viop tan işlem yapma , harcarlar..
heleki altında..
Printable View
Dun orada 17 yasinda biri oldu. Ustelik hic hastaligi da yoktu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar
sizleri 135000 lerde 104000 ler görülecek diye uyarmıştım
16500 17000 dolar bazlı hedefimdi
şimdi geldiğimiz noktada tekrar uyarıyorum
eğer yurt dışı artık bir tepki vermez yüzde 3 5 10 eksilerine devam ederse .......
15840 larda olan dip seviye tutmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
16200 deyiz şu an
takip edilecek seviye 102400.........................
burası tutmazsa aşağısı bomboş arkadaşlar
20000 deki dow un 7000 lerden geldiğini biliyorsunuz
2008 dibi 7000 dowda ama 20000 lerde şu an
biz 2008 dibimizdeyiz şu an
soluğu 2001 2002 seviyelerinde alırız endeks 30 37000 e düşer
düşmese bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......nereye düşeceğini bilemediğimiz bir mecraya sürüklenir
kimse diyemezki şurada destek var
şuradan döner
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
37000 e kadar endeks 30 bu kurla düşebilir ......
hisseler üçte bir fiyatına kadar düşebilir
analistler dow buradan döner diyor
umarımmmmmmmmmmmmmm
öyle olur
15840 dolar bazlı endeks 30...................102400 tl
1
0
2
4
0
0
ben diyeceğimi dedim
yatırım matırım önerisi değildir
Bulaşıcı hastalıkta kontrole geleni şüpheli ise karantinaya almak durumundalar. İster istemez ev ev dolaşıp 2 tur kontrol yapılıp işaretlenmesi de bir çözüm. Eskiden sokağa çıkma yasağı olup sayım yapılıyordu. 3 hafta aralıkla 2 pazar yapılsa belki alternatif bir yöntem olabilir. Ankette bir kaç soru sorulabilir.
Thy pegasusa nazaran daha iyi. Pgsus lowcost ve ozel oldugu icin sanirsam sikinti buyuk ve bunu fiyatliyor.
https://amp.ft.com/content/859e9336-...mpression=true
Buyur burdan yak.
Çin, iran ve italyada o kadar çok ölen hemşire ve doktor var ki...
Cephenin en önünde onlar var.
Saygısı olmayıp dr dövmeye kalkan, öldüren cehalet işleri ne için para alıyorlar diyecektir.
Ne zaman değerini anlarlar müsibete düşünce.Belki de hiç...
cb. demiş ki italya fransa bizimle mukayese edilemez.
bir saniye asrın liderimiz.
papua yeni gine cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
moritanya cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
madagaskar cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
şeyselgiller cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
mozambik cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
zimbabwe cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
endonezya cb.: italya fransa bizimle mukayese edilemez.
bak bizim farkımız bu işte tekiz :oleyo:
Benim Arkadas 39 dan pgsus almisti seviniyordu. O bile yuzde 25 zararda. Gerisini siz dusunun
one la24.93 yanıo petrolde:oleyo:
Corona hayatı malesef etkiliyor. Bir keresinde nöbetçi eczaneye gitmiştim, kadın eczacı kepenk arkasından hizmet vermişti, demek geceleri soyguncular vs geliyor diye düşündüm.
Şimdi şeffaf branda arkasından hizmet varmış.
https://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...&ocid=YXPRM418
Antalya'da bir nöbetçi eczane, corona virüs önlemi olarak tezgah ile müşterilerin bulunduğu alanı, şeffaf brandayla ayırdı. Müşteriler, alınan önlemden dolayı eczane çalışanlarına teşekkür etti.
Muratpaşa ilçesinde, nöbetçi eczanenin corona virüse karşı aldığı önlem görenleri şaşırttı.
Bana sormadi ki.
Tuncay Turşucu, NTV deki piyasa yorumunda:
"Sizler farketmiyorsunuz ama ciddi şirketler kendi hisselerinden toplamaya başladı dedi az önce"
Yorumsuz, aktarmadır...
Toplantıda bankaların sonuna kadar arkasındayız vs demeleri lazım. Düzenlemeler ile yarı kamu sayılırlar.
ondan değil tamamen yaşlı nüfus çocuk yapmıyorlar nüfusun % 80 i 60 yaş üzeri ......zamanla öyle olacakmış avrupanın nüfusu o kadar azalacakmış ki .......çocuk yapmak meslek haline gelecekmiş ............... çocuk üretme çiftlikleri kurulacakmış .......... yoksa ülkeleri tamamen çocuksuzluktan yok olacak........ölenler tamamen yaşlı sayı o nedenle yüksek ..
Tesla freemont da ki fabrikayi kapatmak istememis ama baskilara boyun egmis.
Bmw vw ford avrupada uretimi durdurdu
Ne ucaklar ne arabalar ne gemiler isliyor. Petrol daha da dusebilir. Sanayi uretimi de cok zayif ve bedeviler arzi illa artiracagim diyor. Petrol 20 dolar altina da gelebilir
(Yenileme) Kremlin Sözcüsü Peskov: (Petrol) Şüphesiz fiyatlar şu anda düşük, daha yüksek olmasını isterdik
Peskov, başkent Moskova'da petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
Petrol piyasalarındaki durumu incelediklerini aktaran Peskov, "Durumu anlamaya, kısa ve orta vade için öngörüler hazırlamaya çalışıyoruz. Yaklaşımımız buna bağlı olacak." diye konuştu.
Rusya açısından, fiyatların varil başına 27 dolar seviyesine düşmesinin uygun olup olmadığına dair bir soruyu yanıtlayan Peskov, "Şüphesiz fiyatlar şu anda düşük, daha yüksek olmasını isterdik." değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan, Rusya'nın ana ihracat kalemi olan petrolün varil fiyatı şu an 27,85 dolardan işlem görüyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Zirveden iyi haberler beklemiyorum varsa yoksa sabredelim, tanrı yardımcımız olsun lafları dışında bu kriz ülkemiz için fırsattır ve damat sırıtması eşliğinde özel sektöre işten çıkartmalara karşı aba altından sopa göstermeler başka bir beklenti oluşmadı bende. Umreden dönüşler ve son cuma namazı konusunda tedbir alınmadı umreden dönen ve o cuma namazına giden kaç kişi vardı acaba ?o sırada vakanın görülmemiş olması birşey değiştirmiyor. Virüs o kişilerin vücudunda idi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanırım trump, abd de iyice boka saran bu virüs ile ilgili ne kadar gayretkeş mücadele ettiğinin abd halkına yutturmak istiyor sanki
Bankalara faizleri indirin kredi vermekte zorluk çıkarmayın diyecekler uymazsaniz ceza yada zorluk cikar size. Sokağa çıkma yasağı olmaz ama kısıtlama olur. İşsizlik fonundan maaş ödemesi olurmu ? elektrik ve doğalgaz indirimi olur internet bedava olur bir süre ek ilave
Fransa da devlet kirayi ve faturalari odeyecek.
Bakalim bizimkiler.neler yapacak.
cızdıgım cızgının altına geldı......
Insanin inanasi gelmiyor. Nasil bir felaket. Kimsenin tahmin etmedigi ve gucunun sinirli oldugu bir sey
Dunya insanoglundan intikamini aliyor
86 bin üstünde bim le duruyor gibiyiz.
Toplamazzzzzzzzzzz nakidi çok olan şirketler toplar.Parayı oraya bağlamazlar ........... borsadaki şirketlerinin değerinin düşmesi etkilemez ..... 3-5 yıl sonra bi şekilde çıkar ama ellerindeki nakidi çevirmek onların önceliğidir.Şirket hisselerini halka arz ederken kuruş mu harcadı ???????? harcamadı onalar için önemli değil ..............Ama şöyle alabilirler ucuz olduğu için alırlar yükselince yüksek fiattan satarlar ama bu işe pek girmek istemezler çünkü bu onların işi değildir onlar kendi işlerini yapıp sermayeyi çevirmek çoğaltmak isterler.