Askerimizin başına çuval geçirilmemesi için hayır.
Printable View
Askerimizin başına çuval geçirilmemesi için hayır.
Topraklarımıza yabancı askerlerin girmemesi için hayır.
Neden 2019 ?
2 sene neden boşa geçiriyoruz ?
Hayır.
Milli subaylar üzerine operasyon yapanlar, 15 temmuz darbesini yapanlar değil mi? Maalesef birçoğumuz ideolojik algımıza göre düşünüyor ve ona göre bir kanaat geliştiriyoruz. Mesela savcının biri, MİT tırlarını durdurup da, "Türkiye IŞID'a silah yardımı yapıyor" algısı oluşturduğunda sizin düşünceniz neydi, samimiyetle söyler misiniz? Bu savcının iltisaplı olduğu yapıyı öğrendikten sonraki düşünceniz değişti mi?
Bir elin kirli olup olmadığını tv ekranlarından ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla anlamaya çalışıyorsanız, medya gücünü gözardı ediyor da olabilir misiniz?
Çünkü sandıktan hayır çıkarsa 2 sene boyunca "bakın hayır dediniz ekonomi battı" cümlesiyle kafamız ütülenecek.
Böylece gelecek seçim için ön hazırlık yapılmış olacak..
Peki evet çıkarsa ne denecek? Tabi ki "evet çıkmasını kıskanan evropa ekonomik yönden saldırıyör" :yes:
O kamyonda silah varmıydı ?
Var ise nereye gidiyordu ?
Valla, sizin eski ortak-yeni düşmanla(o da şüpheli) bölüşemediğiniz rant yüzünden HAYIR.
Milli subaylarımıza yapılan operasyonun "savcısı" kimdi, ben şahsen hatırlamıyorum. Hatırlayanlar illa ki vardır. Bana söylemelerine gerek yok, kendileri bilsinler yeter.
Sosyal medyada yapılan paylaşımlar falan pek etkilemez beni.. Yorumlara bakmam olaylara bakarım.
Televizyonlarda da o yorumcuları pek dinlemem. Sonuçta parayla çalışan insanlar, kimden para alıyorsa onun düdüğünü çalar.
Veya tepesinde faşist hollandanın baskısı vardır, konuşamaz, gerçeği söyleyemez falan.