ozlem denizmen su para durumunu hazirlayan kafayi para ile bozmus bir hanim kizimiz HEHE
sizin hanim yerden goge kadar hakli elbette orta ve uzun vade yatirim yapmalisiniz
Printable View
dostlar usd isi birakmiyo tekrar 5.93x lere geldi
bist te bugun de insallah buyuk kayip olmaz..
çok terste kaldık hisse yoğunları satsan haftasonu giriyor değişkenleri satsan zarar büyük kitlendik resmen.
bist gene eksiye dönecek gibi, klasik artı açıp eksi kapatılan günlerden olacak sanırım.
Yu. Artik aıs bile - getirmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
google ve ttnet internet sağlıklı çalışmıyor. istanbulda sorun yaşayan başkaları var mı acaba
haluk canberk döviz ile alâkalı bir video yayınlamış ama her ne hikmetse artık, sabahtan beri youtube giremiyorum. sanki engelleme olmuş gibi. muhtemelen benim cihazıma özel bir sorun da olabilir ama sonuçta giremiyorum. merkez bankası dövizdeki baskıyı bıraktı mı gibilerinden bir başlığı olacaktı. zaten hafta sonundaki videosunda da uzun zamandır short pozisyonla dövizde baskı kuran merkezin short pozisyonları yavaş yavaş kapatmaya başladığını söylemişti. haklıymış adam
Eksi getiren ppflerin içinde acaba devlet tahvili mi var o yüzden eski gelmiş olabilir, yfv kira sertf. İçinde ciddi eksi getirmiş, bist 111bin olmuş dostlar hisse yoğun fonlar için ciddi riskli seviyelerdeyiz dediğim gibi büyük cesaret buralardan girmek, dolardan bağımsız bistin 105 bin altına bir düzeltme yapması bana çok olası geliyor.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustad tcd icin fikrin nedir
Fena eksi getirdiASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aıs i satmayi dusunuyorum
tcd hakkında fikir yürütmek için önce endeks hakkında, endeks hakkında yürütmek için de dolar hakkında fikir yürütebilmek lazım. dolar 5,94'ü aşıp 6 üzerine gidecek olursa muhtemelen endeks ve ona da bağlı olarak tcd de bir şekilde aşağı gider. buradan dönüş olursa ortam rahatlar. düşünceniz ne yöndeyse ona göre işlem yapın
biraz uzun ama mutlaka izleyin derim
https://www.youtube.com/watch?v=LwsvsWoVo1c
Uzun vadeli borçlanma araçları fonlarından HTT mk -165 ,DZT mk -186 yapmış.Dünkü -150 tahminimi bile geçmişler.Tahvil oranlarının tepe yaptığını düşündüğümüz noktada girildiğinde risksiz güzel kazanç verirler.Tabii zirve oranı doğru tahmin edebilmek mesele.
Google servislerinde sorun varmış. Youtube’da google’ın biliyorsunuz. Sadece TR’de değil 14 ülkeyi kapsayan bir bölgede. Geçici olarak başka bir network’ten hizmet vermeye çalışıyorlarmış. Cihazınızın ya da ev internetinizin bir kusuru yok yani.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Webster. Nerde ya
dostlar nihayet internet biraz düzeldi ve bahsettiğim vidoyu izledim. zaman daraldığından özetlemem gerekirse dolardaki yükselişin 5,94 direncini geçip geçmemesinin çok önemli olduğunu, zira bu direncin oldukça güçlü olduğunu, merkezin short pozisyonları azaltmaya farklı kurumları kullanarak, yani doğrudan döviz almadan devam ettiğini, yalnız dolardaki bu yükselişin cds'lere yansımamasının da manedar olduğunu ve 5,94 direncini geçemeyeceği ihtimalini de göz ardı etmemek gerektiğini, beklenmedik hızlı satışlarla bir anda 5,80'lere doğru gerilemelerin de söz konusu olabileceğini, yaptırım olaylarının şiddetinin bunda önemli rol oynayacağını, şu duruma rağmen endeksin güçlü durmayı başardığını falan anlattı. işin özeti dolarda rahatlama olursa borsa da rahatlar. dolar 5,94'ü aşıp 6 üzerine gidecek olursa ister istemez endekste de sıkıntı olur. yarım saat içinde öngörü yapıp karar vermemiz gerekiyor ne yapacağımıza. hisse fonlara devam mı tamam mı? doların ne olacağını öngörüyorsak ona göre karar vereceğiz. dolar daha fazla yükselmez diyorsak devam, yok arkadaş bu dolar burada durmaz diyorsak tamam deyip çıkacağız. yazması çok kolay, karar vermesi çok ama çok zor
GPG dolar pozisyonunu kapatmış bugün itibariyle.
Bende izledim. 5.94 onemli diyor
Napcama karar veremedim
Hayirdir bugun ustadlar yok
Webster myfinans admustafa
Fid hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tcd gibi asiri agresif degil makul
Getiri ve goturusu var
Webster alis yapiyor
Ben 6 gun once tcd aldim 6 gunde
1400 tl zarar yazdi.fid almayidA dusundum
Ama ne hikmetse tcd aldim.
Tcd aldigima cok pismanim.bana gore bi
Fon degil. Ost ve kira sertf. Giderken
Seytan durttu
Qinvestin degken fonuda hayrani iyi diyor
Evet hatirladim. Bi hafta kadar yoktu
Acc efsanesi de artık tarihe karıştı.borsadaki eskilerden korunma kalesini de kaybettik.belki tek artısı düşüşün diğerleri gibi keskin olkaması.ama artışta da bi icraatı yok.iyi ki önceki gün portfoyümdeki payını azalttim.0.50 karla satış vermiş oldum
Ustad bugun forumda olmayinca aradik seni
Beyler fon secimindeki kriterleriniz nedir geçmiste gosterdigi performans+ ülkenin genel konjukturel durumunun harmanlanmasi mıdır ? Başka kriter koyuyor musunuz filtrenize
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben buradayım arasıra okuyorum yemek arasında
Malum ben gündüz iş yoğunluğundan yazamıyorum
Ama diğer arkadaşlar gelir heralde birazdan
Ben hisse fon ağırlığını azalttım
Bir süre bekleyeceğim
MK 20'nin altına düşen hisse ve değişkenler olursa onlarıda satacağım
PPF ile devam ederim o kısımlar için
Şimdi bana müsade
İşler yoğun
Herkese kayıpsız bu günün şartlatının zorluğunda azda olsa kazançlı bir gün dilerim