Webster. Nerde ya
ASUS_X007D cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Webster. Nerde ya
dostlar nihayet internet biraz dzeldi ve bahsettiim vidoyu izledim. zaman daraldndan zetlemem gerekirse dolardaki ykseliin 5,94 direncini geip gememesinin ok nemli olduunu, zira bu direncin olduka gl olduunu, merkezin short pozisyonlar azaltmaya farkl kurumlar kullanarak, yani dorudan dviz almadan devam ettiini, yalnz dolardaki bu ykseliin cds'lere yansmamasnn da manedar olduunu ve 5,94 direncini geemeyecei ihtimalini de gz ard etmemek gerektiini, beklenmedik hzl satlarla bir anda 5,80'lere doru gerilemelerin de sz konusu olabileceini, yaptrm olaylarnn iddetinin bunda nemli rol oynayacan, u duruma ramen endeksin gl durmay baardn falan anlatt. iin zeti dolarda rahatlama olursa borsa da rahatlar. dolar 5,94' ap 6 zerine gidecek olursa ister istemez endekste de sknt olur. yarm saat iinde ngr yapp karar vermemiz gerekiyor ne yapacamza. hisse fonlara devam m tamam m? dolarn ne olacan ngryorsak ona gre karar vereceiz. dolar daha fazla ykselmez diyorsak devam, yok arkada bu dolar burada durmaz diyorsak tamam deyip kacaz. yazmas ok kolay, karar vermesi ok ama ok zor
GPG dolar pozisyonunu kapatm bugn itibariyle.
Bende izledim. 5.94 onemli diyor
Napcama karar veremedim
Hayirdir bugun ustadlar yok
Webster myfinans admustafa
Fid hakknda ne dnyorsunuz ?
Tcd gibi asiri agresif degil makul
Getiri ve goturusu var
Webster alis yapiyor
Ben 6 gun once tcd aldim 6 gunde
1400 tl zarar yazdi.fid almayidA dusundum
Ama ne hikmetse tcd aldim.
Tcd aldigima cok pismanim.bana gore bi
Fon degil. Ost ve kira sertf. Giderken
Seytan durttu
Qinvestin degken fonuda hayrani iyi diyor
Yer mleri