Sayfa 904/1005 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Viop L

1. Mansur Yavaş
    @mansuryavas06
    ·
    24d
    "Üretim, üretim, üretim" anlayışıyla yola çıkarak 55 bin metreküp hacme sahip sulama göleti yaptık ve 5 bin metre tarımsal sulama borusu döşeyerek Modern Basınçlı Tarımsal İletim Hattı projesini hayata geçirdik.

Bu sayede Haymana’da 1500 dönümlük kuru tarım alanında sulu tarıma… Daha fazla göster

başkan
    SO gerçek milliyetçi Mansur başkan gibiler ,
    millet ittifakındaki kendine hayrı olmayan partilerin isteklerini nasıl uygun bulmuyorsam sözde koltuk milliyetçisi olan SO aynı kefede benim için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    içerde şekil belli oldu

dışarda bazı rahatsız edici gelişmeler var ..şimdi seçim meçim hikayesine odaklandı millet dışarısı gözden kaçıyor

Bıden Ukraynada'ki diğer kuklasına F16 verdi ..hikayeden Rusya'ya karşı kullanamazsın şerhini koymayı da ihmal etmedi çakal

bunlar iyiye işaretler değil

3. Grafik nakış gibi işlenmiş gel beni sat diye bağırıyor değil mi

Yarım hekim candan, yarım hoca dinden, yarım borsacı da maldan eder. Yılların hüstadlarından, çizikçi çızıkçılardan akıl almayın, kendi kararınızı kendiniz verin.

4. Vadelide Çok aşırtı dolara talep var. Fiziki bedava kaldı

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Borsada tehlikesiz birşey var mı Bence reis iktidarı istemiyor, millet kazanacak... Ama kendini garantiye almak için ilk tur meclisde çoğunluğu eline aldı...
    Meclis kendinde olduğu için, korunaklı ve güvenli bir geçiş süreci olacak kendisi adına... Bence...

6. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    57d
    Ülkü Ocakları eski Başkanı Azmi Karamahmutoğlu:

"Ümit Özdağ, domuz bağının olduğu ittifaka destek vermez. Galiba tarafsız kalacak.

Sinan Oğan ise Ümit Hoca ile birlikte değil. Millet İttifakı adayını da tercih etmedi. Muhtemel ki domuz bağını tercih edecek."
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İtibar vereyim istedim dön dolaş dedi.

Yaşadığı ülkenin sosyolojisinden, psikolojisinden, halkından haberi yok. Gelmiş ahkam kesiyor.

Benim siyasetle ilgili son yazım olsun artık kesin kararlıyım yazmayacağım.
    Bu yazınız bana ise gayet de bilgim var o saydığınız konularda.Kürt= pkk lı bakış açısı ile bakanların hepsi iktidarın dümen suyundadır.Nokta.İktidarın yüzde 40 45 kemik oyu olduğu bir ortamda kürtlerin oyunu almam ben bana ne diyen adam seçimi kaybetmeye mahkumdur.Nokta.Bu kürt-türk tartışması değil bir matematik sonuç dur.Nokta.
    Ben bir çok arkadaşımla siyaset de tartıştım.Kimsenin de kalbini siyaset olarak kırmamışımdır.Düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

8. Al gülüm ver gülüm formasyonu 16.30 da gerçek oyun.
    hava güzel biraz deniz havası alalım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 904/1005 İlkİlk ... 4048048548949029039049059069149541004 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •