Sayfa 180/853 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    sinir ilacıda yok, bu TARAFLI asklepion süzmesine ne cevap vereceksin şimdi... yazdıklarımı ANLAMAMIŞ. Tipik ezberci beyin. Saldırı var diye savunmaya geçmiş.
    Sıkışan, avrupadan örnek veriyor. Biz avrupa kültürüyüz ya.? Her kurumumuz avrupa gibi ya, o sebeple. Tipik ezber. Neden avrupadan örnek verdiğinide bilmez, neyimiz avrupa gibiki sağlık sektörü avrupadan örnek veriyorsun. Sırf bu örnek sebebi ile ezber beyin damgasını yersin. Ama damgalamıyorum, bugün iyi tarafımdan kalktım sanki. kitapçı ya bile kızamadım hala aynı foto ile buralarda dolanıyor.
    Şimdi süzme nin tek tek yazdıklarına odaklansam, gereksiz vakit kaybedeceğim. Daha çok dayak yersiniz siz, neden yediğinizide anlamazsınız.
    Eskiden doktorlar bir eylem yapsa, tüm halk arkalarında olurdu. Şimdi eylem yapıyorlar, kendilerinden başka kimse yok. Çünki kapınızda bekleşen yağlı ilaç firması temsilcileri sebebi ile sizden başka herkes talan düzeninin parçası olduğunuzu görüyor.
    her neyse, boşa vakit kaybetmeyeyim.
    ali cemal abi merhaba, mb başganı gitmiş yaw acil bir yorum bekliyoruz..sıcağı sıcağına.....haberin olsun.Bak ben yaparsam yorumu topiği kapatırlar.....demedi deme ..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Alicemal abim ben hafta içi o pozda ekran başındayım aynı kıyafetle, hiç bir halt beceremeden gerçekçi olsun dedim.

Acun gibi sade takılıyorum, gün gelir ACUN gibi zengin olurum diye.

3.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    sinir ilacıda yok, bu TARAFLI asklepion süzmesine ne cevap vereceksin şimdi... yazdıklarımı ANLAMAMIŞ. Tipik ezberci beyin. Saldırı var diye savunmaya geçmiş.
    Sıkışan, avrupadan örnek veriyor. Biz avrupa kültürüyüz ya.? Her kurumumuz avrupa gibi ya, o sebeple. Tipik ezber. Neden avrupadan örnek verdiğinide bilmez, neyimiz avrupa gibiki sağlık sektörü avrupadan örnek veriyorsun. Sırf bu örnek sebebi ile ezber beyin damgasını yersin. Ama damgalamıyorum, bugün iyi tarafımdan kalktım sanki. kitapçı ya bile kızamadım hala aynı foto ile buralarda dolanıyor.
    Şimdi süzme nin tek tek yazdıklarına odaklansam, gereksiz vakit kaybedeceğim. Daha çok dayak yersiniz siz, neden yediğinizide anlamazsınız.
    Eskiden doktorlar bir eylem yapsa, tüm halk arkalarında olurdu. Şimdi eylem yapıyorlar, kendilerinden başka kimse yok. Çünki kapınızda bekleşen yağlı ilaç firması temsilcileri sebebi ile sizden başka herkes talan düzeninin parçası olduğunuzu görüyor.
    her neyse, boşa vakit kaybetmeyeyim.
    Adam zannedip takibe aldık, yanılmışım, böbürlenerek yazıyor olmandan belliydi.
    İlaç firma ilişkisi vs diyerek suçlama ve iftirada bulunuyorsun, bu suçtur.
    Dayak olayına gelince, kimin kimi döveceği klavye tuşlarıyla anlaşılmaz, sahada görüşmek gerekir.
    Özel hastanelein uygulamalarına daha çok hak verdim şimdi. 5 liralık hizmeti 100 katına geçirecek insanların olması ve giderek ısrarla çoğalıyor olmaları sektör için umut verici

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    human MB başkanının görevden alındığını gördümde, akpd tayyipten başka karar alan olmadığı için, piyonlardan biri gitmiş biri gelmiş ciddiye almadım, haberi okumadım. Sen yazınca bişey vardır diye döneyim haberin detayını okuyayım.

kitapçı o senin gerçek fotonmu.? Abicim sosyal medya değil burası %99 u erkek olan bir teknik forum. Şöyle kız tavlayan değilde ciddi bi foto koysan daha iyi olmazmı.?

sağlıkçıyıda bugün görmemezlikten geleyim, son yazısını okumadım, yarın sakin kafa ile bakayım, gereksiz yere fazla kırmayayım maydanozu.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

5.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    human mb başkanının görevden alındığını gördümde, akpd tayyipten başka karar alan olmadığı için, piyonlardan biri gitmiş biri gelmiş ciddiye almadım, haberi okumadım. Sen yazınca bişey vardır diye döneyim haberin detayını okuyayım.

Kitapçı o senin gerçek fotonmu.? Abicim sosyal medya değil burası %99 u erkek olan bir teknik forum. şöyle kız tavlayan değilde ciddi bi foto koysan daha iyi olmazmı.?

Sağlıkçıyıda bugün görmemezlikten geleyim, son yazısını okumadım, yarın sakin kafa ile bakayım, gereksiz yere fazla kırmayayım maydanozu.
    Gerçek fotomda kız tavlamayla işim olmaz abim, o işi 37 yıl önce hallettim elhamdülillah, onuda ben onu değil o beni seçti.bitti.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    MB başganı haberini okudum, arkada bişey yok. Türkiyeyi bi kaç yılda Almanya gibi kalkınmış ülke seviyesine çıkaramadığı için, görevden alınmış. Son derece doğal, bende olsam bende atardım.
    Türkiyeyi kalkındırmak MBnin görevi, har vurup harman savurmakta hükümetin ve cumbaba nın görevi. Daha kaç saray yapılacak, abd kendisini adam yerine koysun diye 16milyar dolar abd li boing firmasına ödenecek, müzlüman kardeşler kendisini adam yerine koysun diye diğer ülkelere yardım adı altında para gönderilecek, suriyedeki silahlı ordu beslenecek filan..
    Az bile yapmış.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    fetö den suçlu zenginler serbest bırakılıyordu onu anladık niye ve nasıl bırakılıyor da.

Son günlerde fetö elebaşlarıda çok açık delillere rağmen serbest bırakılmaya başlandı. Kumpas sanığı, sürekli kılık değiştirerek dolaşan baş hakimde serbest yargılanma hikayesiyle bırakılmış.

Bunlar işaret... bayram giysilerinizi dolaplardan çıkarıp hazır edin... sanırım fetö fetullah oluyor... doğuma hazırlanın...

Ne demiştim, G20 de trump ve tayyipin kucaklaşması ilk işaret olur. sonra fetö fetullah , apo sayın apo, pyd bizim çocuklar olur filan diye.

İşaretler arka arkaya geliyor... Hayırlı olsun memlekete. Talan hortumlarını yeniden fetö aracılığı ile abd ye bağlayabiliriz.

Bu yobaz takımının tüm yatırımları abd de yada ingilterede. malları mülkleri paraları hep batıda.
    Sabah akşam islam derler, geleceklerinide müslüman katleden abd ve ingilterenin bahçesinde kurarlar... eeee tilki nereye döner... sahibine... yok böyle dğildi atasözü, bumerangı atarsan ne olur... oda değil... her neyse yaw...
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Geçen gece bluumbergde Şant Manukyan vardı, kendini bilen, kendine güvenli, sevdiğim bir ekonomist. Onu dinleyebiliyorum. Soyadı nereden geliyor acaba? Şu ünlü kişinin soyadımıki.? Çok çekiyor olmalı o soyaddan.

Bide masada sarışın bi kadın vardı. Hoş bayandı, şantın yada tiyatrocu masa yöneticisinin arkadaşı olmalı.

Masa yöneticisi çok başarılı bir vatandaş. Biraz kilosuna dikkat etmeli.

Masa yöneticisinin Hem ekonomi konusunda yeterli bilgisi var, hemde sunumu ve konukları kullanımı harika. Ne çömezleri ezmeye çalışıyor, nede duayenlerin yanında ezilip büzülüyor. Duayenlerede acımadan sorularla bilgi almaya çalışıyor. bana tiyatro eğitimi almış gibi geldi. Komplexinde zerre izini göremedim. Konusuna hakim.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 180/853 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •