bence chp konusunda abartılı tepki veriliyor. anketlerde 25 bandında idi zaten. seçimin adil şartlarda yapılmamasına karşılık belki de boyket etmeliydi.
Printable View
bence chp konusunda abartılı tepki veriliyor. anketlerde 25 bandında idi zaten. seçimin adil şartlarda yapılmamasına karşılık belki de boyket etmeliydi.
Vekil seçilen Zanalar davul zurnayla hapisten çıkarken Alan paşa içerde yatarken neredeydiniz. Tabi milliyetçiliğiniz onlardan da büyük.
Akp liller cok şımarmasın hdp konusunda.
Yaptıklarıni tarih unutmayacak.
Devlet bahceli le anlasamadigi tarih uzak degil
Akp yine cozum ihanetine basvurcak.
Benim bildigim rte erken secim tarihini belirlemistir bile 42 oy cok az yukseltmek icin hdp isbirligi yapacak
Vicente abi meral MHP den kopmamak için çok mücadele verdi her türlü yolu denedi Bahçeli de koltuk sevdalısı imkan vermedi
Sende bende iyi biliyoruz. Meral fetocu olacak elli kere hapise tıkmışlardı
Ben buna inanmıyorum abi hatta bu konuda Bahçeli’ye çok kızgınım sırf meral devre dışı kalsın die seçim die çıktı piyasaya yetmedi birde doğru düzgün miting yapmadı
Meral aslında CHP ye yanaşmasa emin ol çok oy alırdı Allah’tan Hdp ile arasını tuttu
Meral kendi yolunu çizerse daha başarılı bir parti olur iyi parti birdahaki seçimde oyu artar die düşünüyorum 4/5 sene fırsat var
Tepkileri prensipleri olursa meralede oy basmasını bilir bu millet
Temiz insanlar iyi partililer milliyetçi. Fetodan en cok magdur edilenler var partide.
Arincin oglunu mv yalanlar bunlara iftira atti
Kuran da iftira buyuk gunah ama inandiiciligi kalmıyor gercek hayatlla ilisigi yok
Hdp yi katmadı ittifaka meral onu yapsadi akp mhp 70 ustu oy alirdi.
Merali atilan iftiralar ve chp nin hdp ilişkisi cok dusurdu ustune kurus paraları yok medya ambargosuna ragmen 10 yine de bassri