Askerimizin baþýna çuval geçirilmemesi için hayýr.
Askerimizin baþýna çuval geçirilmemesi için hayýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Topraklarýmýza yabancý askerlerin girmemesi için hayýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Neden 2019 ?
2 sene neden boþa geçiriyoruz ?
Hayýr.
Milli subaylar üzerine operasyon yapanlar, 15 temmuz darbesini yapanlar deðil mi? Maalesef birçoðumuz ideolojik algýmýza göre düþünüyor ve ona göre bir kanaat geliþtiriyoruz. Mesela savcýnýn biri, MÝT týrlarýný durdurup da, "Türkiye IÞID'a silah yardýmý yapýyor" algýsý oluþturduðunda sizin düþünceniz neydi, samimiyetle söyler misiniz? Bu savcýnýn iltisaplý olduðu yapýyý öðrendikten sonraki düþünceniz deðiþti mi?
Bir elin kirli olup olmadýðýný tv ekranlarýndan ve sosyal medyadan yapýlan paylaþýmlarla anlamaya çalýþýyorsanýz, medya gücünü gözardý ediyor da olabilir misiniz?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
O kamyonda silah varmýydý ?
Var ise nereye gidiyordu ?
Valla, sizin eski ortak-yeni düþmanla(o da þüpheli) bölüþemediðiniz rant yüzünden HAYIR.
Milli subaylarýmýza yapýlan operasyonun "savcýsý" kimdi, ben þahsen hatýrlamýyorum. Hatýrlayanlar illa ki vardýr. Bana söylemelerine gerek yok, kendileri bilsinler yeter.
Sosyal medyada yapýlan paylaþýmlar falan pek etkilemez beni.. Yorumlara bakmam olaylara bakarým.
Televizyonlarda da o yorumcularý pek dinlemem. Sonuçta parayla çalýþan insanlar, kimden para alýyorsa onun düdüðünü çalar.
Veya tepesinde faþist hollandanýn baskýsý vardýr, konuþamaz, gerçeði söyleyemez falan.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yer Ýmleri