vigamox, bende biliyorum iyi niyetli olduklarýný ve sisteme uyduklarýný. Yanlýþ anlamadým sen biraz ergensin galiba. yaþýn genç olmalý anlamýnda.
hýrsýzlar baþarýlý oluyorsa, o ülkede temiz insan kalmaz, ayakta kalabilmek için herkes az yada çok hýrsýz olur.
Ben akp den bile nefret etmiyorum ki ülkeyi en az 30 yýl geri götürdüler ve daha geri götürecek temelleri attýlar. Onlarda suçlu deðil, sistemin ürünü. hepsini biliyorum, doktorlarýn þu anki durumuda sistemin ürünü.
yazýlarýmý birinci sayfadan beri okuyanlar bilirler...
Kötü insan en fazla 100 kiþiden 1 kiþidir. %99 iyi insandýr. Ama insanlarýn yüzde yüzü zararlýdýr.
Benim yaptýðým karþýlaþltýðým sorunlarý dile getirmek. Aklýbaþýnda biri alýr kullanýr, sorunu elinden geliyorsa düzeltmeye katký saðlar. Az geliþmiþ ise akp gibi davranýr. Sorunu sahiplenir, sorunu dile getireni düþman ilan eder ve savaþýr.
O saðlýkçýya sinirlenmem gereksizdi, denk geldi. Sorunu anlamak yerine sahiplenmiþ. Evi arabasý elinden gidecek sanýyor, ilkel dürtülerine esir olmuþ.
her neyse konuyu kapayayým ve açmayayým, uzatýnca hoþuma gitmeyecek sert kelimeler yazýyorum...
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri