Tuncay Turşucu, NTV deki piyasa yorumunda:
"Sizler farketmiyorsunuz ama ciddi şirketler kendi hisselerinden toplamaya başladı dedi az önce"
Yorumsuz, aktarmadır...
İnsan iki şeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabını.
Toplantıda bankaların sonuna kadar arkasındayız vs demeleri lazım. Düzenlemeler ile yarı kamu sayılırlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ondan değil tamamen yaşlı nüfus çocuk yapmıyorlar nüfusun % 80 i 60 yaş üzeri ......zamanla öyle olacakmış avrupanın nüfusu o kadar azalacakmış ki .......çocuk yapmak meslek haline gelecekmiş ............... çocuk üretme çiftlikleri kurulacakmış .......... yoksa ülkeleri tamamen çocuksuzluktan yok olacak........ölenler tamamen yaşlı sayı o nedenle yüksek ..
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Tesla freemont da ki fabrikayi kapatmak istememis ama baskilara boyun egmis.
Bmw vw ford avrupada uretimi durdurdu
Ne ucaklar ne arabalar ne gemiler isliyor. Petrol daha da dusebilir. Sanayi uretimi de cok zayif ve bedeviler arzi illa artiracagim diyor. Petrol 20 dolar altina da gelebilir
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
(Yenileme) Kremlin Sözcüsü Peskov: (Petrol) Şüphesiz fiyatlar şu anda düşük, daha yüksek olmasını isterdik
Peskov, başkent Moskova'da petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
Petrol piyasalarındaki durumu incelediklerini aktaran Peskov, "Durumu anlamaya, kısa ve orta vade için öngörüler hazırlamaya çalışıyoruz. Yaklaşımımız buna bağlı olacak." diye konuştu.
Rusya açısından, fiyatların varil başına 27 dolar seviyesine düşmesinin uygun olup olmadığına dair bir soruyu yanıtlayan Peskov, "Şüphesiz fiyatlar şu anda düşük, daha yüksek olmasını isterdik." değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan, Rusya'nın ana ihracat kalemi olan petrolün varil fiyatı şu an 27,85 dolardan işlem görüyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Zirveden iyi haberler beklemiyorum varsa yoksa sabredelim, tanrı yardımcımız olsun lafları dışında bu kriz ülkemiz için fırsattır ve damat sırıtması eşliğinde özel sektöre işten çıkartmalara karşı aba altından sopa göstermeler başka bir beklenti oluşmadı bende. Umreden dönüşler ve son cuma namazı konusunda tedbir alınmadı umreden dönen ve o cuma namazına giden kaç kişi vardı acaba ?o sırada vakanın görülmemiş olması birşey değiştirmiyor. Virüs o kişilerin vücudunda idi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri