bir oy tabanı yok. pek bir vaadi yok. kadroları yok.
zaten kimse onun demesiyle gidip oy vermez. öyle bir döneme denk geldi, bir daha da o oyu alamaz.
2. turda olmaması zaten başlı başına cumhura avantaj.
Printable View
S.O da bir ego var..Kadıncağıza ne yapmış öyle..ÖZLEME GÜRSES e...
%5 oy alınca bu oluyorsa: %50 de ne olur.
Askerde komutan demişti: EGO, OKŞANDIKÇA KALKAR:)
FİRAVUNU da etrafındaki yalaklar yoldan çıkardı..Yalakalık yarışında ,sürekli iltifatlarla-asla eleştirmeyerek onun kendisini farklı(insan tanrı arası) gibi görmesine sebep oldular.Zaten adamında gönlü bayır aşağı imiş..
Geçen gün paylaşmıştım.Streisand Etkisi.
Şimdi daha çok duyuldu bu olay.
Bu etki, adını 2003 yılında Malibu, Kaliforniya'daki evinin fotoğraflarını yayın organlarından kaldırtmaya çalışan fakat fotoğrafların daha çok yayılmasına yol açan Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Barbra Streisand'den almıştır.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Streisand_etkisi
Özdağ, partisinin cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin kararını yarın açıklayacak
ANKARA (AA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, yarın cumhurbaşkanı seçiminin
ikinci turuna ilişkin partisinin kararını açıklayacağı bildirildi.
Zafer Partisinden yapılan açıklamada, Özdağ'ın, yarın saat 11.00'de parti genel
merkezinde düzenleyeceği basın toplantısında, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna
ilişkin partisinin kararını açıklayacağı belirtildi.
ne yiğitler harman oldu gitti bu siyaset arenasında...
s oğanda 3 aya kimse hatırlamaz...
gücünü Türk milliyetçiliği ve mülteci karşıtlığından alıp tam onun karşısındaki oluşuma girerse unutulur gider...
bir taraf mülteciler burda kalacak daha çok gelecek diyor sende hayır hepsi gidecek diyorsun...
temel argumanın bu...
sen bu argumanla gidip rakip safa geçersen seçmen seni soğana çevirir...
Ata İttifakı'ndan Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan:
"Oğan, Erdoğan'la görüştükten sonra değişime uğradı. Millet İttifakı mecliste zayıf olduğu için Cumhur'a meyli var.
Bugüne kadar Cumhur İttifakı'nı eleştirdik. Cumhur'u destekleyeceksek partiyi niye kurduk?"
Bu forumda KÖTÜ NİYETLİLER var...Arada gelir giderler..ALGI İÇİN DEFALARCA AYNI MESAJLARI yazarlar...
Kimisi her kademeden short-long yapar...333 .kere long yapar..
Diğeri sağlam çarpılır sonra gelir hiç yaşanmamış gibi aynı kararlılıkta ,KESİN KONUŞARAK ALGI YAPAR..
Diğeri ,borsa asla düşmez der..5.700 deyken defolup gider..
Cidden GÜLBEN ABLA neden bıst 5700 lerdeyken. temettü-borsa hakkında şirin mesajlar atıyordu? :)
Bu piyasada kimseye güvenmemek lazım..
Sinan O. Muharrem İ. Özdağ. hafiften Meral.Hepsi ihtidara çalıştı bu dönemde.Meral eskilerden 90 larda Çiller in içişleri bakanı idi.MGK larda falan filan asker falan.Derindir.Sinan , Muharrem , Özdağ. 3 ünü de ileride AKP saflarında görürseniz şaşırmayın.Ben bunu bilir bunu söylerim. Mansur falan diyenler boşa bağırıp çağırıyor.Kürtlerden oy çıkmaz ittifak kurulamazdı.Bir Ekrem in şansı vardı.İktidar bunu çok iyi bildiğinden hemen önünü kesiverdi zaten.
neyse hava güzel 10,000 adım yürüme ödevim var...
akşam gelirim...
İnsanlar 3 e ayrılır.İkna edilenler,ikna edilemeyenler ve kısmen ikna edilenler.
İkna yöntemlerinde 3 zaman kullanılır gelecek zaman(havuç teorisi).
Şimdiki ve geçmiş zaman kullanılır.
Bugünün merak edilen konusu.
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar dilerim, bu haftaya hızlı başladık, aynen bu senetler ile şelaleye devam etmek istiyor herifler ama endekise etkileri zayıf kalıyor görüntü itibariyle,
Seçimden sonra fışkırttıracak senetler bu hafta kendini belli eder muhtemelen düşüşe direnen ve yeşil kalmaya çalışan hisseler olanbilür
Tayipten sonra ortada akp kalacak mı? Mansurakkürtlerden oy çıkmazmış, ne kürtlermiş arkadaş ya, kimi inşaatlard köşe taşı yapar, kimi seçimde kilit yapar. kürt oyu %10, Türk oyu %90
%90 a oynamk yerine %10 a oynayanların zekasından şüphe ederim. Biride sağın milliyetçiliğinden demiş, solunda mı milliyetçiliği vardı? Sahi nerde şimdi onlar? YCHP de öyle birilerini gösterebilecek biri varmı? Keşke chp solun milliyetçileriyle dolu olsaydı da koşa koşa oy verseydik..
seçim öncesi kemal kazanacak diye yabancı takası üzerinden pozisyon alınan tahtalar- isctr, ykbnk, kchol- seçim sonrası hemen kol kesme bağlamında en çok satış yediler ve ilk yukarı denemelerde kervana en son katılacaktır diye düşünüyorum..
pair trade olarak nasıl oynanabilir, mesela eregl long, thyao long + kchol short, isctr short gibi..
Ozan abi seçimi kk kazanırsa fışkırttıracak tahtalar belli oldu, seçimi rte kazanırsa fışkırttıracak tahtalar henüz belli değil, bu hafta herkes tarafını seçer die düşünüyorum
Secim sonucu %95 bellidir artik....Bir belirsizlik yok...S.Ogan millet ittifakina destek bile verse cumhur ittifakinin kazanma sansi yine %70 uzerinde kalir.
Forumun hali yillardir her zamanki gibi.
Ne zaman endex bir bolgede dip olusturma hareketleri yapsa moratoryuma gidiyoruz...Batiyoruz....Turkiye cokuyor...sokak ve carsida halk yagmalamalara basliyacak.... Koc ve is grubu bile barabilir.
Dolar ve altina hucum edin. Saklamak icin Ev ve bahcenizfe zula yapin..
Hatta ulkede aclik ve kitlik ihtimaline karsi evinizde 6 ay yetecek kadar gida stoklayin diyen bile cikiyor.
bu bi soru değil, çünkü seçimi zaten rte kazandı
ama önümüzdeki pazartesi formalite kesinleştiğinde borsa tekrar aşağı tepki vermeyecektir, çünkü spekülatif poz kapatılmış olacak, belki bitmiştir bile o arkadaşların satışları.. artık bu saatten sonra iç dinamiklerle hareket edecektir, seçime kadar son 1 ay satışla geçmiş olduğu için, kredili pozlar kapatılmış olduğu için, artık tersi yönde hareket olacak.. borsa yükselecek
Ben o tayfadan değilim borsacıyım.
Gördüğümü söylemek zorundayım.
EĞER seçim sonrasi gevşek politikalar devam edecek ve para arzı artmaya devam edecek ise, dediğiniz tam olarak doğrudur roket formasyonu.
EĞER seçim sonrası, şu an başladığı üzere bankaların kredi vermediği, 40+ faizlerin olduğu, MB'nin de ek sıkılaştırmalarla yangına ateş döktüğü senaryo olacaksa ( ortodoks politikalar dedikleri bunlardı ) ÇOK DİKKAT EDİN DERİM
ne olur ben bilmiyorum.
Ama grafik iyi durmuyor.
KOZAA harici pozlarımı kapattım kenarıya geçtim izlemeye devam.
Mansur Yavaş
@mansuryavas06
·
24d
"Üretim, üretim, üretim" anlayışıyla yola çıkarak 55 bin metreküp hacme sahip sulama göleti yaptık ve 5 bin metre tarımsal sulama borusu döşeyerek Modern Basınçlı Tarımsal İletim Hattı projesini hayata geçirdik.
Bu sayede Haymana’da 1500 dönümlük kuru tarım alanında sulu tarıma… Daha fazla göster
başkan :bravo:
SO gerçek milliyetçi Mansur başkan gibiler ,
millet ittifakındaki kendine hayrı olmayan partilerin isteklerini nasıl uygun bulmuyorsam sözde koltuk milliyetçisi olan SO aynı kefede benim için
içerde şekil belli oldu
dışarda bazı rahatsız edici gelişmeler var ..şimdi seçim meçim hikayesine odaklandı millet dışarısı gözden kaçıyor
Bıden Ukraynada'ki diğer kuklasına F16 verdi ..hikayeden Rusya'ya karşı kullanamazsın şerhini koymayı da ihmal etmedi çakal
bunlar iyiye işaretler değil
Grafik nakış gibi işlenmiş gel beni sat diye bağırıyor değil mi :)
Yarım hekim candan, yarım hoca dinden, yarım borsacı da maldan eder. Yılların hüstadlarından, çizikçi çızıkçılardan akıl almayın, kendi kararınızı kendiniz verin.
Vadelide Çok aşırtı dolara talep var. Fiziki bedava kaldı :)
23 DERECE
@yirmiucderece
·
57d
Ülkü Ocakları eski Başkanı Azmi Karamahmutoğlu:
"Ümit Özdağ, domuz bağının olduğu ittifaka destek vermez. Galiba tarafsız kalacak.
Sinan Oğan ise Ümit Hoca ile birlikte değil. Millet İttifakı adayını da tercih etmedi. Muhtemel ki domuz bağını tercih edecek."
Bu yazınız bana ise gayet de bilgim var o saydığınız konularda.Kürt= pkk lı bakış açısı ile bakanların hepsi iktidarın dümen suyundadır.Nokta.İktidarın yüzde 40 45 kemik oyu olduğu bir ortamda kürtlerin oyunu almam ben bana ne diyen adam seçimi kaybetmeye mahkumdur.Nokta.Bu kürt-türk tartışması değil bir matematik sonuç dur.Nokta.
Ben bir çok arkadaşımla siyaset de tartıştım.Kimsenin de kalbini siyaset olarak kırmamışımdır.Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Al gülüm ver gülüm formasyonu 16.30 da gerçek oyun.
hava güzel biraz deniz havası alalım.
Foreks Haber
*BIST: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP), USD/TL vadeler arası strateji emirlerinin üst fiyat limitinin hesaplamasında kullanılan k değeri bugün için 0,20'den 0,40'a çıkarılmıştır..
başak küçük dip not;
Vade taşırken aynı anda çift yönlü işlem yapıyorlar,
Bu gün viop pay vadelide büyük ölçüde kontrat taşınıyor ki pozisyon büyüklüğünü arttırmışlar.
Gözümüz dolarda olsun.
Tofaş vadeli - 5.58 %
Neden ki?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas kürt = PKK bakış açısı kürtler mansura vermez der bana göre.
Ben kürt değilim ama Kürtçe çok güzel küfür edebilirim, kürtlerle beraber büyüdüm iç anadoluda. Doğudakilere ne kadar temsil ederler bilemem ama mansura hepsi istisnasız gözü kapalı basardı ki içinde HDP seçmeni de var. Alternatifi reis çünkü.
Doğudakiler, tepki verip sandığa gitmeyen bi kayıp olmazdı. Giden de gene mansura verirdi. Ancak iç anadoluda çok kritik seçimin kaderini değiştirecek bir kitleyi ( doğru kampanya ve vaatlerle ) kendine çekerdin, karşıdan -1, sana +1 olduğu zaman bakarsanız fark 3 milyon diyelim şu an, 1 milyon insan ikna edilebilmiş olsa çok çok ama çok farklı bir 2. tura giderdik. Bu o kadar basit aritmetiği, koskoca 100 lerce danışmanı olan 10 seçimdir kaybeden CHP kurmayları göremiyor hala öyle böyle ık bık sandık mandık diyorlarsa biri değil ALAYI 29 Mayıs günü görevi bırakıp vatansever kadrolara devretmelidirler. Bu kadar zayıf durumdaki bir iktidardan seçimi çekip alamıyorsan sen zaten yönetmeyi de hak etmiyorsun çok basit.
İş bank, dolar satışı 21,400 oldu. Makas 1,5 liradan fazla. Kıymetli olan pahalıya satılır.