Endeksi burada tutarak çok fena shortcu topluyor gibi geliyor bana.. Buradan yukarı bir patlatma yaparsa hiç şaşırmam.. Yeterince shortcu çektiğinde tabii
Endeksi burada tutarak çok fena shortcu topluyor gibi geliyor bana.. Buradan yukarı bir patlatma yaparsa hiç şaşırmam.. Yeterince shortcu çektiğinde tabii
Ben ilk defa iç piyasada böyle gözle görülür yavaşlama görüyorum... önümde Bostancı sahil yolu resmen tüm gün bomboş... normalde tıkanmanın olduğu akşam saatleri bile boş... dışarı çıkıyorum dükkanlar boş, sokaklar boş...
Resmen MB faizini düşürüp piyasadaki faizleri yukseltip üstüne güven krizi çıkarıp doları da patlatarak faiz artışının bütün kötü etkilerini yaşamamızı ve iyi etkilerinin hiçbirini yaşamamamızı sağladılar... Hem enflasyon hem durgunluğu bu kadar sert hissedeceğimiz bir sene ben hatırlamıyorum...
İlk 12 günde benzin satışları geçen yılın ilk 12 gününe göre %20-25 düşmüş deniyordu twitterda, burdan hesaplayın işte daralmanın boyutunu...
İhracatçılar belki yine döndürür çarklarını da, iç piyasaya iş yapan binlerce firma ne olacak... Bunlara kredi veren bankalar ne yapacak...Resmi ne açıklarlar bilinmez de bu kadar yavaşlayan piyasada işsizlik kaça çıkacak... Üstüne fed'in faiz arttırımları bilanço küçültmesi filan daha saymadım bile...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
THY çıkınca
bende çıkayım havasında PGS..
Hacmin beşte 1 ini thy ile yaptı. Nasıl hacimle kapatacak thy merak konusu. Biraz düşsün de alayım diye bekleyenler, kaldı öyle. Değişik şeyler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Yer İmleri