https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3396528808.jpg
Bist 100 grafik güncel hali
Panik yapmadan izliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3396528808.jpg
Bist 100 grafik güncel hali
Panik yapmadan izliyorum
O Dolares 4,50 felan o kadar kolay degil.Milletede biseycik olmaz oralari gorse :kahkah:
Luks tuketmeyiz ( ithal ) O kadaaaarrrr
Cunki bizde kemerlerin en buyugu hazir :kahkah:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...cB9fsugXjNQWMf
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e87954f944.jpg
Sacro dostum selamlar
Usd üst banttaki turuncu çizgi üzerine atmadan herşey bir senaryo olucak
Aylık kapanışı bekliyorum
Haa üstüne atar şapkamızı önümüze koyar yeni yol haritası çizeriz kendimize
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5862d7f5b8.jpg
O kırmızı çizgi üzerinde sadece gözüm yükseklerde olur
Mum grafiklerde herşey okadar netki
Dostlardan biri obo bekliyordu dün güzel bir grafik paylaştı endeks ile ilgili
Demem o ki testere algıları bozuyor
Verseler kimse birşey diyemez
Ortam okadar müsait ki
hemşo bu aralar heç tiyo çıkmeyo senden hayırdır:p la özele neyin yazıve bura olmaz yannış annarlar :) naber keyfin gıcır gibi geliii bana ha yemin ediyom yarın nası çıkcam onu düşünüyorm fena yollar kapandı greyder neyin bu saatte yan gidiyo çalışiyo nasipse ist pazartesi düşerim grş:wave:
Hemsom, dediydim gecen ay, oralara greyder felan islemez , yan gettiginden belluuu :kahkah:
Tekerlikler onemli, bende Goody dediydim, 7/8 kaat dediydim.Hec olmazsa oraya yakin.
Bakma sen bana, arada defansif kagitlar seciyorum.
Tekerlik tamamda, arabanin gendusunden uzak dur simdilik :kahkah: Hec anamadan cizerler valla :vk:
YTD
dOSTLAR,
Ben minorden majorden anlamam. Ama $ 4,5 cok da kotu bir beklenti degilmis. Borc almak kolaydir, ama oderken acitir, hepimiz zorlaniriz. Ama harcarken, elalemin kazandigi parayi harcamak cok kolaydir. Bunca sene elin dolareslerini harcadik, yedik ictik, epeyce enjoy ettik. Simdi sira bunlarin geri odenmesinde.
Kumarhanede bile adami dovmeden birakmiyorlar "param yok" deyince. Bizdeki MB reservleri ne kadar yeterlidir, MB nin gucu neye yeter, neye yetmez bilmiyorum. Ama 4.5 cok iyimser diyorum. Hele de bu dusuk faiz politikasi gibi bir komediyle. (Faizde hic param yok, faiz lobisini de tanimiyorum, pesinen yazmis olayim.) Siz elinizdeki yandas muteahhit insaatlarini halka fahis fiyatla kakalama derdinde olduugnuzdan belki yuksek faiz isinize gelmiyor olabilir. Ama su akar, yolunu bulur, emin olun. Ama oyle, ama boyle..
Bekleyelim, gorelim....
Selam ile....
sayın Sakro hocam
KAREL ve YÜNSA ile ilgili pek yorum yapmıyorsunuz bu aralar ne dersiniz Deli roket mi hala yoksa maytap mı oldular....
Bundan boyle, mevsimlik.O kambur tepeyi yine gorecektir.Ecuk daha uzerine cikar YTD
https://pbs.twimg.com/media/DPJIv2NXcAATCxh.jpg:large
Fight clup , o endeks grafigi 10 numra . Gidecim gidecim diyor.
Haydi hayirlisi.
YTD
freksy damardan giriyon yine la olum hangi dünya ülkesinde işler tıkır tıkır gerçek verilerle yürüyoki dümen çekiyon baaaa plan ne ise borsada ekonomide işler gider takılma herbişeye sen irahat gününü gün et bah buraya bi foto atabilsem keşke kar nası bilionmu üffff diom güzine yaniiii valla patates kestane çay saf odun yanıyo yani demem oki fazla traş cildi bozar gelmişiz belli yaşa :party::kahkah:
şu an alayı gerçek gevezelik yaparım ama dümen uymaz :kmk:hamsi işini yazim güzine kovalı aynı anda köy işi tabi kova dolunca diğerini koyuyom çıkardığımı bahçeye döküyom iki tarafına 1 er tuğla direk odun gözüne basıyom hamsiyi aklın durur o lezzete:) emme böğün son gün çıkcam bidaki partide tekrarı var beklerim emme gelemessin sen la kardan neyin tırsarsın felan:kahkah: haa ha nese şaka yapıyom eccük de giydirme derken hayat bele hade kaçtım sacro üstad meydanı boş bıraktın ne yapak sayfalar yerinde saymasın die yazıyom yohsam başka niyetim yok :rules::wave:
Dolar en azindan frenlendi.Yukselmenin buyuk sebeplerinden biri, gelecek yil icin is anlasmalarindan kaynaklaniyor.
Ithalat/ihtacat iliskisi kisaca.Bundan dolayi dolar'a talep oldu.Onumuzdeki haftalar dusecektir.Fed faiz artirir 2018 de ( 4 defa )
tamamen yersiz.2018 en fazla 1 artis yapabilir , oda biraz zor, elini yakmis olur.Kimbilir, dolarin tarihi cokusunu bile yasayabiliriz.
Bunlar kisaca notlar, daha detayli anlatabilirdim tabiki.Aramizdaki ustalar anlar ne demek istedigimi.
Turkiye'de faizlerin dusecegine sahid olabiliriz onumuzdeki aylar.Her firtinadan sonra toparlanma kacinilmaz.
Hemsoooo hamsileri bahcede lop lop gotururken, msj kutunun dolu oldugunu unutmussun :kahkah:
Afiyet olsun, ozledik o gunleri.Emekli olunca senin gibi :kahkah: bende yapacim aynindan.
Kurtlar sofrasi yeniden kuruldu, kisa soluklu ralli olsun artik.
Hayirli kazanclar dilerim
YTD
Yunsa bugünü 4.24 ve üzeri bir rakamla tamamlasın başka birşey istemiyorum.
ufaktan escom'da hareketlendi!!!!!!
Şu da aylık grafikteki onay görüntüsü...
http://hizliresimyukle.com/images/20...Adsiz5252f.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f19f5815c.jpg
Açıklama yaZmaya gerek yok
Teknik analiz bilmeyen zaten borsaya gelmesin
Bist 100
Kafamda böyle bir senaryo çizdim
İnsallah gerçekleşir
Çizgilere sadık kalarak işlem yapıyorum
Kafamın içinden çıktım!!!!icerisi çok karışık ama şuan
Netim
OBO DİYE KORKUYU VERİP MİLLETİ DÖKÜP ŞHORTLARI PATLATIP ALIP GÖTÜRCEKER
YADA HEPİMİZİ TOPA KOYCAKLAR:)
Fight clup eger o 140 K gelirse 2018 de bravo derim.Gecmis aylar bende dillendirmistim.
Kisaca soyle diyeyim, bir ulkede enerjiye agirlikli yatirim yapiliyorsa, uretim ve tuketimde artacak demektir.Enerji varsa, canlilik/hareket vardir.En basit aciklamasi kisaca bu olurdu.Zarrab hikayesi felan viz gelir . Koskoca ulkesin, vatandas bu tur isleri yutmaz, aninda tepkisini verir.
Bizim alkolik vatandasimiz bile yeri gelince vatansever :ok:
140 K burada yazili dursun alinti icin :)
Ver mehteri :kahkah:
YTD
Başkan biz ne diyoruz sen ne yapıyosun?
Bu hainler daha ülkeden çalıp götürdükleri evraklarla anavatanlarında bizim vatanımıza karşı dava açtıracaklar,
Doları 10 lira yapıp, piyasayı göçertecekler, bu vatanı onlara parçalatmayan Türk milletini doğduğuna pişman edecekler..
Tamam biz biliyoruz, bunların duası kabul olsa gökten kemik yağar,
Ama siz pat diye adamların yüreğine indirmişsiniz.. Nutku tutuldu hainlerin::))
ölü torpağı serpilmiş
nerde millet yaw
Trump Cbaskanimizi telefon ile aramis.Trump tweet atmis, ortadoguda herseyi agzimiza burnumuza bulastirdik :kahkah:
Elimizden ne geliyorsa yapacagiz.:notr:
6 trilyon dolarimiz gomuldu ortadoguda diyor :kahkah:
Eeee biz goremedik !!! Nirdeee ? :kahkah:
Anlasilan suki, yeni akli basina gelmis.
Haydi hayirlisi...
Ver mehteri Ralliiiiii :whistling:
YTD
Buda benden olsun.
Yorum sizlere kalmis :notr:
https://pbs.twimg.com/media/DPVXidFWAAAfpF_.jpg
pkart bakabilecek olan var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sana her yolla anlatmaya çalışıyor insanlar ama sizin cemaate laf,söz,küfür hiçbir şey fayda etmez..
Önce geldin Fetöcülere kefil oldun, askerimizi,polisimizi güneydoğuyu yakıp yıkmakla suçladın..
15 Temmuz gecesi direnen bu millete hakaret etmeye kalktın..
Zinhar Abd'ye,İsraile,EU ya tek kelime ettiğini gören duyan olmadı..
Tarih nankörü iyi dinle;
Senin şimdi yaranmak için bin takla attığın o bey babaların varya;
Bin yıl öncede geldiler,isimleri Haçlılardı..
Karşılarında Selahaddin Eyyubi, Selçukluların çift başlı kartalı vardı..
Niğbolu'da Yıldırım'a çarpıldılar, yenilip defolup gittiler..
Yüz yıl öncede bizi yok etmek için geldiler..
O zamanda senin gibiler İngiliz Muhipleri,Kürt Teali vs.. türlü türlü isimlerle yaranmak için çırpınıyordu..
Karşılarında Çanakkale'nin yiğitleri,Kut'ül Amarenin aslanları vardı..
Bütün Anadolu ve Mustafa Kemal vardı..
Yine toplaşıp geldiniz..Bu coğrafyanın topraklarını bölmek,bizi birbirimizden kopartmak için geldiniz..
Bu sefer görev sırası bizlerde..
Yine başaramayacıksınız..
Ay yıldızlı bayrak sonsuza kadar nazlı nazlı dalgalanmaya devam edecek..
Boşuna türlü türlü propoganda yöntemleri deneme..Bu meselenin Tayyip,Akp vs.. siyasi bir mevzu olmadığının herkes farkında..
Artık söz konusu olan vatan ve gerisi teferruat..
Şimdi koşa koşa moderatörlere bunları sildir..Sildirsen ne olacak? Gerçekler gizlenemiyor..
Biz Türk Milletiyiz;
Cihan Hakimiyeti ve Allah'ın davasını yeryüzüne hakim kılmak, adaleti tesis etmek ülküsüyle yola çıkmış bir milletin bugünkü
temsilcileriyiz..
Eksiğimiz,gediğimiz çokdur, henüz cehaletle uzun bir savaşımız var, fevriyiz,duygusalız,
Ancak biz asil bir milletiz..
''Herkes bize gelir ama biz kimseye gidemeyiz''
O yüzden boşuna nefesini ve vaktini artık tüketme.. Biz senin gibi düşman kapısına sığınıp karşılığında vatan satamayız..
Adam gibi toprağımızı savunarak ölürüz..
Zarrap vatanımız mış ta bilen yok.hiç kimse ama hiç kimse vatan ve devlet olmadı zarrap gibi.eyy zarrap, önüne yatan seni ne seven varmış.çanakkale sen osmanlı sen kimine vatan kimine allah oldun sen.ytd
Sakin... yavaş yavaş anlatıyoruz..
Bunların ağlak şarlatanı 11 Kasım diye böğürdü durdu..
Darbe falan artık yemiyor ,, amaç suikast vs. ile hareketi başlatıp toplumsal olayları ateşlemek, ardından yoğun Pkk ve Daeş saldırılarıyla desteklemekti..
Büyükada baskını,geçtiğimiz dönemi takip ediyorsanız çok yoğun ve başarılı Pkk,Daeş operasyonları yapıldı..Bir sürü canlı bomba ve eylem hazırlığında militan yakalandı..
Sadece Ekonomi bacağı başlayabildi...Ellerindeki Türk liraları milyarlarca dolara çevrilip yurtdışına çıkarıldı ve Türk lirası değer kaybettirildi.. Bistte biranda Aselsan,Thy gibi büyük kağıtlarda operasyon yapıldı..Onlarda karşılandı..
Üstteki olaylarla destekleyebilselerdi operasyon başarılı olacaktı..
Siyasi bacağı tabiki unutulmadı..11 Kasım günü kurulan malum siyasi partiye bakarsanız planın tümü kafanızda oturur..
Delikanlı gelelim senin kasıtlı ve alaycı yumurtladığın Zarrap olayına..
Biraz hukuk bilgin varsa uluslarası hukuk mahkemeleri resmi evraklarla yargılama yapar.. Fetöcülerin devletten çalıp Abd ye kaçırdığı çoğu Fetö imalatı belgeyle yargılama yapılamaz..
Davanın özü , ben ambargo koyarım,ben deler çorbayı içerim..Sen nasiplenmeye kalkarsan çarparım.. Sende ellerin kızarana kadar alkışlarsın.. Ama zaten ortada Türk-Abd ilişkileri diye birşey yok..Otur izle..
Bu dava planın son halkasıydı, Pztesi piyasada küçük çaplı bir şok bekliyorum..Zaten fiyatlandı bu olay..
Senin ekibin beklentisi Halkbankın milyarlarca dolar cezaya çarptırılması ve 5-6 liralara inerek Bisti 85-90 lara çekmesiydi..
Hepiniz şortları giydiniz çuvala girdiniz..Dikkat edin Piyasaya birileri müdahale edip tangayla ortalıkta bırakmasın..
Müthiş bir cevap...Tek kelime ile harika... Göğsüm kabardı... Allah seni ve senin gibi düşünenleri eksik etmesin... Allah razı olsun...
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak kani dusecegi noktasinda sanirim bu son tepki olarak goruluyor ...
bundan sonraki sert dusus sonrasi ikili dip mi yapar canak mi yapar ...
94 den mi doner 82 den mi ?
gorecegiz ama.sonraki cikisin bende en az 130 k da sonlanacagini dusunuyorum 1 yil icinde hem dip hem tepe gorecegiz kanatindeyim...
BU MEMLEKETİN DÜŞMANI HİÇ BİTMEZ BUNU SANKİ BUGÜNE ÖZEL KULLANMAYALIM.
BİZ SEVDİĞİMİZİ
"sensin bizi yaradan sensin yoktan var eden!
Arabın kabesi mekke de Türkün kabesi anitkabir de."
gibi veya
"ALLAH'ın bütün sıfatlarını üzerinde taşıyan öyle bir dünya lideri!Peygamber bile gururlandı biz gururlanmadık.Peygamber gelse bu olurdu...." gibi
Para için, makam için, menfaatine....herşey için, birgün ona birgün buna önüne yatan bir millet miyiz?Asla değiliz herşey aslına rücu eder.Ne diyanet ne menfaati olan ve olmayan! dinci diyorum onlara; bir alim hoca çıkıp yanlışı söylemedi.Bir. zamanlar zamanında söyleyen karşılığı aldı .........gibi ama islamı bulduğunu düşünenler, herşey değişti islam geldi, nur yağıyor memlekete diyenler, kutsalını ne duruma düşürdü.İŞTE HER YAPTIĞI İŞİ VATAN MİLLET ALLAH DİN ADINA KULLANAN,sığınan insanların VERDİĞİ ZARARLAR KAÇ NESİL SONRA DÜZELİR BİLİNMEZ AMA İLETİŞİMİN BİLGİNİN DEĞİŞİMİN HIZLI OLDUĞU BU DÜNYADA İNŞAALLAH ÇOK NESİLLER GEÇMEZ.
Bugün etrafıma akrabalarıma çocuğu subay astsb. yapalım diyorum! bana mal mı enayi mi benim cocugum simit satar daha iyi gitsin başka memurluğa geçsin diye hakaret eder gibi söylüyor.
MİLLET fakirlestirilip şekere alıştırılmış ise birde egitim adına dünyadan ilimden bilimden kopuk insanlar topluluğu ise hep geçmişin kazanımlarını harcar bitince de geleceğimizi harcayıp neslimize birşey bırakmayız.YİYİCİLİK PİS BİRŞEY.
SELAMLAR.YTD.
MÜNAFIK VAR!
Olduğunu bilmeyen,
Bilerek küfüre hizmet eden,birde kafir bilerek düşman olan!
En kötüsü bilmeden hizmet eden!
Damarların içinde, ruhta, kalpte gezer de göremez engellemesi zordur.Ama cepheden bir yumruk köpek gelse görür gardını alırsın.Tarih anlatımı sanki,
ibret alana!
BİR ŞEY BİLGİYLE SUSTURULUR.FETO YADA DÜNÜN NURSİ YAKISTIRMASI PKK, CONİ ,ASALA ...DİYE HAKARET SAYGIYI BİTİRİR.ytd