Originally Posted by
MedwiG
Sizde magdur kelimesini çok üstelemişsiniz.. Orada nedemek istedigim açık absurd yerlere cekmeye gerek yok. Benim zeka seviyemde bu oyunda kimsenin birşey kazanmadigini oyunun sadece eğlence amaçlı olduğunu anlayacak düzeyde.. Bunun için uzun uzun yazmaya gerek yok..
Bu oyunun kurallari her gün defalarca paylasiliyor. Kurallari okursaniz diger 200 kişi gibi sizde hata yapmadan oyuna dahil olursunuz. Ama siz bunu secmek yerine ben linke yazmiyordum ama yarismada oluyordum bu sefer niye olmadim kafadan kural belirlemeyin diyorsunuz.. İnsanlar iyilik yapmışlar kuralları okuma zahmetine girmeyip inatla oynamak isteyen birinin seçtiklerini biz yazalım oynasın demisler siz hala ne anlatıyorsunuz.. Burada günde defalarca kez kurallar paylasiliyor , bunun gibi yaşanan başka olaylar hakkinda defalarca aciklama yapiliyorsa sizde beni niye uyarmadilar diyeceginize yazilanlari okuyun. Burada kimsenin sizi uyarma yada sizi kaydetme zorunluluğu yok.
Sanirim olayi anlamışsınızdır bundan sonra oynamak isterseniz hem linke hemde buraya yazacaksiniz..
İyi aksamlar.