Muhtar falan ne kışkırtıyorsun adamı.
Okuma kapasiten bu mu. Muhtar yazmıyor orada.
Printable View
biden trump şey gibi düşünün
biden 15 il kazanmış
trump 25 il kazanmış
biden nüfus 150 milyon istanbul ankara izmir bursa vs.
trump nüfus 100 milyon bartın-niğde-batman-sinop vs.
Yani onu tartışmıyorum dedim ya ben yatırım taraftarı değilim keşke hiç biri yapılmasaydı o paralarla biz rahat rahat yaşasaydık ancak hiç elimde kanıt olmadıkça şu şöyle yapmış deyip de kimsenin günahına da giremem öbür dünya da sorgu sual var.
Ancak toplam borca bakıyorum yapılan yatırımlara bakıyorum vergi gelirinden başka bi geliri olmayan bi ülke için öyle 1 liralık işin pek 10 liraya yapıldığı kanaatine de varamıyorum.
Dövizle maaş alan varmı burda? Ciddiyim sürekli ekonomi bakanıda dahil bunu diyor yahu dövizle almıyor lakin dovizle hesaplanan ürünler karşısinda tl ile aldigi para cücük gibi kalıyor kapiş? Hani sen ekonomi bakanısinda karşindaki soru soran neden sus pus oluyor anlamadım neden ben örnek veriyorum alman araba markasindan bir tane alicam 0 demiyorum ha zaten alamayizda 2 ci eline bile 200 300 binler neden ödemek zorundayim? Diyeceksinki alman degilde türk otosu al ornek ver hangisi ucuz? Anca boş boş iyi yaptiklari seyleri gormezden gelmeyin diyosunuZ bende yazin iyi seyleri vala özur dilerim
ne alakasi var Bb79 bu ornekle asagidaki linkden bakabilirsin
sonuclarin kesinlesmedigi yerler beyaz olarak renklendirilmis uzerine gelecek suana kadar alinan oy oranina bakabilirsin
https://www.nbcnews.com/politics/202...d=election_nav
SPOT TÜM alıcı satıcı
https://i.hizliresim.com/d22MAl.png
Benim görüşüm şu şekilde 1 tl 0.85 cent anca olması gerekir bırakın 3.5 tl yi eger bizim paramız bu şekilde degerli olsaydı ekomomi asıl ozaman süper olurdu nedenmi yurt dışinda da dahil tl miz degerli oldugu için yatirım yapan çok olurdu bizden o ülkelere aksini idda eden var ise nedenleri ile yazabilir rekabetci kur diye boş argumanlar söylenmezdi diye düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/VIFrqj.jpg
Şu anda uçuş bile yok, ocak ayında günlük 20 kişi bile uçmamış, gelde bunu bu salaklara anlat.
10 eyalet kalmış 238-213=25 delege kayacak diyorsun yani.
neyse o zaman ntv yanlış yapıyor.
delege biden fazla ama trump kalan yerlerde önde kazanacak gibi yazsın vs.
neyse çokta önemli değil
bu durum
uefa avrupa liginde fb bayern ile 1-1 berabere kaldı ama fb tur atladı yazmaya benziyor. çünkü ilk maçı fb kazanmıştı ama tv böyle yazınca yanlış anlaşılıyor.
sıkıntı yok
sonuçlar kesin belli olmadığı için piyasada ne tarafa gideceğini bilemiyor...kaldı buralarda...
Şu anda Biden 220 Trump 213 delege çıkarmış. 270 yapan seçimi kazanacak.
Henüz sonuçlanmayan yerlerden Nevada (6), Maine (4) ve Arizona'da (11) Biden önde. Hawai (4) hiç oy sayılmamış ama muhtemelen Biden deniyor. Bunların hepsini Biden'a yazsak 245 ediyor.
Sayımı devam edip Trump'ın önde olduğu yerler Alaska (3), Wisconsin (10), Michigan (16), Pensilvanya (20), Kuzey Carolina (15), Georgia (16) delege çıkarıyor. Biden'ın bu geride olduğu yerlerden 25 delegelik yeri kendisine çevirmesi lazım kazanabilmek için.
1- teksas (38) biden 46.2 // trump 52.3
2- wisconsin (10) biden 47.1 // trump 51.1
3- michigan (16) biden 45.4 // trump 52.9
4- pennysilvanya (20) biden 42.9 // trump 55.7
5- ohio (18) biden 45.2 // trump 53.3
6- kuzey karolina (15) biden 48.6 // trump 50.1
7- georgia (16) biden 48.3 // trump 50.5
8- florida (29) biden 47.8 // trump 51.2
bundan dolayı sarı ,başkan olacak diyoruz..:)
sorun şu deniyor, seçim bittikten sonra posta yolu ile hala oy kullanılmış bunlar geçersizdir diyor turp..
diğer mevzu bu..
Biden kazanır bence ama bist bunu nasıl fiyatlar bilemiyorum. heralde verirler coşkuyu
Alaska'da %61 - %35 Trump önde burası kolay kolay dönmez artık.
An itibariyle kalan eyaletler;
Trump - Biden - Açılan Sandık Yüzdesi
Wisconsin (10 delege) - 1,53 Mn - 1,42 Mn - % 84
Michigan (16 delege) - 2,23 Mn - 2,0 Mn - %76
Pensilvanya (20 delege) - 2,96 Mn - 2,29 Mn - % 74
Kuzey Carolina (15 del) - 2,73 Mn- 2,66 Mn - % 95
Georgia (16 delege) - 2,38 Mn - 2,28 Mn - %92
Son yarim saat dow u artiya geciren gelisme ne
Trump önde ama işi zor. Sayım bitmeyenlerden sadece pensilvanya garanti.
Dışarki borsalar BIDEN ci , bizim borsa dostum TRUMP çı .kongre ve temsilciler meclisi ABD seçimlerinde önemli olduğuna göre TRUMP ın tek başına kazanmasının önemi yok , piyasalar bundan rahatsız gözüküyor aynı şey BIDEN içinde geçerli.
Bıçak sırtı bir seçim oluyor sonuçta.
Gorunen dow biden i istiyor
Dolar tl de biden i istiyor
usdtry ve usdrub TRUMP un zaferini kutlamıyor..?
https://i.hizliresim.com/lbIepi.png
Ne güzel oynuyorlar :)
ABD'deki başkanlık seçimlerinde Trump 213, Biden 238 delegeye ulaştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Dolar tl de en ufak bi gevşeme belirtisi yok..
Eeee hani Biden gelirse dolar uçar Trump da düşer idi..
Şu an 8.30 larda olmalı idik..Gözü yukarılarda..
Endeks e bakıyorum bankaların dibin dibinden yüzde 3-4 tepmiş ler ama endeks yine 120.000 lere yakın..
Geçen sene eregl 12 lerde bankalar çok daha yukarılarda iken endeks yine 120.000 di!!!
weird...
Ocak 2020
Garan 12
Akbnk 9
Tuprs 120
Kchol 20
eregl 10
endeks 120
şimdi yine endeks 120!!!!
Wisconsinde bidon öne geçti
Bu pilav daha çok su kaldırır