Kürtlerin birinci partisi Hdp ikinci partisi Akpdir. En çok oy geçişkenliği iki parti arasındadır. Neyin masalını anlarıyorsunuz siz.
Kürtlerin birinci partisi Hdp ikinci partisi Akpdir. En çok oy geçişkenliği iki parti arasındadır. Neyin masalını anlarıyorsunuz siz.
zaten komedi burada...yani hdp liler chp yi alternatif olarak görmüyor oradan çıkan oy akp ye gidiyor...ama chp nedense ısrarla bunlara destek atıyor...akıl alır gibi değil...doğu ve g.doğuda hdp den kaçan oylar adım gibi eminim çok büyük kısmı akp ye gitmiştir...durum böyleyken neden chp bunlara destek atıyor ben mantıklı bir sebep bulamıyorum...
kafayı çalıştırsalar halbuki ülkede kaç milyon hdp li var atıyorum 5 milyon bunun kaçını ikna edip çevirebilirsin mesela chp ye atıyorum 3 milyon olsun imkansız ama olsun...iyide karşı tarafta senin partine oy verenlerin dışında kabaca 40 milyon seçmen var ya...git onları ikna etmeye çalış nedir bu hdp lilerin peşinden koşma sevdası aklım almıyor...
Kılıçdaroğlu'nu CHP'li Atatürk'çü sanırsan başarısız dersin,
HDP'li bir köstebek olduğunu bir Kürt milliyetçisi olduğunu SeyitRıza'nın kinini güttüğünü bilirsen başarılı olduğunu da kabul edersin.
M.İnce CHP kurultayından bu yana kendini KürtAçılımıyla lekeledi.
İyi hatipliği Apo'nun yamağı Demirtaş'a yaptığı kabe ziyaretlerini asla unutturamaz.
CHP'nin tek çaresi, KK'nın kapıdan içeri sokmadığı safkan Atatürkçü Ümit Kocasakal'a teslim olmaktır. O da partideki tüm PKK/hdp'lileri temizleyecek Kürtçülerle el sıkışmış tek kişi bile bırakmayacak, eskisini yırtıp yeni program açıklayacak..
İki oyu da Akşener'e verdim ama ertesi gün PKK/hdp'e "Kürt siyasi hareketi" demesi bana soğuk duş oldu.. Bu tanımlar tıpkı "Ortak vatan" "Eşit yurttaşlık" gibi PKK'nın kullandığı CHP bildirilerine de soktuğu tanımlardır.
Yer İmleri