Sayfa 903/1000 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Viop - XXVI

ntv izliyorum

trump:213 delege
    biden:238 delege

nasıl trump ben kazandım diyor.

tamam sonuçlanmayan yerleri daha önceden trump kazanmış olabilir lakin oy verenler karar değiştirmiş olamaz mı?

istanbul seçmeni gibi mesela.

aslında bu yapılan düpedüz manipülasyon ve çamura yatmadır.

bu yaptıkları tanıdık geliyor bana birileri tarafından

halkı kine ve tahrike teşvik etmektir.

yalan beyandır.

manipülasyondur.

suçtur.

sonuçları kötü olabilir.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by jiggy Yazıyı Oku

Bana sorarsanız hükümet benim açımdan da büyük yanlış yaptı ama benim açımdan benim çoluğum çocuğum yok dolayısı ile bunca yıldır yapılan alt yapı yatırımlarını ( köprü, yol, altgeçit, liman, hava alanı , üniversite ) yapıp çocuğu olanlara iyi bir gelecek hazırlamaya çalışması çok gereksizdi . O yatırım paralarını bizlere dağıtsaydı sağlam döviz rezervleri yapsaydı biz de şimdi yüksek gelirle paşalar gibi yaşasaydık en fazla işime gelen bu olurdu.
    Yok, aslında ıyısın... cunku o dedıklerının parasını odemedı, ederi 1 lıralık işlerin 10 liralık borcunu colugun cocugun hatta torunun odeyecek... olsaydı odeyecektı yanı...

rezervler baska yerlere gitti...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. küreselciler Trumpı çoktan silmişler..bu bizdeki seçimde de olacak..adamlar dünya ekonomi sistemini kökten değiştirecek operasyonlar yapıyor, Trump kim..
    yüz defa dedik..ulusalcı politikalar izleyenleri yok edecekler..

4. Sistem de terste kalır, ama çok iddialı hala short diyor. İzleyelim.

Seçim: ABD
    Açılan Sandık Oranı: %85
    Trump: %48,6
    Biden: 49,8
    Cumhuriyetçiler: 213
    Demokratlar: 220

Trump: kazandık
    Biden: kazanacağız.

günaydınnnnn

bu ne yaaaaaa
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    AA hep Biden kazandı diye haberler geçiyor eyaletler için...Trump nasıl başkan oluyor o zaman

ABD'deki başkanlık yarışında Maine eyaletini Biden kazandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

İnsanlarda cidden utanma yok. Burda gelip kesin bir ifade ile usd en fazla 3 olacak dedi. Şimdi ise yüzsüzlüğün Nirvana’sı ile 8.5 Türkiye için çok iyi diyor. İnsanlar ne zaman bu hale geldi ? [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. e şimdi burda da iki bakış açısı var, bir adam borç harç krediyle ev alıp başımı sokacak bir evim olsun deyip yıllarca çalışıp öder. Diğeri ise param olunca alırım deyip yıllarca çalışıp parası olunca alır. Sonuçta ikisi de doğru mu yok sa ikisi de yanlış mı, yoksa hiç ev almayıp kira da oturup rahat yaşamayı tercih eden mi haklı . Bakış açısı bu her insan aynı kafada değil zaten piyasaları piyasa yapan da bu görüş ayrılıkları...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Yok, aslında ıyısın... cunku o dedıklerının parasını odemedı, ederi 1 lıralık işlerin 10 liralık borcunu colugun cocugun hatta torunun odeyecek... olsaydı odeyecektı yanı...

rezervler baska yerlere gitti...

Sayfa 903/1000 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •