Sayfa 907/1200 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. sayın Sakro hocam

KAREL ve YÜNSA ile ilgili pek yorum yapmıyorsunuz bu aralar ne dersiniz Deli roket mi hala yoksa maytap mı oldular....

Bundan boyle, mevsimlik.O kambur tepeyi yine gorecektir.Ecuk daha uzerine cikar YTD

Fight clup , o endeks grafigi 10 numra . Gidecim gidecim diyor.
    Haydi hayirlisi.
    YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Bist 100 grafik güncel hali
    Panik yapmadan izliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    grafik göremiyorum. sorun nedir acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    dOSTLAR,

Ben minorden majorden anlamam. Ama $ 4,5 cok da kotu bir beklenti degilmis. Borc almak kolaydir, ama oderken acitir, hepimiz zorlaniriz. Ama harcarken, elalemin kazandigi parayi harcamak cok kolaydir. Bunca sene elin dolareslerini harcadik, yedik ictik, epeyce enjoy ettik. Simdi sira bunlarin geri odenmesinde.

Kumarhanede bile adami dovmeden birakmiyorlar "param yok" deyince. Bizdeki MB reservleri ne kadar yeterlidir, MB nin gucu neye yeter, neye yetmez bilmiyorum. Ama 4.5 cok iyimser diyorum. Hele de bu dusuk faiz politikasi gibi bir komediyle. (Faizde hic param yok, faiz lobisini de tanimiyorum, pesinen yazmis olayim.) Siz elinizdeki yandas muteahhit insaatlarini halka fahis fiyatla kakalama derdinde olduugnuzdan belki yuksek faiz isinize gelmiyor olabilir. Ama su akar, yolunu bulur, emin olun. Ama oyle, ama boyle..

Bekleyelim, gorelim....

Selam ile....
    freksy damardan giriyon yine la olum hangi dünya ülkesinde işler tıkır tıkır gerçek verilerle yürüyoki dümen çekiyon baaaa plan ne ise borsada ekonomide işler gider takılma herbişeye sen irahat gününü gün et bah buraya bi foto atabilsem keşke kar nası bilionmu üffff diom güzine yaniiii valla patates kestane çay saf odun yanıyo yani demem oki fazla traş cildi bozar gelmişiz belli yaşa
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    freksy ne dion usd mi alak ?çarpmazlar demi?
     Alıntı Originally Posted by DrKaptan Yazıyı Oku
    oteki koyde dolar sayildi mohikan usta 4.54 dedi ama bence mudahele ederler orayi gormez gorurse cokeriz halk olarak
     Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    freksy damardan giriyon yine la olum hangi dünya ülkesinde işler tıkır tıkır gerçek verilerle yürüyoki dümen çekiyon baaaa plan ne ise borsada ekonomide işler gider takılma herbişeye sen irahat gününü gün et bah buraya bi foto atabilsem keşke kar nası bilionmu üffff diom güzine yaniiii valla patates kestane çay saf odun yanıyo yani demem oki fazla traş cildi bozar gelmişiz belli yaşa

Kuzine mi dedin Hocam? Kestane ve cay mi? Valla mi? Onden bir de hamsi bugulama giderdi inan.,. ;) Afiyet olsun....Sifa niyetine goturun....

Vesselam,

freesky

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Kuzine mi dedin Hocam? Kestane ve cay mi? Valla mi? Onden bir de hamsi bugulama giderdi inan.,. ;) Afiyet olsun....Sifa niyetine goturun....

Vesselam,

freesky
    şu an alayı gerçek gevezelik yaparım ama dümen uymaz hamsi işini yazim güzine kovalı aynı anda köy işi tabi kova dolunca diğerini koyuyom çıkardığımı bahçeye döküyom iki tarafına 1 er tuğla direk odun gözüne basıyom hamsiyi aklın durur o lezzete emme böğün son gün çıkcam bidaki partide tekrarı var beklerim emme gelemessin sen la kardan neyin tırsarsın felan haa ha nese şaka yapıyom eccük de giydirme derken hayat bele hade kaçtım sacro üstad meydanı boş bıraktın ne yapak sayfalar yerinde saymasın die yazıyom yohsam başka niyetim yok
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Dolar en azindan frenlendi.Yukselmenin buyuk sebeplerinden biri, gelecek yil icin is anlasmalarindan kaynaklaniyor.
    Ithalat/ihtacat iliskisi kisaca.Bundan dolayi dolar'a talep oldu.Onumuzdeki haftalar dusecektir.Fed faiz artirir 2018 de ( 4 defa )
    tamamen yersiz.2018 en fazla 1 artis yapabilir , oda biraz zor, elini yakmis olur.Kimbilir, dolarin tarihi cokusunu bile yasayabiliriz.
    Bunlar kisaca notlar, daha detayli anlatabilirdim tabiki.Aramizdaki ustalar anlar ne demek istedigimi.
    Turkiye'de faizlerin dusecegine sahid olabiliriz onumuzdeki aylar.Her firtinadan sonra toparlanma kacinilmaz.
    Hemsoooo hamsileri bahcede lop lop gotururken, msj kutunun dolu oldugunu unutmussun
    Afiyet olsun, ozledik o gunleri.Emekli olunca senin gibi bende yapacim aynindan.
    Kurtlar sofrasi yeniden kuruldu, kisa soluklu ralli olsun artik.
    Hayirli kazanclar dilerim
    YTD
    Son düzenleme : Goodbye; 23-11-2017 saat: 13:53.

Sayfa 907/1200 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •