Originally Posted by verytired Var ama henz sata almad sanrm. MTF myfinans hocann fonu. ve t'si sonsuzmu. ylede deeri anlalamad Faydasn mrnzn son yllarnda gryorsunuz. Bizim millet sabrsz. Her sabah TEFAS'a bakyorlar.
Originally Posted by myfinans ylede deeri anlalamad Faydasn mrnzn son yllarnda gryorsunuz. Bizim millet sabrsz. Her sabah TEFAS'a bakyorlar. Bes fonu gibi dneceiz sanrm, nk mrmzn son yllar deniyor
Originally Posted by verytired Bes fonu gibi dneceiz sanrm, nk mrmzn son yllar deniyor Aynen, En fazla huzur gereken yllarda ie yarayacak
Originally Posted by shangil Siz gibi verytired lara bence uygun fon ola bilir Aslnda getiriyi bilsek dusunulebilir. Ama kr realize etmek iin yllar varmis.
Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yllarda ie yarayacak hocam mukemmel bir fon bu ellerinize salk
Originally Posted by myfinans Aynen, En fazla huzur gereken yllarda ie yarayacak Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi
Originally Posted by Webster Bu bes fonunu hic anlamadim Mustafaya sordum neden bes fonu almaliyiz diye cevap vermedi BES fonu alabilmeniz iin BES hesabnz olmas lazm stadm
Originally Posted by myfinans ylede deeri anlalamad Faydasn mrnzn son yllarnda gryorsunuz. Bizim millet sabrsz. Her sabah TEFAS'a bakyorlar. mkk portalada bakyoruz gece bir buukta
portfy hesaplama tablosu https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Forum Rules
Yer mleri