ve.. crash
bosporos nerde yav ?
Printable View
ve.. crash
bosporos nerde yav ?
shortçu sıkıştırcam ben diye biraz fazla abarttı, 8200 falan noluyoz ulan, shortçu bu memleketin evladı değil mi ?
şimdi işte böyle çıkış kapısında sıkışıklığa sebep olursun.. akıllı olucan biraz pala efendi
şimdi alır sasa yı %3 hoop dengeler kolay iş...
Tehlike geçti mi...Sırtımızı duvara dayayalım mı?
Çuvala dolmayın 1 hafta önce 7000 üzeri yok deniyordu ne kaldı şurada 8000 e :)
ABD'de zenginler bizden daha fazla vergi alın diyor. Bizde zenginlik sınırını geçen yok herkes fakir.
Ereğliciler boşa üzülmesin 2 gün önce haybeye tavan yaptılar kağıdı daha ne istiyosunuz :)
eregl gecenlerde bugün...
ulker
Allah Enka yatırımcısına gani gani sabır versin. Ereğliden beter bence
yufka ürek pala.
hesabı doptan kesmedi.
bence. :he:
SPPOT kapanış, BofA sattığı 700 mlyn malı alıp üzerine de 330 mlyn mal daha aldı, sonradan alışa QNB geldi,
https://r.resimlink.com/LT0eF8hRC.png
Bugün kendi hacim rekorumu kırdım. 50 bin TL sermaye ile 3,2 milyon hacim yaptım. Şuan için iyi gidiyor.
Vadeli-Spot faiz farkı bir ara %40 a yaklaştı. Uzlaşmaya göre %34'te kapattı. Bugünkü hareketi biraz arbitrajcılar tetikledi bence. Bofa'nın short yaptığını düşünüyorum bugün, bu makasta spot al viop sat yapmış olmalı.
[QUOTE=şahit;6501709]yufka ürek pala.
hesabı doptan kesmedi.
bence.
Oomple kapatmasından korkuyom.artik sigorta bile vız gelecek
ENKAI daki sorun: ABD borsalarına çok yatırım yaptı..SP500 ralli olursa enkaı de gider.
Boş ver ENKAI ...Yerel-global akımı arkasına almış-alacak 100 kaplan gücünde lokomotifimiz var...hedef 8x:)
bugün isteseydi realizasyon için argümanları vardı görmezden geldi ,CDS nin yükselmesi ,ABD not indirimi 10 yıllıkları kasımdan bu yana en yüksek seviye 4.09 a taşıdı nitemin abd/avrupa borsalarında etkisini göstermeğe başladı ..2. enflasyon üstü faizli süper bono hikayesi benjamini dolaylı yoldan baz hesabıyla endekside etkileyebilir . bu 3 gelişmeyi bugün es geçmesi yarın öbürgün hatırlamayacağı anlamı çıkmaz .benim salı sabahı paylaştığım 6850 -6830 u 100 beklentimde bir sapma yok . olur veya olmaz
İnsanlar güneş panellerinin çevre için iyi olduğunu düşünüyor ama değiller. Toksik ağır metallerden yapılırlar ve geri dönüştürülmezler. Çoğu Çin'de kömürle yapılıyor ve IPCC'nin düşündüğünden 3 kat daha fazla CO2 üretiyor. Ve diğer enerji kaynaklarından 300-600 kat daha fazla toprağa ihtiyaç duyarlar.
https://twitter.com/shellenberger/st...65170943614977
Bu Solar enerjiler ne zaman solacaklar?(20-25 yıl ömürleri var)
YTD
Şahit abiyi dinleseydim şuan benim mahdum genç yaşta köşeyi döndüydü, asels yerine gittik petkim aldırdım çocuğa, bugün bana dedi ki. Baba sen bu işten gram annamıyon didi
Şahit ne derse al at kenara, herif fena azgun buğa, ben ayugillerden olduğum için nerde suyuniçinde var onu seçer bulurum :he:
Hisse kapanışlar
https://i.hizliresim.com/h7a5r9z.jpg
Borsa belirli bir volatiletenin altına düşmemeli. Burada bir günde %3-4 kazanıyorsun argümanı devam etmeli..
Kazan doğurduğu gibi arada kazan ölebilir.
Amerikan porsalarında çökertme vakti geldi gibin... Tüm para değerli madenlere yallahhhh...
Sıkma canını okşa lotlarını dedim :he: endekis düşerken senin hisse gram gevşemez raat ol didim, ciddimisin dedi, layn heralde yani tosbağa gibi yavaş giden maratonu tamamlar dedim. verdim gazı verdim gazı yarın bu gazla bi gamyon mal daha alır bu saftirik :kahkah:
Yarın hangi bankada ne kadar enflasyona endeksli tahvil var haber yapmaları lazım.
çok defa kaçan göçen bir şey yok diye yazdım. hala alınabilecek çok kağıt var demiştim.
artık hiçbir kağıt şu ortamda çok uygun gözükmüyor. mecbur tatile çıkıp düzeltmeyi bekleyeceğiz.
eminim şimdi alış yapmaktan çok daha ucuza gelir.