KKM'de dakika skor veriliyordu; 50 oldu 80 oldu 100 oldu diye.. 1 haftadır o da kesildi...
neden acaba...
Printable View
KKM'de dakika skor veriliyordu; 50 oldu 80 oldu 100 oldu diye.. 1 haftadır o da kesildi...
neden acaba...
Şey de bugün en iyi satıcı dünkü gibi gene Halk Bankası
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
Kamu bankalarında kredi kullanan müşteriler için kullandıkları kredileri vadesiz mevduat hesabında bir hafta tutma zorunluluğu uygulaması başladı.
Geçen gün rte grup toplantısında konuşurken, elindeki telefona oynuyordu..o kadar dalmış ki, alkışlara bile son anda eşlik edebildi..az daha, elvan gibi alkışlamadı yakında gider yorumlarına sebep olacaktı.
Bence sağlam fırça yemiştir, hatta kendine çeki düzen ver, bir dahakine ağzını burnunu kırarım demiş olabilir başkan.
Bir de yeni kararlar konusunda çok erken ve çok iddialı konuştu..gelinen son durumda, baya bir baskı yaşıyordur.
Döviz mevduatından dönüşüm oranı yüzde 3....
Bankacılık kaynakları döviz mevduattan geçişin çok düşük kaldığına işaret etti.
Adami kusturmeyin yaw. Zeki afamdir o.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuyruğu var, sıcağı sever, miyavlıyor bir de...
ama kedi dersen cezası var...
gibi gibi...
vadeli konusunda da...
hadi endeks enflasyonun yüzü suyu hürmetine gidecek diyelim.... e güzel de bu faizlerle nasıl longlanacak?
239k x30yvade, spot 230k...
1.5 ayda spot30 9k gitse zaten bir kazanç yok ki ortada; vadeli yerinde sayacak... anca parayı kurtarıyorsun... teminata aldığın yanına kar kalır; ona da kar denirse... paranın değer kaybını bile kurtarmıyor..
yine pair trade'de devam etmek en mantıklısı bence şu anda... hiç değilse vade farkını kafama yemiyorum...
Karşılıklı işlemlerle top çevirmeye devam ,
pıst100 de 2070 geçilemiyor ,
Bademcuklerin borsa sistemi dolar yüzünden eror veriyor ,
aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık formasyonunun içinden nasıl çıkacaklar bakalım.
yeni hikayesi olan ve endeks ağırlığı olan tahtalar gerekli.:)
daha fazla nasıl desteklenir bilmiyorum ama bence BES sistemi desteklenmeli..
Otomatik bes olayı sırasında bir kara puropaganda yürütülmüştü diye hatırlıyorum....
hep dış dış borca, hep dışardan hazır kurumlara gelecek yatırıma hep bankaya hep borca bakmanın ne annamı var abi...
hulk olarak gübemizi kendimiz kesecez.
kesmezsek şindi ertlersin
3 5 seneye başka bişiler olur
Orası kesin yavaşlama var. Önceden arabayla gittiğim şehir içinde 1-2 km yerleri yürüyerek gidiyorum. Gece interneti vb fişleri çekmezdim artık çekiyorum. Kredi kartına harcama limit koydum. Oda termostatı 23,5 dan 22,5 a aldım (12 gündür böyle). Doğal gaz faturası bugün geldi 372,25. Bu benim bu aylarda en yüksek ödediğim fatura. Sonuçta biraz tasarruf da etmek lazım. Dünyada da enflasyon artıyor. Bizde bunu 5 ile çarpmak gerekir.
selam bu arbitraj işlemi için spot fiyat ile 31 ocak fiyatlarının tümünü gösteren bir program var mıdır .hepsine tek tek bak zor oluyor .
teşekkürler
Ennnn fazla 1 ay..Hadi olsun 2...
Bizim millet dayanamaz..Şimdi bi nölüüüüüyoooo ....oldu evet..Bak fiş çekmeler falan..:)
Yine heryerden insan araba ve para fışkırmaya devam eder..
1994 1998 2001..2008 ..
Hepsinde aynı şey oldu..
3-6 ay içinde vur patlasın çal oynasın..
Bu sene turizm de yüzde 100 min zam bekliyorum..
Tabi boş yer bulabilirseniz..
https://i.hizliresim.com/8b3x2or.jfif
Bu arada modem işini bende düşündüm..Oturdum hesapladım..
Gece fiş çekmenin bana kazancı aylık 5 tl mi ne çıktı..
Onda da fişi kırarsın 2 ay sonra misli ile geri ödersin yani..:)
modemi her gece kapatırım faturasından değil.
sinyal minyal işlerinin illaki bir zararı vardır bence. sağlık içün yatarken telefonun bile netini kapatırım.
gund sen de mi bana 1550lerdeki tup kuyruklarindan bahsedeceksin yoksa ??? Elle kim acip kapiyormus artik.
Koy bir Sonoff S26 otomatige bagla modemi de televizyonu da. Ayrica dunyanin sapsallasmasinda ana sebep gidaya kattiklari degil, o modemden yayilan EMF'tir. Benim yeni teorim bu sekilde. Evde bir EMF/Geiger olcen alet ile dolas rakamlara bak, kalpten gidersin. Biz her 6 ayda bir herseyi yeniden olcup optimize ediyoruz. Adamlarin kafalarina aluminyum sapka gecirmeleri bos degil. En iyi o onluyor bir kaynagini kapatmaya calisiyorsan.
ideal data deyip duruyorsunuz da herifler maillere yanıt vermiyor, telefonla arıyorsun sizin algoritmaya sıranın gelmesi 1 ay sürer diyor, yapım ne kadar sürer bilmeyiz diyor. yapacakları da iki yönlü bi robotik işlem bist100 2200'ü aştımı 1 viop30 şortla, 2020'yi kırdımı 1 viop30 longla, rakamları da ben değiştirebilicem bu kadar. başka algoritma firması tavsiyesi olan varmı?
Dua edin pala insaflı, arada gırnızı yapıyor yeni mal alın deye,
Ben pala olsam boyna tavan tavan götürürdüm :he:
Bence pozisyonun olaylara bakışını etkiliyor. Bu önemli bir zaaf, hepimiz bazen düşüyoruz bu hataya.
Mesela 2022 ilk yarısı havacılık gözde olacak dedik bir ay önce. Şimdi omicron hafif geçiyor, covid yakında grip gibi algılanır diye düşünüyorum..hata mı ediyorum bilmem, böyle düşündüğüm için zaten havacılık gözde olacak dedim...fikirler pozu, po zda fikirleri illa ki etkiliyordur.
nabıonuz gençler ehtıyarlar.şortluoz bu longluoz mu buralardan nedersniz???
Pandemi öncesi 30K olan xu100 xu030 farkı bir ara 5000 lere kadar düştü idi..
Yeniden 24000 puan da..
Bizim 22,5 ideal değer bence daha fazlası sağlığına da zararlı. Biz biraz fazla yakıyorduk. Şimdi dengeye geldi. Genelde termostat 22,8 de duruyor.
Oda Termostatı Kullanımı
Oda termostatı kullanımı bize ayrıca %10’a varan yakıt tasarrufu sağlayabilir. Oda termostatının monte edildiği yer önemlidir. Sıcaklığı doğru hissedebileceği bir yere (iç duvar, oda içi vb.) konulmalıdır. Oda termostatı yanına bir termometre konularak oda termostatının doğru ayarda çalışıp çalışmadığı da kontrol edilebilir. Oda termostatı dünya standartlarına göre kış şartlarındaki ideal sıcaklık olan 22 â°C’ye ayarlanmalıdır. Eğer daha yüksek ayarlanır ise yakıt harcaması artar. Eğer termostatı 22 â°C’ye ayarladığımız takdirde evimiz yeterli derecede ısınmıyor ise kombi üzerinden sıcaklık arttırılabilir.
https://www.buderus.com/tr/tr/hizmet...r%C4%B1labilir.
BIM ve TCELL i de oyuna alırsa ETNA yanardağı gibi bir püskürtme ile günü 3+ kapayabiliriz..
Tam gaz tuprs petkm e daldı..(herhalde yine petrol gaz fışkırdı memleketten)
THY zaten cepte..
KRDMD EREGL yine lastik gıcırdatıyor..
ÖTV ayağına otomotivlere de de daldı idi zaten..
210.000 xu100 ilk adım gerçekleşmek üzere..
Kaldı 240.000..
O da yakında..
.......................
THY ..12 senedir...2 ye böl..4 le çarp. formasyonu devam..Hedef 40 tl..