Sayfa 180/1223 İlkİlk ... 801301701781791801811821902302806801180 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Kürtlerin birinci partisi Hdp ikinci partisi Akpdir. En çok oy geçişkenliği iki parti arasındadır. Neyin masalını anlarıyorsunuz siz.

2. Bursada ilk uygulama yapılmış

Haber detayı

https://www.facebook.com/20456415697...3183882115564/
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Bunu ben demiyorum seçim sonuçları diyor.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

şu anki chp adı kalmış ama içi boşaltılmış bir .....

ATATÜRK'ün kurduğu parti teröristlerin siyasi uzantısına destek atıyor...rezillik kelimesi hafif kalır...partinin içinde hdp yandaşları cirit atıyor......

...

istanbul kadikoyde her 4 chp üyesinden birine hdp'ye rey vermesi istenmiş. diye duydum.

topikte bu konuyla ilgili doğru bilgisi olan var mı ?
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

5. Şu bir gerçek

Çevremde her türlü insan var normalde pek siyaseti sevmiyorum insanları birbirinden uzaklaştırıyor felan

Ama bu CHP nin yaptığına vatandaş çok tepkili

Hele bazı arkadaşlarım var CHP li resmen kan kusuyor giydiriyor böyle oy için kepazelik yapılmaz diyor en hafifi çoğu çok ağır konuşuyor buraya yazılacak gibi değil

CHP nin bu hamlesi kolay unutulacak gibi benzemiyor

Vatandaşta çok değişik bir algı oluşturdu yazmayım şimdi buraya

İlk seçimde CHP yi Meclis dışı bekliyorum artık

Tek sevindiğim nokta İyi parti Milliyetçi kökenlidir en azından Meclis’te bu köken arttı

6. Lan ağrıma giden birkaç sene önce Türk milliyetçiliği dahil her türlü milliyetçilik ayaklar altına alınırken alkış tutanlar şimdi milliyetçi oldular bize milliyetçilik öğretmeye kalkıyor.

Her poku yiyin ama o topa girmeyin. Sakın. Reis çıksa çözüm süreci dese burada gelir 180 derece dönersiniz yine güzelleme yaparsınız.

Biz her zaman sabittik. Fırıl fırıl dönen başkaları.

7. Bak türkoğlu abi çok güzel özetlemiş olayı

Bu adam kendisi diyor bu zamana kadar CHP ye verdim bu seçim vermedim die

İçinizde bu abimide kızan mutlaka vardır ama kendisini takdir ediyorum

Asıl solcu asıl Atatürkçü asıl CHP li böyle adamlar allah sizin gibi adamları soldan CHP den eksik etmesin tek temenlim bu

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şu bir gerçek

Çevremde her türlü insan var normalde pek siyaseti sevmiyorum insanları birbirinden uzaklaştırıyor felan

Ama bu CHP nin yaptığına vatandaş çok tepkili

Hele bazı arkadaşlarım var CHP li resmen kan kusuyor giydiriyor böyle oy için kepazelik yapılmaz diyor en hafifi çoğu çok ağır konuşuyor buraya yazılacak gibi değil

CHP nin bu hamlesi kolay unutulacak gibi benzemiyor

Vatandaşta çok değişik bir algı oluşturdu yazmayım şimdi buraya

İlk seçimde CHP yi Meclis dışı bekliyorum artık

Tek sevindiğim nokta İyi parti Milliyetçi kökenlidir en azından Meclis’te bu köken arttı
    Fetocularin oldugu cezaevlerinden en az oy iyi partiye cikti. Iftira atti akp . Dine gore agir suc inanmam gerci ole olsa burda da biraz yansirdi
    Umarim bi dahakine chp yi ana muhalefetten indirir iyi parti

Sayfa 180/1223 İlkİlk ... 801301701781791801811821902302806801180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •