Sayfa 904/1000 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Webster. Nerde ya

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. dostlar nihayet internet biraz düzeldi ve bahsettiğim vidoyu izledim. zaman daraldığından özetlemem gerekirse dolardaki yükselişin 5,94 direncini geçip geçmemesinin çok önemli olduğunu, zira bu direncin oldukça güçlü olduğunu, merkezin short pozisyonları azaltmaya farklı kurumları kullanarak, yani doğrudan döviz almadan devam ettiğini, yalnız dolardaki bu yükselişin cds'lere yansımamasının da manedar olduğunu ve 5,94 direncini geçemeyeceği ihtimalini de göz ardı etmemek gerektiğini, beklenmedik hızlı satışlarla bir anda 5,80'lere doğru gerilemelerin de söz konusu olabileceğini, yaptırım olaylarının şiddetinin bunda önemli rol oynayacağını, şu duruma rağmen endeksin güçlü durmayı başardığını falan anlattı. işin özeti dolarda rahatlama olursa borsa da rahatlar. dolar 5,94'ü aşıp 6 üzerine gidecek olursa ister istemez endekste de sıkıntı olur. yarım saat içinde öngörü yapıp karar vermemiz gerekiyor ne yapacağımıza. hisse fonlara devam mı tamam mı? doların ne olacağını öngörüyorsak ona göre karar vereceğiz. dolar daha fazla yükselmez diyorsak devam, yok arkadaş bu dolar burada durmaz diyorsak tamam deyip çıkacağız. yazması çok kolay, karar vermesi çok ama çok zor

GPG dolar pozisyonunu kapatmış bugün itibariyle.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Uzun vadeli borçlanma araçları fonlarından HTT mk -165 ,DZT mk -186 yapmış.Dünkü -150 tahminimi bile geçmişler.Tahvil oranlarının tepe yaptığını düşündüğümüz noktada girildiğinde risksiz güzel kazanç verirler.Tabii zirve oranı doğru tahmin edebilmek mesele.
    Zirve tahmininiz var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    dostlar nihayet internet biraz düzeldi ve bahsettiğim vidoyu izledim. zaman daraldığından özetlemem gerekirse dolardaki yükselişin 5,94 direncini geçip geçmemesinin çok önemli olduğunu, zira bu direncin oldukça güçlü olduğunu, merkezin short pozisyonları azaltmaya farklı kurumları kullanarak, yani doğrudan döviz almadan devam ettiğini, yalnız dolardaki bu yükselişin cds'lere yansımamasının da manedar olduğunu ve 5,94 direncini geçemeyeceği ihtimalini de göz ardı etmemek gerektiğini, beklenmedik hızlı satışlarla bir anda 5,80'lere doğru gerilemelerin de söz konusu olabileceğini, yaptırım olaylarının şiddetinin bunda önemli rol oynayacağını, şu duruma rağmen endeksin güçlü durmayı başardığını falan anlattı. işin özeti dolarda rahatlama olursa borsa da rahatlar. dolar 5,94'ü aşıp 6 üzerine gidecek olursa ister istemez endekste de sıkıntı olur. yarım saat içinde öngörü yapıp karar vermemiz gerekiyor ne yapacağımıza. hisse fonlara devam mı tamam mı? doların ne olacağını öngörüyorsak ona göre karar vereceğiz. dolar daha fazla yükselmez diyorsak devam, yok arkadaş bu dolar burada durmaz diyorsak tamam deyip çıkacağız. yazması çok kolay, karar vermesi çok ama çok zor
    Bende izledim. 5.94 onemli diyor
    Napcama karar veremedim
    Hayirdir bugun ustadlar yok
    Webster myfinans admustafa

Fid hakkında ne düşünüyorsunuz ?

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Webster. Nerde ya

buyuk zararlarda kayb oluyor. gecen safar de 1 hafta yoktur tcd hep arti yazdi!

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Fid hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Tcd gibi asiri agresif degil makul
    Getiri ve goturusu var
    Webster alis yapiyor
    Ben 6 gun once tcd aldim 6 gunde
    1400 tl zarar yazdi.fid almayidA dusundum
    Ama ne hikmetse tcd aldim.
    Tcd aldigima cok pismanim.bana gore bi
    Fon degil. Ost ve kira sertf. Giderken
    Seytan durttu
    Qinvestin degken fonuda hayrani iyi diyor

Sayfa 904/1000 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •