biden trump şey gibi düşünün
biden 15 il kazanmış
trump 25 il kazanmış
biden nüfus 150 milyon istanbul ankara izmir bursa vs.
trump nüfus 100 milyon bartın-niğde-batman-sinop vs.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yani onu tartışmıyorum dedim ya ben yatırım taraftarı değilim keşke hiç biri yapılmasaydı o paralarla biz rahat rahat yaşasaydık ancak hiç elimde kanıt olmadıkça şu şöyle yapmış deyip de kimsenin günahına da giremem öbür dünya da sorgu sual var.
Ancak toplam borca bakıyorum yapılan yatırımlara bakıyorum vergi gelirinden başka bi geliri olmayan bi ülke için öyle 1 liralık işin pek 10 liraya yapıldığı kanaatine de varamıyorum.
Dövizle maaş alan varmı burda? Ciddiyim sürekli ekonomi bakanıda dahil bunu diyor yahu dövizle almıyor lakin dovizle hesaplanan ürünler karşısinda tl ile aldigi para cücük gibi kalıyor kapiş? Hani sen ekonomi bakanısinda karşindaki soru soran neden sus pus oluyor anlamadım neden ben örnek veriyorum alman araba markasindan bir tane alicam 0 demiyorum ha zaten alamayizda 2 ci eline bile 200 300 binler neden ödemek zorundayim? Diyeceksinki alman degilde türk otosu al ornek ver hangisi ucuz? Anca boş boş iyi yaptiklari seyleri gormezden gelmeyin diyosunuZ bende yazin iyi seyleri vala özur dilerim
ne alakasi var Bb79 bu ornekle asagidaki linkden bakabilirsin
sonuclarin kesinlesmedigi yerler beyaz olarak renklendirilmis uzerine gelecek suana kadar alinan oy oranina bakabilirsin
https://www.nbcnews.com/politics/202...d=election_nav
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri