Sayfa 907/1023 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    başta umutabi ve dolarcı tüm dostlar bazı sözlerimle ayakta uyumam sebebiyle sizlerle ufakta olsa tartışma yaşadım faiz dolar artsın insin muhabbeti yüzünden bu yüzden sizlerden özür diliyorum bugün 6.14 den dolar alacak duruma geldim 3.50 lerde çok yüksek alınmaz riskli diyordum burada bize para versek alamayacağımız öğütler veriyormuşsunuz halbuki !!
    Daha öncede söyledim öz eleştiri yapabilen açık sözlü birisiniz, tebrik ediyorum sizi..

Eski forum dahil bu başlığın eski takipçisi ve katılımcılarındanım, (en az 3 yıl)
    bu başlığa ve başlığın ruhuna uygun yani dolar yükselecek diyenlerden ilk aklıma gelenler
    enki(eski nick i inanna), powerpc,umutabi,Bora Yaşar, Discover, ayhan53 ve adını hatırlamadığım dostların çok emeği var
    tabi benimde

şimdi eleştireceğim kısma geleyim
    adam tl mevduatçı,
    hala burada ota boka yazı yazar,
    ama düne kadar faiz artışına inanıp milleti de inandırmaya çalışıyordu
    faiz geride kalırsa bile mutlaka süre içinde farkı kapatır deyip ikna etti belki sizi bile !!
    sanırım havlu atmıştır artık

işte onun peşine takılanlar oldu maalesef
    Bu başlıkta yazı yazmak için illa dolarınızın olması gerekmiyor, izinde almanız gerekmiyor

ama verebileceğiniz zarar bu günlerde açığa çıktı işte

bakalım sizin gösterdiğiniz erdemi bu da gösterip zarar verdiklerinden özür dileyecek mi ?

ha bu arada bu başlıkta bu bahsettiğim kişiye teşekkür eden bile çıktı
    ne diyeyim

2. Ben çıktım arkadaşlar döviz bürosu yolları taştan.

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Kimsenin algı oluşturmaya çalıştığı yok. Döviz büroları cidden böyle satmış bugün eski sayfalara dönün fotoğrafını çekende oldu.
    Bak burada serbest piyasa düne göre %5 aşağıda.
    https://www.foreks.com/doviz
    maksat döviz bürosu ucuza döviz almak döviz alır ama tabeladaki fiyattan döviz satmaz yok der

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben çıktım arkadaşlar döviz bürosu yolları taştan.
    buyuk olasılık elin boş dönersin

5. Papaz bırakılmadıysa bu bir fırsat olabilir. Bırakıldıysa pazartesi ebemizi tersten görürüz.

6. döviz büroları gece çalışıyor mu??

Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    umutabi nick nameli kardeş bak burada halkı galeyana getiriyorsun seni uzun süredir izliyorum Paranı dolara yatırdıysan yatırdın kardeşim yok paranızı bankaya yatırmayın yok venezuela videoları bak yaptığın iş suç ayağını denk al
    Ne galeyanından bahsediyorsun sen ???? Düşünüp sorgulayan insanlar galeyana gelmez. Gelenler diğerleri tıpkı senin gibi.
    Okuduğunu anlamayı öğrenmelisin önce. Sonra yorum yaparsın.

8.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    ABD, Türkiye'ye 8 şart koştu!

Yaptırım konulmaması için İran'a 3 şart dayatan ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'ye 8 şart dayatması dikkat çekiyor.

İşte Washington adeta Türkiye'nin tapusunu istediği o şartlar:

1. Papaz Brunson dahil 15 Temmuz darbe girişiminde rol alan 20 ajanın ivedi serbest bırakılması. ABD, Özellikle Brunson'ın tahliyesi için 15 Ağustos Çarşamba gününe kadar Ankara'ya süre verdi.

2. Türkiye'nin İran'a kapsamlı ambargo uygulaması.

3. Rusya'dan S400 satın alınmaması.

4. Ankara'nın Kudüs politikasını gözden geçirmesi.

5. Kıbrıs Adası etrafında doğalgaz ve petrol aramaktan vazgeçmesi.

6. Halkbank'a kesilecek cezaya razı olunması.

7. Ankara'nın Fetullah Gülen'in iadesini talep eden dosyayı kapatması.

8. Türkiye'nin sahip olduğu kritik madenlerde ruhsatların Amerikan şirketlerine verilmesi.

buna evet diyelim dolar düşsün diyenin kanından şüphe duyarım.........
    bu şartlar olacak diye bilerek doları artırıyorlarsa ta analarına selamımızı iletirim........ps://www.facebook.com/123521044324584/posts/2148926881783980/
    Şimdi sizce bu istekler kabul edilecek mi hadi papaz ve diğerleri serbest bırakıldı abd ye gönderildi ya diğer maddeler onlar unutulacak mı? Zor bence. ...

Sayfa 907/1023 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •