Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlum kutuyu niye oynadıyon. Hadi bozulursa söküp gitseler incir yaprağı ile mi gezecen. Bak öyle bir durumda şahit ile karşılaşırsan kutuya zarar verir bu azgın boğa
    Şahit abiyi dinleseydim şuan benim mahdum genç yaşta köşeyi döndüydü, asels yerine gittik petkim aldırdım çocuğa, bugün bana dedi ki. Baba sen bu işten gram annamıyon didi
    Şahit ne derse al at kenara, herif fena azgun buğa, ben ayugillerden olduğum için nerde suyuniçinde var onu seçer bulurum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şahit abiyi dinleseydim şuan benim mahdum genç yaşta köşeyi döndüydü, asels yerine gittik petkim aldırdım çocuğa, bugün bana dedi ki. Baba sen bu işten gram annamıyon didi
    Şahit ne derse al at kenara, herif fena azgun buğa, ben ayugillerden olduğum için nerde suyuniçinde var onu seçer bulurum
    sorma benim de içim cız etti.
    çömleği de kırdı. benimkini değil, kendininkini. asdasds.

tek umudum, miyoz bölünme sebebiynen hızı kesilir gibin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sorma benim de içim cız etti.
    çömleği de kırdı. benimkini değil, kendininkini. asdasds.

tek umudum, miyoz bölünme sebebiynen hızı kesilir gibin.
    Sıkma canını okşa lotlarını dedim endekis düşerken senin hisse gram gevşemez raat ol didim, ciddimisin dedi, layn heralde yani tosbağa gibi yavaş giden maratonu tamamlar dedim. verdim gazı verdim gazı yarın bu gazla bi gamyon mal daha alır bu saftirik
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sıkma canını okşa lotlarını dedim endekis düşerken senin hisse gram gevşemez raat ol didim, ciddimisin dedi, layn heralde yani tosbağa gibi yavaş giden maratonu tamamlar dedim. verdim gazı verdim gazı yarın bu gazla bi gamyon mal daha alır bu saftirik
    dost musun düşman mısın amonyum nitrat.

yoksa genç yaşta zengin olup, dağılmasın diye huzuzi mi yapıyon. asdadds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dost musun düşman mısın amonyum nitrat.

yoksa genç yaşta zengin olup, dağılmasın diye huzuzi mi yapıyon. asdadds.
    Tradeci olmasın benim gibin deye uğraşıyorum asdasds en zor tahtacıya çırak verecen ki işin yatırımcı kısmını öğrensin, sabrı öğrensin.
    Yoksa senin dediğin tahtaya geçerse genç yaşta zengün olur huzuru kaçar
    Hamdım Piştim Yandım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •