Reis ikinciliği sevmez hep birincilik ister. Klüp çalıştırsa ya baştan ya sondan birinci olur ana illaki birinci olur.
Printable View
Reelde dediğin doğru grafik olarak bakıyorum..Tofaş 3,5 dolarken aldım spot kademeli biriktirdim 32-28 arası..grafik olarak 6 dolar hedefimdi geldi..6.70 ler eski zirvesi oralara yaklaştı..kırılırsa ilk hedef 8 dolara gider şu anki kurla 103..6.7 kırılırsa stop olup 100 lü rakamlardan tekrar girilir..araç piyasası kötü olacağını düşünerek söyledim..ihracatı güzel olursa bilemem..https://i.hizliresim.com/r5t0cpb.png
Soru:
Elimde 11. ay vade 10 adet Long GUBRE 70 ort.
11. Ay vade 10 adet Long TOASO 58 ort.
Yarın vadelinin son günü ne yapayım. Spotta bunların karşılığı kadar para var. Hisseye geçeyim mi? Geçersem maliyet ne olur? Vadelilerin maliyeti mi olur?
Bugün Cuma tabandan alınan LONGu verdim. Endekste bekleyeceğiz. Şu an 5 şort var. 250 kadar 5 şer bin aralıklarla 5 şer şort açmayı düşünüyorum. Yaklaşık 60 şort yapar.
Longtan aldıklarımızı almasında adam ne ederse etsin.
Ayasofya abi Reis i sevmiyon tamam orasını anladık ama biraz objektif bak olaylara, yedi düvele meydan okuyor
Van münit diyebiliyor, fetösüydü çetösüydü iç minnaklarınan ayrı yılanoğlusu milanoğlusu dış minnaklarınan ayrı mücadele ediyor. Başkası olsa çoktaaan gittiydi, yiğidi öldür hakkını yeme
Reis i desteklerim desteklenmesine de piyasada benim de para kazanmam lazım, o yüzden gönlümden Reisi destekliyorum, para kazanmak için yılanoğlu alıyorum. nasıl iyi mi taktik :)