Sayfa 1799/1860 İlkİlk ... 79912991699174917891797179817991800180118091849 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 14,385 - 14,392 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

1. Kardemir d 50
    Eczacı ilaç 25
    Goodyr 25
    Y.T.D

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Gerel 50%
    Albrk 30%
    Fonet 20%

Bol şanslar herkese.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. %50 vesbe
    %30 Vestel
    %20 sasa

Konya %40 Tepki vermesi gerekiyor.
    Karel%30 Yükselmeli.
    Kozal %30 Teknigi güzel

Yarişmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
    Akıl,adama sermayedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    SİVAS
    Gönderi
    4,327
    Hisse.net 2018 Yıllık Hisse Yarışması

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sence neden yok yoneticileri yormadan bi tahmin yap tutmazsa ben cevaplayacağım
    3 Haftadır bu yarışmaya katıldım, önceki haftalarda ne yaptıysam bu haftada aynısını yaptım
    Foruma yazdınız ama linkte belirtilen listeye ekleme yapmadınız diyorsanız geçen haftalarda eklemiyordum ama yayınlanan listede oluyordum
    Eğer bu hafta kuralları kafanıza göre değiştirmediyseniz ben bilmiyorum siz cevap verin

Alıntı Originally Posted by kaynari Yazıyı Oku
    3 Haftadır bu yarışmaya katıldım, önceki haftalarda ne yaptıysam bu haftada aynısını yaptım
    Foruma yazdınız ama linkte belirtilen listeye ekleme yapmadınız diyorsanız geçen haftalarda eklemiyordum ama yayınlanan listede oluyordum
    Eğer bu hafta kuralları kafanıza göre değiştirmediyseniz ben bilmiyorum siz cevap verin
    Kural açık net hem linke ekleyeceksiniz hemde buraya yazacaksiniz.. Bu kural yillardir var.. Burada kurallar kafaya gore hic değişmez.. Siz yapmaniz gerekeni yapmamissiniz bunu birde yazıyorsunuz.. Bazen arkadaşlar sizin zahmet edip 2dknizi ayirip o linke kendinizi eklememenizi sirf magdur olmayın diye onlar yapıyorlar. Sizin yerinize bunu yaptılar diye sürekli yapacak degiller ya..

Siz süresi içinde hem foruma hem linke kayıtınızı yaptırın diger 200 kişi gibi sizde sorun yaşamazsınız.. Biraz hatayi kendinizde arayın.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kural açık net hem linke ekleyeceksiniz hemde buraya yazacaksiniz.. Bu kural yillardir var.. Burada kurallar kafaya gore hic değişmez.. Siz linke eklemeniz gerekirken eklemeyip bunuda acikca yaziyorsunuz.. Siz yapmaniz gerekeni yapmamissiniz bunu birde yazıyorsunuz.. Bazen arkadaşlar sizin zahmet edip 2dknizi ayirip o linke kendinizi eklememenizi sirf magdur olmayın diye onlar yapıyorlar. Sizin yerinize yaptılar diye surekli bunu yapacak degiller ya..
    Siz süresi içinde hem foruma hem linke kayıtınızı yaptırın diger 200 kişi gibi sizde sorun yaşamazsınız.. Biraz hatayi kendinizde arayın.
    Bu yarışmayı düzenleyenler olsun, yarışmaya katılanlar olsun, yarışma sonucunda birşey kazanmıyorlar. Bir nevi eğlence diyelim.
    Ben bu yarışmada listeye dahil edilmedim diye mağdur olacak, yada oturupta ben bu hatayı nasıl yaptım diye saatlerce kendime kızacakta değilim.
    Kusura bakmayın ama siz olaya kendinizi fazla kaptırdınız. Bu hafta birinci gelen arkadaşında sonuncu gelen arkadaşın bu sonuçlardan dolayı hayatlarında en ufak bir değişiklik dahi olmadığını herkes biliyor.
    Madem ben 2 haftadır hata yapıyorum, listemin altına bir uyarı yazısı yazardınız olur biterdi.
    Bu yarışma sizin için çok önemli olabilir ama benim açımdan zerre kadar bir önemi yok
    Sadece neden listede olmadığı sordum , yoksa mağdurum diye forumu ayağa kaldırmadım

Sayfa 1799/1860 İlkİlk ... 79912991699174917891797179817991800180118091849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •