Sayfa 181/774 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. Askerimizin başına çuval geçirilmemesi için hayır.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Topraklarımıza yabancı askerlerin girmemesi için hayır.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Neden 2019 ?

2 sene neden boşa geçiriyoruz ?

Hayır.

4.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Nereye kadar uzuyorsa, oradan başlayıp son bulduğu noktaya kadar temizlenmesi gerek.
    Tabi temizleyecek olanların da ellerinin temiz olması gerek. Ameliyatta hijyen şart.
    Yoksa uru temizleyeyim derken hastayı temelli öldürürsünüz, bu yüzden doktoru iyi seçmek gerek.
    Mikrobun zerresine dahi temas etmiş olanların, ameliyathanede yeri yok..

Bu arada tutuklanan generaller suçlu mu değil mi emin olamıyorum artık ben.
    Zira ergenekondu balyozdu çekiçti testereydi derken birçok general daha önce ceza evine girmişti.
    Sonra ne oldu?
    "Hadi şimdi siz çıkıp görevinizin başına geçin, fetöcü generaller hapse girecek."

Meğer ergenekoncu denerek içeri tıkılanlar bizim milli subaylarımızmış. Şimdi fetöcüler içeride.
    Yarın belki onların da milli olduğu öğrenilir, "pardon yanlışlık oldu" denir, içeri başkası girer onlar çıkar.
    Bu ülkede neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestiremez olduk artık..
    Doğrular her gün değişiyor.
    Dün gayet kendinden emin bir tavırla yaptığın şey, bugün yanlış çıkıyor..
    Neyse ki özür diye bir şey var..
    Milletten özür dileyince hemen geçiveriyor tüm acılar..
    Milli subaylar üzerine operasyon yapanlar, 15 temmuz darbesini yapanlar değil mi? Maalesef birçoğumuz ideolojik algımıza göre düşünüyor ve ona göre bir kanaat geliştiriyoruz. Mesela savcının biri, MİT tırlarını durdurup da, "Türkiye IŞID'a silah yardımı yapıyor" algısı oluşturduğunda sizin düşünceniz neydi, samimiyetle söyler misiniz? Bu savcının iltisaplı olduğu yapıyı öğrendikten sonraki düşünceniz değişti mi?
    Bir elin kirli olup olmadığını tv ekranlarından ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla anlamaya çalışıyorsanız, medya gücünü gözardı ediyor da olabilir misiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Neden 2019 ?

2 sene neden boşa geçiriyoruz ?

Hayır.
    Çünkü sandıktan hayır çıkarsa 2 sene boyunca "bakın hayır dediniz ekonomi battı" cümlesiyle kafamız ütülenecek.
    Böylece gelecek seçim için ön hazırlık yapılmış olacak..

Peki evet çıkarsa ne denecek? Tabi ki "evet çıkmasını kıskanan evropa ekonomik yönden saldırıyör"
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. O kamyonda silah varmıydı ?

Var ise nereye gidiyordu ?

Valla, sizin eski ortak-yeni düşmanla(o da şüpheli) bölüşemediğiniz rant yüzünden HAYIR.

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    O kamyonda silah varmıydı ?

Var ise nereye gidiyordu ?

Valla, sizin eski ortak-yeni düşmanla(o da şüpheli) bölüşemediğiniz rant yüzünden HAYIR.
    Var mıydı, yok muydu ben bilemem. Eski dost yeni düşman, paylaşılamayan rant ifadeleri düşünülmeden söylenen demogojik bir yaklaşım şekli. Sorduğum soru net ve samimi bir cevap bekliyorum. Türkiye IŞID'a silah yardımı yaptı mı?

8.  Alıntı Originally Posted by gabros Yazıyı Oku
    Milli subaylar üzerine operasyon yapanlar, 15 temmuz darbesini yapanlar değil mi? Maalesef birçoğumuz ideolojik algımıza göre düşünüyor ve ona göre bir kanaat geliştiriyoruz. Mesela savcının biri, MİT tırlarını durdurup da, "Türkiye IŞID'a silah yardımı yapıyor" algısı oluşturduğunda sizin düşünceniz neydi, samimiyetle söyler misiniz? Bu savcının iltisaplı olduğu yapıyı öğrendikten sonraki düşünceniz değişti mi?
    Bir elin kirli olup olmadığını tv ekranlarından ve sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla anlamaya çalışıyorsanız, medya gücünü gözardı ediyor da olabilir misiniz?
    Milli subaylarımıza yapılan operasyonun "savcısı" kimdi, ben şahsen hatırlamıyorum. Hatırlayanlar illa ki vardır. Bana söylemelerine gerek yok, kendileri bilsinler yeter.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlar falan pek etkilemez beni.. Yorumlara bakmam olaylara bakarım.
    Televizyonlarda da o yorumcuları pek dinlemem. Sonuçta parayla çalışan insanlar, kimden para alıyorsa onun düdüğünü çalar.
    Veya tepesinde faşist hollandanın baskısı vardır, konuşamaz, gerçeği söyleyemez falan.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 181/774 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •