Ben şu anda haziranları ağustosa taşıdım, yıllıklandırılmış maliyetim 9%. Olay şu viop teminat getirisi olduğu için ve kaldıraçtan dolayı taşıma maliyetini aldığınız TL faizden düşüyorsunuz. Geriye kalan net dolar getirisi gibi düşünebilirsiniz.
Printable View
BDDK'nın ilk olarak İş Bankası'na izin vermemesi ile gündeme gelen kar payı dağıtmama uygulaması yaygınlaşıyor. Akbank, BDDK'ya başvuru yapmadan temettü dağıtmama kararı aldı.
Saniye de 3 kuruş aşağı yukarı acayip savaş var 5.46 görmüş en düşük oraya yeniden iniş yapabilir doldura doldura çünkü yukarı giderken gap yaptin mi aşağıya gelip sonra yeniden yukarı gidip doldurdu ....yalnız şu var sanki 5.50 de orta nokta olsun gibi hareketler var sabahtan beri .
TAHVİL SON DÜN % YÜKSEK DÜŞÜK
TR 2 YILLIK TAHVİL 19,54 18,66 4,72 19,54 19,54
TR 10 YILLIK TAHVİL 18,06 17,35 4,09 18,06 18,06
TR 5 YILLIK TAHVİL 19,10 18,55 2,96 19,10 19,10
Gösterge yine artmış...
Bugünde 2 banka gezdim dünden beri 6 banka oldu izledim MT lere hep vatandaştan doviz alım telefonu geliyor yabancı alıyor bizim yerli vatandaş tarafından alıyor bence stopajı 0 lamanin zamanı geldi yeniden TL nin desteklenmsi lazım millet aylık TL faizi mi dovizde 5 dakkada kazanırsın diye dolarizeye devam ediyor
Ek 22133
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 22134
oranlar anlık burada 3 rakamlo o/n yalan bencede
öneren varsa da batmaya yakın demektir. BDDK buna müsaade etmez.
şu anda piyasada en iyi faizler swap sonrada kısa vadeli repoda.
27% aylık swap -23.5% günlük repo
5.48'e gelirse pozisyon arttırmakta yarar var.
ağustos kontratları hazirandan daha çok işlem görüyor, enteresan günlerden geçiyoruz.
bu akşam 5.57 üzerinde kapatırsa gidişat kötü.
5.48 - 5.57 savaşı var bakalım kim kazanacak.
bugünkü oranlar birazdan gelecek paylaşacağım.
Bu başganlık sistemi çoh eyyiii...Sistem patladı...
dolar alış için fiyat sordum ,''spot fiyatın 1 krş ALTINDA'' satış fiyatı verdiler :oleyo: akıl alır gibi değil doları düşürmek için kamular bastırıyor.
yayı ne kadar gerersen, ok o kadar uzağa gider
Garanti Bankasında Bulamadım Oranları,İşbankasında Böyle Yazıyor :wu: https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...alar/repo.aspx
yada yay kırılır:oleyo:
benim yazdığım oranlar mk
yani komisyonlar düşüldükten sonraki hali
27% aylık swap
İşyatırımdan mı aldınız teklifi ?
Yabanci tl bulamayinca donup bistte derin hisselerde ozellikle bankalarda satiyormus.
Syg,