Sayfa 905/1001 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Burda bile yazan, shortaçan nerdeyse kalmadığına görr artık düşsede kimse inanmaz adamlar amacına ulaştı. Tebrik ederiz palayı.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tamı tamına iki saatımı aldı ama değdi süper oldu
    Teknik Analize Sıfırdan başlamak Öğrenmek isteyenler ve yeni yatırımcılar için rehber yazı hazırlayıp ARŞİV e astım

dün ısrarla alım yazarken tabii herkes kendi aklınca yorumlayıp, kimei limon, kimi patates soğan sattırırken herkesin de bi aklı olduğunu, bir yöntemi olduğunu düşünerek yazması gerekiyordu. ama ne yaparsın kimsenin ağzı çuval değilki bükesin. üstelik kimin kim olduğu belli olmayan bir alemde.. umarım ders alınmıştır
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

SPOT

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok ya bugün oraya kadar mümkün deel gidemez
    normalde gelemez ama son kez boğaları iyi bir gaza getirmek için yapar mı yapar belli olmaz

sözün özü hemen şımarmamak lazım. yaz kafana göre eğrisi doğrusu kendini ilgilendirir. niye başkasına vakarlı bi şekilde tepeden bakarak yazılıyorki
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    normalde gelemez ama son kez boğaları iyi bir gaza getirmek için yapar mı yapar belli olmaz
    Onu perşembe yada cuma günü yaparsa yapar, bugün olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

8. Küçük sermaye ile çok iş yapmak isteyen froto şort a baksın... 1-2 güne patlar...

Sayfa 905/1001 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •