ENKAI daki sorun: ABD borsalarýna çok yatýrým yaptý..SP500 ralli olursa enkaý de gider.
Boþ ver ENKAI ...Yerel-global akýmý arkasýna almýþ-alacak 100 kaplan gücünde lokomotifimiz var...hedef 8x![]()
ENKAI daki sorun: ABD borsalarýna çok yatýrým yaptý..SP500 ralli olursa enkaý de gider.
Boþ ver ENKAI ...Yerel-global akýmý arkasýna almýþ-alacak 100 kaplan gücünde lokomotifimiz var...hedef 8x![]()
bugün isteseydi realizasyon için argümanlarý vardý görmezden geldi ,CDS nin yükselmesi ,ABD not indirimi 10 yýllýklarý kasýmdan bu yana en yüksek seviye 4.09 a taþýdý nitemin abd/avrupa borsalarýnda etkisini göstermeðe baþladý ..2. enflasyon üstü faizli süper bono hikayesi benjamini dolaylý yoldan baz hesabýyla endekside etkileyebilir . bu 3 geliþmeyi bugün es geçmesi yarýn öbürgün hatýrlamayacaðý anlamý çýkmaz .benim salý sabahý paylaþtýðým 6850 -6830 u 100 beklentimde bir sapma yok . olur veya olmaz
Ýnsanlar güneþ panellerinin çevre için iyi olduðunu düþünüyor ama deðiller. Toksik aðýr metallerden yapýlýrlar ve geri dönüþtürülmezler. Çoðu Çin'de kömürle yapýlýyor ve IPCC'nin düþündüðünden 3 kat daha fazla CO2 üretiyor. Ve diðer enerji kaynaklarýndan 300-600 kat daha fazla topraða ihtiyaç duyarlar.
https://twitter.com/shellenberger/st...65170943614977
Bu Solar enerjiler ne zaman solacaklar?(20-25 yýl ömürleri var)
YTD
Þahit abiyi dinleseydim þuan benim mahdum genç yaþta köþeyi döndüydü, asels yerine gittik petkim aldýrdým çocuða, bugün bana dedi ki. Baba sen bu iþten gram annamýyon didi
Þahit ne derse al at kenara, herif fena azgun buða, ben ayugillerden olduðum için nerde suyuniçinde var onu seçer bulurum![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri