0549 520 85 32 Alaçatı döviz.
Ben gidiyorum birazdan oraya.
Printable View
Ben dedim adam uçakta ....O havalar afra tafralar seçenin safları sıkılaştırması için ....USD yeni bandı 5.80-6.50
Başgan yaşadı malı iyi yerden verdi....D*****n parası da çıkmıştır :kahkah:
Ben biraz önce alışveriş merkezinden geldim Adamın alışı 5.70 satış 6.80 di....
Kimsenin algı oluşturmaya çalıştığı yok. Döviz büroları cidden böyle satmış bugün eski sayfalara dönün fotoğrafını çekende oldu.
Bak burada serbest piyasa düne göre %5 aşağıda.
https://www.foreks.com/doviz
https://www.foreks.com/dolar-kuru
Hani ne asagida? Dalgami geciosunuz? Cumartesi ne forexi?
Daha öncede söyledim öz eleştiri yapabilen açık sözlü birisiniz, tebrik ediyorum sizi..
Eski forum dahil bu başlığın eski takipçisi ve katılımcılarındanım, (en az 3 yıl)
bu başlığa ve başlığın ruhuna uygun yani dolar yükselecek diyenlerden ilk aklıma gelenler
enki(eski nick i inanna), powerpc,umutabi,Bora Yaşar, Discover, ayhan53 ve adını hatırlamadığım dostların çok emeği var
tabi benimde :)
şimdi eleştireceğim kısma geleyim
adam tl mevduatçı,
hala burada ota boka yazı yazar,
ama düne kadar faiz artışına inanıp milleti de inandırmaya çalışıyordu
faiz geride kalırsa bile mutlaka süre içinde farkı kapatır deyip ikna etti belki sizi bile !!
sanırım havlu atmıştır artık :)
işte onun peşine takılanlar oldu maalesef
Bu başlıkta yazı yazmak için illa dolarınızın olması gerekmiyor, izinde almanız gerekmiyor :)
ama verebileceğiniz zarar bu günlerde açığa çıktı işte
bakalım sizin gösterdiğiniz erdemi bu da gösterip zarar verdiklerinden özür dileyecek mi ?
:) ha bu arada bu başlıkta bu bahsettiğim kişiye teşekkür eden bile çıktı
ne diyeyim :)
Ben çıktım arkadaşlar döviz bürosu yolları taştan.
Papaz bırakılmadıysa bu bir fırsat olabilir. Bırakıldıysa pazartesi ebemizi tersten görürüz.:oleyo:
döviz büroları gece çalışıyor mu??
Ankara da bir döviz bürosuna şöyle bi göz attım alış : 6 satış :6.50 bu ne ya dedim kendi kendime. ..bu kadar olur.
satte cıkmasın dikkat edin çok ıyı taklitleri var euronun
Günlükte doları olan 6.18 üzeri banka alışı var ise oradan basıp piyasadan 6.18 den fiziki yerine koyarsa cumartesi günüde güzel bir trade yapmış olur....
Üniversite de okurken her gün (sınav dönemi hariç) tahtakale deydim.... Walla biri bkulağıma birşey söyledi inanmadım ...Gittim baktım vakıfbank da alışlar piyasa satışının üzerinde ...Kısa bir dönem dövizci de kıyak yapardı oradan alıp vakıfa kitliyordum..Ta ki vakıfa adamın biri 10 milyon sahte(lübnan basımı) dolar verene kadar :kahkah: Sonra oraya bir çekidüzen verdi banka yönetimi....
sahte euro nasıl anlaşılır
https://www.mavilimelektronik.com/ma...%B1l%C4%B1r%20
BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA
problemlerimizin tamamı büyüyerek katlanıp giderken bazılarıda ipe sapa gelmez haberlerin peşinden koşacak tabi
kılavuzunuz bilgi ve sorgulayan akıl değilse
bir gün karganın arkasına takılıp yemeniz gerekeni yersiniz
onun ne olduğu malum diyelim
bok demeyelim hadi :)
Herkes ne yaparsa yapsın umalım ki akıl galip gelsin ve bu üke Abd nin oyuncağı olmadan bağımsız bir ülke olarak geleceğe güvenle baksın ve yüce Atatürk`ün hayalini kurduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın. Kimseye vefa borcumuz yok, Dolar alsalar bana ne Tl de kalsalar bana ne yada hepsini batırsalar bana ne benim elime bir şey mi geçecek? Ülkenin gidişatından memnun olanlar buyursunlar istedikleri gibi devam etsinler. Son söz, bu kafalar ile Dolarda yükseliş kaçınılmaz ben desemde demesem de bu değişmez ama böyle diyoruz diye şarlatanlar bizi vatan haini yaptı ya artık yeter, bu son, herkesin aklı fikri var ne yapacağını bilir benim için buraya kadar bundan sonra yok .
Sular çekildiğinde sinekler balıkları yer..!!!
Yükseldiğinde ise balıklar sinekleri...!!!
Kimin kimi yiyeceğine sadece suyun akışı karar verir..!!!
CRASH Tüm HIZIYLA..!!!
http://www.nkfu.com/wp-content/uploa.../03/fuze-1.jpg
Bazı insanlara bir şeyleri değil hiç bir şeyi anlatamazsınız
ergün diler i takip eden birisini burada lütfen tartışmayın :)
sayın shorts size söyledim :)
MEDYANIN HALİ
1994 ve 2001 krizlerinde, hem Çiller hükümeti, hem Ecevit hükümeti, medyanın nerdeyse tamamı tarafından yerden yere vuruluyordu.
Medya, gerçek bir dördüncü kuvvet olarak, doğru teşhiste bulunmalarını, tedaviye geçmelerini sağlamıştı.
Bugün, ne gerçek bir teşhis yapılabilir, ne de tedavi uygulanabilir.
Yahu, Kılıçdaroğlu, krizin başından beri ilk kez konuştu ve tavsiyelerde bulundu.
Medya tarafından yerden yere vurulan kişi oldu !!!
1984'ü canlı canlı yaşıyoruz :vk:
Şu an iş bankasında 6.2 den satabiliyorum. O da piyasa kapalı iken. Döviz bürosunda 6 dan 5.8 den USD satışı imkansız. 100-200 USD ise bilemeyecem.[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://cdn.gecmisgazete.com/assets/u...b02ae48c1c.jpg
Daha beter olacaksınız.!!!
Okuduğunu anlamayan birinin yazdıklarıyla pes mi ediyorsunuz yani ?
Dünya düzeni böyle işte deliler atar taşı akıllılar uğraşır durur çıkarmak için. Densizin biri konuşur dengelinin dengesini bozar.
Hadi ordan demelisiniz. Hatta ben sizin yerinize diyeyim. HADİ ORDAN
öne almak istedim :)Alıntı:
Originally Posted by bahri
başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!
Umutabi sizin mesaj kutunuz dolu
iki satır birşey demek isterim ama ulu orta değil
kutunu boşaltırsan iki kelam edeceğim
selamlar..
Aldım arkadaşlar rakamlar gerçek. Forex fiyatı uyguluyoruz dedi. bugün öğlene kadar açıktı piyasa forex fiyat ıyguluyoruz dedi şahıs.