Dün yüksek iþlem hacmi devam etti. VIX de aþaðý dönmüþ.
Bugün için BIST ve abd tarafýnda sorun görünmüyor. Yýlsonu rallisi devam ediyor.
USD 14.0 e yaklaþýrken TCMB satýþ yapýyor. O bölgeyi bu ayki tavan olarak belirlemiþ anlaþýlan. Tutabilirmi tutamazmý bilinmez. Bankalar ataða devam edip o bölgeyi geçmeye çalýþýrlarmý oda bilinmez. Bekleyip göreceðiz. Olay ekonomik olmadýðýndan, siyonistlerle siyonistlerin yaratýp yetiþtirdiði gruplar arasýndaki çatýþma olduðundan öngörmek zor.
Long devam. Bu yükseliþ longcu olarak beni gevþetmeye baþlattý. Bu gevþeme dönemlerinde iyi kaybettiðim çok oldu. Tabi bu sefer biraz farklý. Yükselten doðal süreç deðil, TR yi soymasý için getirilen arap sermayesi. Lübnanlýlar TTKOM dan(gerçekte çalýþan halktan) 25 milyar çarptý gitti, tek hesap soran çýkmadý. O arabýn yerine yeni araplar getirdi tayyip abimiz.
Bakalým araplar ne yapacaklar. Kiþisel olarak bana faydalarý oluyor ama ülkeye zararlarý olduðundan, bana faydasýndan vaz geçmeye hemen hazýrým. Yeterki ülkeyi soyanlar yok olsunlar. Böyle düþünene aydýn denir. Ülke çýkarý için kendi çýkarýndan vazgeçmeye hazýr olan aydýn kesimdir. Evrimi geride olanlar vaz geçmezler tersine artsýn isterler. Aydýn bilirki, þu an kazanamasada, soyguncular olmasa uzun vadede herkesle beraber kendiside çok daha fazla kazanacak ve herkes daha mutlu olacaktýr. Önemli olan ülke çýkarýdýr. Tabi benimde fiyatým var, 200 milyon avro ya emen bu ülkeyi satarým, ilgili siyonist yerlere duyurulur.
Bol þans.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri