-

Originally Posted by
Omega0607
Dolar taşıyınca swap götürüsü ,tl tasıyınca swap geliri olmuyormu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben şu anda haziranları ağustosa taşıdım, yıllıklandırılmış maliyetim 9%. Olay şu viop teminat getirisi olduğu için ve kaldıraçtan dolayı taşıma maliyetini aldığınız TL faizden düşüyorsunuz. Geriye kalan net dolar getirisi gibi düşünebilirsiniz.
-

Originally Posted by
Purplee
4 gün sürdürülebilir mi?
İyice ıkınırlarsa olabilir
-
BDDK'nın ilk olarak İş Bankası'na izin vermemesi ile gündeme gelen kar payı dağıtmama uygulaması yaygınlaşıyor. Akbank, BDDK'ya başvuru yapmadan temettü dağıtmama kararı aldı.
-

Originally Posted by
GrandturkInvest
Ben şu anda haziranları ağustosa taşıdım, yıllıklandırılmış maliyetim 9%. Olay şu viop teminat getirisi olduğu için ve kaldıraçtan dolayı taşıma maliyetini aldığınız TL faizden düşüyorsunuz. Geriye kalan net dolar getirisi gibi düşünebilirsiniz.
Tesekkürler üstadım [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Saniye de 3 kuruş aşağı yukarı acayip savaş var 5.46 görmüş en düşük oraya yeniden iniş yapabilir doldura doldura çünkü yukarı giderken gap yaptin mi aşağıya gelip sonra yeniden yukarı gidip doldurdu ....yalnız şu var sanki 5.50 de orta nokta olsun gibi hareketler var sabahtan beri .
-
TAHVİL SON DÜN % YÜKSEK DÜŞÜK
TR 2 YILLIK TAHVİL 19,54 18,66 4,72 19,54 19,54
TR 10 YILLIK TAHVİL 18,06 17,35 4,09 18,06 18,06
TR 5 YILLIK TAHVİL 19,10 18,55 2,96 19,10 19,10
Gösterge yine artmış...
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Banka ismi detay sormayın size önemli bir bilgi . Türkiye içinde de üç basamaklı o/n TL faizi önerenler var yazıldı biraz önce Twitter da
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
özel mi kamu mu? twitter da bu bilgiyi paylaşan kişinin linkini koysaydınız hiç olmazsa ...
-
Bugünde 2 banka gezdim dünden beri 6 banka oldu izledim MT lere hep vatandaştan doviz alım telefonu geliyor yabancı alıyor bizim yerli vatandaş tarafından alıyor bence stopajı 0 lamanin zamanı geldi yeniden TL nin desteklenmsi lazım millet aylık TL faizi mi dovizde 5 dakkada kazanırsın diye dolarizeye devam ediyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri