konuyu amerikan fiçırları açacak biz de öğreneceğiz. :he:
kişilel fikrim ve dahi pozum negatif.
165 bin beklerim minimüm.
Printable View
Hakkında hayırlısı şahit:) YTD
Bu ne yaa?
Twitter falan kimseyi takip etmem. ilk defa gördüm.
bu tiplerin bir kasıntısını 2300 kişi beğenmiş.
altta yazanlar hepsi şeyhine yaltaklanan mürit gibi.
Yıkılsın yıkılacak olan. Bir tas su verenin de...
Sizleri 10 kat daha sevdim forumdaşlarım.
Az ego, bazen pozisyonculuk, bazen biraz sifreli de olsa
sizin ortamınızı en klas rus klubüne ve fotomodel kızlara değişmem.
https://i.hizliresim.com/lOzn4n.png
Abd ilginç haberler gelmeye başladı ....
ABD'de bomba gelişme! Dışişleri sitesinde ilginç bilgi: Trump'ın görev süresi sona erdi
Tramp gider ayak bir şey yapdan rahat durmaz....
Şahit abi
ABD de senato basıldı. Olaylar oldu. Yok darbe olacak yok nükleer saldırı olacak filmleri hikayeleri saheneye sunuldu. Yok uzaylilar gelecek bilmem ne sahnelendi..
Bu kadar insan Amerikan marketlerinde trene bindirilmiş Ken bu kadar ugrasilmisken Amerika. Marketlerinin düşmesi emeğe saygısızlık olur..
SAYFA ERİŞİME KAPATILDI
sayfa erişime kapatıldı. Sayfada yer alan bilgide, "Üzgünüz, bu site şu anda teknik sorunlar yaşıyor. Lütfen birkaç dakika sonra yeniden deneyin" ifadesi yer alıyor...
ABD kongre oturumlarında dua ediliyormuş, tabi herkes dua nedir bilmek zorunda değil, garip bir durum oluşmuş.
>>>>
https://twitter.com/DailyCaller/stat...82353219096578
Daily Caller
@DailyCaller
The prayer to open the 117th Congress ended with “Amen” and “Awoman”
Güzel bir fıkra var ona benzemiş
>>>>>>>>>>>
A British soldier meets an Australian soldier on a warzone
British soldier: Did you come here to die?
Australian soldier: Nah mate, I came here yesterday!
Resimli daha iyi anlaşılıyor.
https://i.hizliresim.com/1NiRes.png
Ek 26635
dow30 mikro dusen kırarsa uzulmek yoh...
:shh:
trene bindirmişler haciii
https://resimag.com/p1/3c9e9562e569.jpeg
cümleten günaydın, şöyle bir haber çıkmış burada göremedim atayım dedim
ABD'de seçilmiş Başkan Joe Biden'ın 20 Ocak'taki yemin töreni yaklaşırken, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) ülkenin 50 eyaletinin başkentlerindeki kongre binalarında silahlı protestoların olacağı konusunda bülten yayımladığı ortaya çıktı.
ABC News'in ele geçirdiği FBI bültenine dayandırdığı haberine göre, ülkede Biden'ın yemin töreni öncesinde 50 eyaletin başkentlerindeki kongre binalarında geniş katılımlı ve silahlı protestolar planlanıyor.
Bültende, "10 Ocak itibariyle elimizdeki bilgilere göre, 16-20 Ocak tarihlerinde 50 eyalet kongresinde silahlı protestolar planlanıyor. Aynı şekilde 17-20 Ocak tarihlerinde Washington'daki ABD Kongresinde de silahlı protestolar olacak." ifadesine yer verildi.
AMERİKA şu aralar uyku için odalara çekilirken Siz uyurken olanlara göz atalım;
•>Trump ve Pence görüştü, barıştılar
•>DC asker,polis ve muhafız kaynıyor
•>Hazine Bakanlığına Türk özel kalem
•>Trump DC’de acil durum ilan etti
•>FBI: ABD genelinde tehlike var
•>Protestocular: silahınızla gelin
•>Biden: korkmuyorum
Benim anlayamadığım nokta şu, hergün para dağıtıyorlar burda ya, acaba bu paralar nerden geliyor
100 kaplan gücü...
Enteresan değil mi. Birde koş koca endeksin stop patlatma üzerine kurulmuş olması çok güzel bir hal aldı. Gün içi trade edipte kazanabilen varsada biraz nasipten diyelim. Yok indikatörmüş sistemmiş adam zaten al verdirdiğinde arşa çıkarmış sat verdiğinde de dipten sattırmış. Bence tek kazanan sürekli Short verip tepe aşıldıkça stop olan ona da para dayanmaz.
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
sıkıysa gelsin...:oleyo:
31 aralıkta da ifade ettim..BIST100 de 1590 da agresif ayılar bekler.
en azından ŞAHSIM( :) ) 1590 da sistemlere bakmaksızın short açar ve epey yukarıya stoploss koyar..
haydi pala şurada 40 puanlık yükseliş yapacaksın..+%3 gibi.
mevcutta poz. flat devam... BIST100 de 1590 kendimce önemli..ilerleyen zamanlarda grafik yollarım.
nasip varsa olur..
1706 shortttt
Bugün siftah yapamadık, izleyelim bakalım duruma göre şeyttürürük
126 dan FRTO vadeli çık.. gelsin 163...
ne acayip bi yer burası:)
donunu düşüren kahraman olamaz dedim,
overşuting yaptım. :he:
Daha faiz artacak :)
bir alıntı:
https://en.wikipedia.org/wiki/Renaissance_Technologies
In a 2013 article in The Daily Telegraph, journalist Sarfraz Manzoor described Renaissance staff as math geniuses running Wall Street.[21]
"Of his 200 employees, ensconced in a fortress-like building in unfashionable Long Island, New York, a third have PhDs, not in finance, but in fields like computer science, physics, mathematics and statistics. Renaissance has been called "the best physics and mathematics department in the world" and, according to Weatherall, "avoids hiring anyone with even the slightest whiff of Wall Street bona fides".
Sarfraz Manzoor, The Telegraph, 2013
Renaissance teknolojileri isimleri hedge fon'u tarif ediyor burada.. 200 civarı çalışanının 3'te 1'i doktoralı.. ve bunlarınn çoğu finans değil fizik , matematik bilgisayar gibi dallardan..hatta Renaissance "dünyadaki en iyi fizik ve matematik departmanı" (**) olarak adlandırılıyormuş ..
(**) discretus'un notu: şaka elbette ama abartı bazen yapılıyor
yani adamlar (doktoralı quant'lar) kara delikleri incelemişler, hızlı bir chip tasarlamışlar , dna üzerine çalışmışlar vb. sonra chart okumak, trend çizgisi çekmek için işe alınıyorlar ?? elbette mantıksız..
Burda bile yazan, shortaçan nerdeyse kalmadığına görr artık düşsede kimse inanmaz adamlar amacına ulaştı. Tebrik ederiz palayı.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamı tamına iki saatımı aldı ama değdi süper oldu
Teknik Analize Sıfırdan başlamak Öğrenmek isteyenler ve yeni yatırımcılar için rehber yazı hazırlayıp ARŞİV e astım
dün ısrarla alım yazarken tabii herkes kendi aklınca yorumlayıp, kimei limon, kimi patates soğan sattırırken herkesin de bi aklı olduğunu, bir yöntemi olduğunu düşünerek yazması gerekiyordu. ama ne yaparsın kimsenin ağzı çuval değilki bükesin. üstelik kimin kim olduğu belli olmayan bir alemde.. umarım ders alınmıştır
sözün özü hemen şımarmamak lazım. yaz kafana göre eğrisi doğrusu kendini ilgilendirir. niye başkasına vakarlı bi şekilde tepeden bakarak yazılıyorki
Küçük sermaye ile çok iş yapmak isteyen froto şort a baksın... 1-2 güne patlar...