Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye, 'büyük ekonomilerde sefalet endeksi' sıralamasında 1. oldu.

Elhamdulillah bundada liderliği kaptırmadık...
    Reis ikinciliği sevmez hep birincilik ister. Klüp çalıştırsa ya baştan ya sondan birinci olur ana illaki birinci olur.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    tofaşa bilanço olarak ederi nedir diye bakma, şöyle bak- mesela birisi gelse koça teklif yapsa -bu tofaş fabrikayı bana kaça satarsın? diye sorsa, herhalde 3 milyar dolar teklifi adamın kafasına çarpar ali koç, masaya bile oturmaz, 5 milyar dolardan açar pazarlığı

aselsan hisse pay satışı da aynı, herhalde bu satışın pazarlığı geçen hafta başlamadı, hisse 15-16 patinaj çekerken, oralarda bi rakam belirlenmiş olsa, dolar bazlı belirlenmiştir.. sonra kur yüzde 50 yaptı, hisse daha onu anca yaptı, üstüne prim var mı belli değil
    Reelde dediğin doğru grafik olarak bakıyorum..Tofaş 3,5 dolarken aldım spot kademeli biriktirdim 32-28 arası..grafik olarak 6 dolar hedefimdi geldi..6.70 ler eski zirvesi oralara yaklaştı..kırılırsa ilk hedef 8 dolara gider şu anki kurla 103..6.7 kırılırsa stop olup 100 lü rakamlardan tekrar girilir..araç piyasası kötü olacağını düşünerek söyledim..ihracatı güzel olursa bilemem..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Soru:
    Elimde 11. ay vade 10 adet Long GUBRE 70 ort.
    11. Ay vade 10 adet Long TOASO 58 ort.

Yarın vadelinin son günü ne yapayım. Spotta bunların karşılığı kadar para var. Hisseye geçeyim mi? Geçersem maliyet ne olur? Vadelilerin maliyeti mi olur?

Bugün Cuma tabandan alınan LONGu verdim. Endekste bekleyeceğiz. Şu an 5 şort var. 250 kadar 5 şer bin aralıklarla 5 şer şort açmayı düşünüyorum. Yaklaşık 60 şort yapar.

Longtan aldıklarımızı almasında adam ne ederse etsin.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    haftaya eregl,isdmr,sasa devam ediyorum ,
    cuma tuprs alamadık yemedi , bu varyant hikayesi arar ara önümüze haber olarak geleceği için , bir gözümde kuşta
    sabah Kuş ta , tup te dahil oldu bunlarda yakın stoplos la devam.
    kolay gelsin.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis ikinciliği sevmez hep birincilik ister. Klüp çalıştırsa ya baştan ya sondan birinci olur ana illaki birinci olur.
    Ayasofya abi Reis i sevmiyon tamam orasını anladık ama biraz objektif bak olaylara, yedi düvele meydan okuyor
    Van münit diyebiliyor, fetösüydü çetösüydü iç minnaklarınan ayrı yılanoğlusu milanoğlusu dış minnaklarınan ayrı mücadele ediyor. Başkası olsa çoktaaan gittiydi, yiğidi öldür hakkını yeme
    Reis i desteklerim desteklenmesine de piyasada benim de para kazanmam lazım, o yüzden gönlümden Reisi destekliyorum, para kazanmak için yılanoğlu alıyorum. nasıl iyi mi taktik
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi Reis i sevmiyon tamam orasını anladık ama biraz objektif bak olaylara, yedi düvele meydan okuyor
    Van münit diyebiliyor, fetösüydü çetösüydü iç minnaklarınan ayrı yılanoğlusu milanoğlusu dış minnaklarınan ayrı mücadele ediyor. Başkası olsa çoktaaan gittiydi, yiğidi öldür hakkını yeme
    Reis i desteklerim desteklenmesine de piyasada benim de para kazanmam lazım, o yüzden gönlümden Reisi destekliyorum, para kazanmak için yılanoğlu alıyorum. nasıl iyi mi taktik
    Bir şey daha sallayım Reis aday olmayacak! Ama yine kazanacak hem de CHP oylarıyla

Borsa tutturuyorum da bunda tutturabilir miyim? Bilmiyorum. Yanılma payım %100'dür.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Angry

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Türkiye, 'büyük ekonomilerde sefalet endeksi' sıralamasında 1. oldu.

Elhamdulillah bundada liderliği kaptırmadık...

Şimdi bu dünyanın her yerinden yatırımcı mı gelecek demek ????? , dolar rekor kırınca rezitanslar , villallar , tatil beldelerin de lüks konutlar , tüm şirketler kelepir oldu demek ucuz ucuz kaptırcaz ona yanarım .
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Soru:
    Elimde 11. ay vade 10 adet Long GUBRE 70 ort.
    11. Ay vade 10 adet Long TOASO 58 ort.

Yarın vadelinin son günü ne yapayım. Spotta bunların karşılığı kadar para var. Hisseye geçeyim mi? Geçersem maliyet ne olur? Vadelilerin maliyeti mi olur?

Bugün Cuma tabandan alınan LONGu verdim. Endekste bekleyeceğiz. Şu an 5 şort var. 250 kadar 5 şer bin aralıklarla 5 şer şort açmayı düşünüyorum. Yaklaşık 60 şort yapar.

Longtan aldıklarımızı almasında adam ne ederse etsin.
    Ben olsam 58 ort. TOFAŞâ€™ları alırım..karşısına da Ocak vade Tofaşşort açarım..çıkarsa yukarı spotu yavaş yavaş realize edip şorta eklersin duble kazanç olur..Düşerse şortlardan aldığın parayla daha uygun maliyetli hisselerin olur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 180/1001 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •