1633 lönk ile güne başlayalım o zaman, birbirinize sardığınıza göre canınız sıkılmış![]()
1633 lönk ile güne başlayalım o zaman, birbirinize sardığınıza göre canınız sıkılmış![]()
Mama geliyordur, yoksa kimse yüzüne işeyene oy moy vermez.
Hayat acımasızdır, borsa daha acımasızdır, hele insanlar varya çok acımasızdır. az bi guyruğu a bas hemen yan cizer.
Hamdım Piştim Yandım
163.050 den flat tekrar cort için beklemede kalacam... tom emmi uzatacam dedi... s&p final yaptımda diretiyor...benim oyum belli...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Bi gülme geliyor içimden hiç sormayın![]()
Hamdım Piştim Yandım
savunma sanayini araştıranlar (ki bu akboyların çoğu bilmiyor) yöneticilerin önemli bir kısmının abd şirketlerinde yıllarca çalışmış olduğunu görür..GE gibi şirketler..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
hatta ingiliz vatandaşı maliye bakanları bile gördük..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Kağıtlar Cort u mu topluyor longcumu anlamadım.
Yavaş yavaş çıkıyor, sonra küt 3 5 kademe düşüyor sonra tekrar çıkıyor...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Forumda memleket gibi , kimse birbirini anlamadan sadece dediklerine karşı...
Hiç mi ortak düşünceniz olamaz?
Yazık gerçekten...
Yer İmleri