Al işte bi tek yönlü analiz yoksunu daha 1 tane değiller ki hangi birini eğiteceksin.
Yani 5 olur olmaz olmazsa kardayım olursa zarar etmem neyi tartışıyosun. Profesyonellik her durumda kar edebilmektir.
Printable View
bugün çok sallayabilir pala masayı...dikkat etmek lazım...
ABD'de başkanlık yarışında kritik önemdeki Arizona eyaletini Biden kazandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
reha muhtarla siz ayrı bi gurup kursanıza ha bire hükümeti karalayıp birbirinizi gazlayıp daha mutlu olursunuz.
Forumda sizin negatif gereksiz yer kaplayan yazışmalarınızdan kurtulup amacına hizmet etsin vatana memlekete yararlı bi kaç yorum okusun bilgilensin insanlar.
Amerigada atansada orda emmi dayı hasımlik yok biliyorum turp emminin açıklamalarını nedense 1000 ali abeyinkine benzetiyorum yahu verilere bakarsak doğru ise bidon dayi önde neyin kafasıni yasiyorsa gayri
Jigyy birader anladık hükümet yanlisisin eyw iyi yapilan seyleri sırala şuraya vala özur dilicem yani senin paran şeyler karşisinda erimisken alim gucun nerdeyse yerlerde surunurken asgari ucretin ortadayken herseyin fiyatinin dovizle hesaplanip tl yi fazla öduyorken allah aşkina yol yaptilardan başlama? Ciddiyim
amerigaya kötü örnek olduk pek dabi onlar da bizi takip ediyorlar.
kazanana dek say,
sonrasında cay,
hamur, çamur,
gel bunları yoğur.
Her bi kişi görsün Türkün gücünü.
adım adım milim milim izlenmekteyiz gün gibi. :he:
hüloogg. asdas :he:
Çok sert hareketler olabilir...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%2 artı açar dow bence,
şahsen,
kendi adıma.
O zaman, işte o zaman
ben ve dahi bozgurt,
meydanların şahı,
dow jonsun paişahı,
iki yiğit çıkacak meydane,
iki si de birbirinden pervane.
bu pervane yakışmadı sanki. hafiften döneklik gokusu var. asdas. :he:
Bim,Ereğli,Aselsan palanın hisselerle artıdayız. borsa geneline yayılan bir coşku yok henüz. Doların gevşemediğinden de belli zaten.
Yok kardeş hükümet yanlısı değilim sadece objektif olmaya çalışıyorum. Bir de yapım gereği bardağın her zaman dolu tarafını görmeyi tercih edip mutlu oluyorum. sınırlarını aşmadıkça boş tarafından bakanlarıda saygıyla karşılıyorum. Sonuçta dünya işte hiç kimse mükemmel değil.
Bana sorarsanız hükümet benim açımdan da büyük yanlış yaptı ama benim açımdan benim çoluğum çocuğum yok dolayısı ile bunca yıldır yapılan alt yapı yatırımlarını ( köprü, yol, altgeçit, liman, hava alanı , üniversite ) yapıp çocuğu olanlara iyi bir gelecek hazırlamaya çalışması çok gereksizdi . O yatırım paralarını bizlere dağıtsaydı sağlam döviz rezervleri yapsaydı biz de şimdi yüksek gelirle paşalar gibi yaşasaydık en fazla işime gelen bu olurdu.
ntv izliyorum
trump:213 delege
biden:238 delege
nasıl trump ben kazandım diyor.
tamam sonuçlanmayan yerleri daha önceden trump kazanmış olabilir lakin oy verenler karar değiştirmiş olamaz mı?
istanbul seçmeni gibi mesela.
aslında bu yapılan düpedüz manipülasyon ve çamura yatmadır.
bu yaptıkları tanıdık geliyor bana birileri tarafından
halkı kine ve tahrike teşvik etmektir.
yalan beyandır.
manipülasyondur.
suçtur.
sonuçları kötü olabilir.
küreselciler Trumpı çoktan silmişler..bu bizdeki seçimde de olacak..adamlar dünya ekonomi sistemini kökten değiştirecek operasyonlar yapıyor, Trump kim..
yüz defa dedik..ulusalcı politikalar izleyenleri yok edecekler..
Sistem de terste kalır, ama çok iddialı hala short diyor. İzleyelim.
https://i.hizliresim.com/D83JXJ.png
Seçim: ABD
Açılan Sandık Oranı: %85
Trump: %48,6
Biden: 49,8
Cumhuriyetçiler: 213
Demokratlar: 220
Trump: kazandık
Biden: kazanacağız.
günaydınnnnn :)
bu ne yaaaaaa
AA hep Biden kazandı diye haberler geçiyor eyaletler için...Trump nasıl başkan oluyor o zaman :he:
ABD'deki başkanlık yarışında Maine eyaletini Biden kazandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İnsanlarda cidden utanma yok. Burda gelip kesin bir ifade ile usd en fazla 3 olacak dedi. Şimdi ise yüzsüzlüğün Nirvana’sı ile 8.5 Türkiye için çok iyi diyor. İnsanlar ne zaman bu hale geldi ? [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
e şimdi burda da iki bakış açısı var, bir adam borç harç krediyle ev alıp başımı sokacak bir evim olsun deyip yıllarca çalışıp öder. Diğeri ise param olunca alırım deyip yıllarca çalışıp parası olunca alır. Sonuçta ikisi de doğru mu yok sa ikisi de yanlış mı, yoksa hiç ev almayıp kira da oturup rahat yaşamayı tercih eden mi haklı . Bakış açısı bu her insan aynı kafada değil zaten piyasaları piyasa yapan da bu görüş ayrılıkları...
Biden kazandı dediği an dolar 9 tl de alr soluğu gibi iştahlı duruyor..
Türkiye’nin resmi bir temsilci bulundurma şartını tanınan sürede yerine getirmeyen Facebook, Twitter, YouTube, TikTok ve Instagram’a 10’ar milyon TL’lik ilk cezalar kesildi.
Bizi iplememiş adamlar.
bu iş İBB seçimlerine dönme yolunda emin adımlarla ilerliyor...:he:
trump-binali yıldırım / biden-imamoğlu :he:
......ABD'de kritik eyaletler arasında yer alan Arizona'yı Joe Biden'ın kazandığı belirtiliyor. ABD Başkanı Trump, basın toplantısında Arizona'yı kazandığını öne sürmüştü. Arizona'yı alan aday, 11 delegeyi de elde etmiş oluyor. Yaşanan son gelişmelerle birlikte Biden'ın seçici kuruldaki temsilcisi sayısı 238, Trump'ın ise 213 olarak kayıtlara girdi. Öte yandan, Arizona 1948'den bu yana ilk kez bir Demokrat aday tarafından kazanılıyor........
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ab...durum-41653318
#ŞantınSeçimNotları
PushpinEndeksler sert şekilde geriliyor. Muhtemelen Biden'ın 15% puan önde olduğunu iddia edenlerin neden Mavi Dalganın olmadığına dair açıklamaları olur. Anketler 2016'dan sonra yine kamuoyunun nabzını yanlış ölçmedi, kamuoyunun kendisini oluşturmaya çalışıyor.
Translate
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakinleştirici almadan başlık okunamaz hale gelmiş dili kuru biri yüzünden.
Çocuğun olduğunda ona 20 yıllık borç bırakarak öl. Seni ömüüür boyu güzelce yad etsin"vay be geleceğim için neler yapmış canım babam" diyerek.
Demokrat Parti siyah Amerikalılar, Katolikler, Yahudiler, göçmenler, kadınlar, azınlıklar ve yüksek eğitimli kişiler arasında destek bulmaktadır. İşverenlerin ve büyük firmaların karşısında işçilerin ve çalışan kesimin yanında yer alır. Kürtaj haklarının kısıtlanmasına karşı kesin bir tavır almıştır. Eşcinsellerin ve diğer azınlıkların haklarını savunan bir siyaset izler. Devletin gerektikçe vergileri artırarak, az gelirli yurttaşlara daha geniş olanaklar sağlaması yanlısıdır. Çevre kirliliğini önleme konusunda titizlik gösterir. Dış siyaset konusunda Cumhuriyetçi Parti'ye göre daha ılımlı bir tutum sergiler. Silah serbestliği kanununa sıcak bakmaz.
Cumhuriyetçi Parti vergi yükünün azaltılması ve firmalara yasalarla getirilen kısıtlamaların azaltılması yanlısıdır. Sosyal konularda muhafazakâr bir tutum izler. Özellikle dindar Protestan grupların (Evanjelist) desteğine sahiptir. Kürtajın yasaklanması gerektiğini savunur. Protestan ağırlıklı güney eyaletlerinde büyük bir desteğe sahiptir. Ayrıca Silah Serbestliği Kanunu'nu destekler.
kime oy veriyorlar kimi destekliyorlar
tabi de kendı yapsa 1 lıraya gelecek ısı baskasına 10 lıraya yaptırmaz... koprulere gecıs garantısı dıye 3-4 senedır verılen paralarla zaten o kopruler yapılıyordu... daha sıttın sene odenecek o garantıler... hastaneler havaalanları vsvs hep aynı hıkaye, 1 lıralık ısı 10 lıraya devlet garantılı peskes cek yandasa, aradakı 9 lırayı kendın pısır kendın ye...
bakıs acısı makıs acısı degıl bıldıgın hırsızlık...