sabetli karar persembe alis girmek riskli
Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
sabetli karar persembe alis girmek riskli
Gecen persembe tcd de boyle bir hataya dustum
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
yatrmlarnz neyi alp neyi sattnz , aldnz kararlar mutlaka tarihi yazn... bir yatrm ajandanz olsun.... yazarak aln... ronaldo havada asl kalp gol atabilir fakat ou parlak fikir havada asl kald iin yatrma dnemeyip , frsat karlmasna sebep olur...
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Mogolo vurdu voleyi bugun 😀
ncelikle portfymn en fazla yzde 50'siyle valrl fonlara giriyorum. Kalan da gnlk ppf ve kvb gibi likit fonlarda oluyor. Bu gn bir miktar, mesela 50 liralk tcd sattm ve paras yarn 14.30'dan sonra hesaba geeceinden normalde ancak pazartesi tekrar alabilirim. Valr t2 olsa da sal alabilirim. Yarn tekrar tcd almak istediimde hemen bu gn sattm kadar likit fon bozarak alm yapar, leden sonra hesaba geecek bu gn sattm tcd parasn da tekrar likit fona koyarm. Bu ekilde b gn sattm fona piman olursam ya da yarn daha da dyorsa hemen alm olurum. Fon deiimini de bu ekilde ayn gn sonunda yaparm istersem bu gn 50 liralk tcd satarken hemen likit fon bozup 50 liralk acc alm yaparm. Yarn sabah uyandmda tcd'den acc'ye tanm olurum.
Yer mleri