hazinenin 10 yıllık faiz ihalesi belli oldu......piyasa beğenmedi.....hafif negatif....
Printable View
hazinenin 10 yıllık faiz ihalesi belli oldu......piyasa beğenmedi.....hafif negatif....
CBOE Volatility Index (VIX) korku endeksi artıyor.....
21,40 +0,71 +3,43%
SAAt4.5 e kadar 163.750.....163 arası sıkısması lazım.....oradan bı hareket olacaktır...
şu anda aktif Short..
Çarşamba kapanışından 5 dk öncesine kadar Short, kapanıştan 5 dk önce reverse Long..
Perşembe sabahından cuma kapanışına kadar Long.
cuma akşamı kapanışta Longları verip pozu kapatırım. gelsin paralar... :oleyo:
Hollanda bankası ABN Amro’nun kara para aklama soruşturmasıyla başı dertte. Bankanın söz konusu suçlardan haberi olduğu iddiaları bankanın beklenenden daha yüksek bir ceza almasına neden olabilir
VİOP'ta 13 paya dayalı Vadeli İşlem Sözleşmeleri 22 Nisan 2021 tarihinde işleme açılacak
Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda AEFES, ALKIM, ECILC, HEKTS, IPEKE, ISFIN, ISGYO, KARSN, MPARK, ODAS, SKBNK, TRGYO ve TURSG paylarına dayalı Vadeli İşlem Sözleşmeleri 22 Nisan 2021 tarihinde işleme açılacak.
Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu paylar 03 Mayıs 2021 tarihi itibariyle piyasa yapıcılık programına Grup-3 hak ve yükümlülükleri ile dahil edilecek.
bimas ı veriyorlar .....endeks 30 a baskı yapıyor....
Merkez Bankası faiz kararı ise 18 Mart 2021 tarihinde açıklanacak.
1641 flat 1/10, 2/10 lönk devam
ne yaptım ne ettimse, gönlüme göre bir sistem bulamadım..
allem ettim, kallem ettim.. baktım yine olmuyor..
sonunda dedim gönlüme ; ey gönül sen bu sisteme razı ol... senin için en hayırlısı bu.. :oleyo:
1635 lonk 3/10 oldu devam. Maliyet 1628 oldu 600 puan trade ile, bakalım nene ne yapacak.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4-5 hafta once garan (ve bankalar ) ciddi bir trade unsuruydu garan 10 küsurlardan alınıp satılıyordu.. ekranımdan kaldırmıştım garan'ı fakat şimdi xlbnk durmadan satış yediğinden (onu trade ediyorum son dönemde) garan'a bakayım dedim 9 altına gelmiş.. kabaca 1.2 dolar.. usul usul endeks ayarlama işini iyi yapıyorlar..
geçen sene tonla zarar yazmış pegasus ve thy ile piyasa yapıyorlar. bu işleri tahmin etmek gerçekten artık çok zorlaştı.
şu habere denk geldim. yok daha neler dedim.
https://tr.sputniknews.com/ortadogu/...n-birbirinden/
garan 2020 'de dibi 80 cent.. mevcut seviyeye göre %30 civarı aşağıda..bankalar vs endeks arasında beta 1.5 desek eğer illa oraya gidecekse endekste %20 civarı bir aşağı marj olur.. ama bence zor.. satışı kesmek için kullanacakları çok tahta var bankalar harici.. bu konuda zorluk yaşamazlar..
Suriyenin kuzeyinde hareketlenmeler olduğu söyleniyor..... Buralrda füzelerle saldırı olduğu konuşuluyor.....Rusya nın bu konuda uyarıldığı haberleri geliyor....
Dolar elden gidiyah..Ne oldu Yine biseyler oldu.
kırmızı kategorideki illere seyahat yasağı çıkabilir bakanlar kurulundan ....
İllere mi..?
İllerden mi?
Yoksa her ikisi de mi..
Bankalar yüzde 1 le 2 arası eksilerdeler bizim kinin umurunda bile değil..
xu100 artı da
xu030 da eahh işte..eregl 10 kademe çizse o da artıya geçer..
Halkb a kallavi ceza bile gelse (hiç beklemiyorum) endeks bir kaç gün eksi yapar sonra yine çevirirler diye düşünmeye başladım..
breh breh breh..
Silah da bol cephane de..
https://www.patronlardunyasi.com/hab...t-dusus/247931
Uçmayan uçaklar
Yüzde 60 70 düşen yolcu sayıları
Ama pandemi öncesi fiyatlamalar pegasus da
THY bugün yüzde 2 artı..
Efendim bankalarda batık kredi var mış mışş da ondan bi türlü başlarını kaldıramıyor muş..
ba ba baaaa...
Son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batı ve Amerika karşı söylemi yumuşamış görünüyor. Bununla birlikte söylemlerin yumuşaması Amerika Başkanı Joe Biden’dan henüz bir sinyal yok....
GARAN_ genel olarak bankalar sorunlu görülüyor ama, bence bu garan ın halt etmesinden başka bir şey değil. diğerleride koyun gibi peşinden meleye meleye gidiyorlar. çünkü diğer bankalar daha önceki sert satışlarda tutunduğu desteği hala kırmadılar
almanya astra zenica aşısını askıya aldı.....
çin aşısını alsın....:)