Originally Posted by
KaraKemal
tofaşa bilanço olarak ederi nedir diye bakma, şöyle bak- mesela birisi gelse koça teklif yapsa -bu tofaş fabrikayı bana kaça satarsın? diye sorsa, herhalde 3 milyar dolar teklifi adamın kafasına çarpar ali koç, masaya bile oturmaz, 5 milyar dolardan açar pazarlığı
aselsan hisse pay satışı da aynı, herhalde bu satışın pazarlığı geçen hafta başlamadı, hisse 15-16 patinaj çekerken, oralarda bi rakam belirlenmiş olsa, dolar bazlı belirlenmiştir.. sonra kur yüzde 50 yaptı, hisse daha onu anca yaptı, üstüne prim var mı belli değil
Reelde dediğin doğru grafik olarak bakıyorum..Tofaş 3,5 dolarken aldım spot kademeli biriktirdim 32-28 arası..grafik olarak 6 dolar hedefimdi geldi..6.70 ler eski zirvesi oralara yaklaştı..kırılırsa ilk hedef 8 dolara gider şu anki kurla 103..6.7 kırılırsa stop olup 100 lü rakamlardan tekrar girilir..araç piyasası kötü olacağını düşünerek söyledim..ihracatı güzel olursa bilemem..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri