Merhabalar bugün 3 aylık ddkkm dönüşü vardı. İlave alınan faizi de hesaba eklemişler ancak başlangıç kuru 3 ay önceki kur görünüyor. Bu durum gün içinde değişir mi bankacıma ulaşamıyorum.
Merhabalar bugün 3 aylık ddkkm dönüşü vardı. İlave alınan faizi de hesaba eklemişler ancak başlangıç kuru 3 ay önceki kur görünüyor. Bu durum gün içinde değişir mi bankacıma ulaşamıyorum.
Bir haftadır mevduata eş getiri 52-53 veren ppf'ler var 48 oranla n kolay veya 49-50 ile mevduatta para tutmanın hiç bir anlamı yok.
Günlük vadeliye baştan beri karşıyım bankların icat ettiği şartlı şurtlu saçma sapan bir şey . 1 milyon yatırıyorsun 100-150k parayı boşta öldürüyor.
Stopajsiz ppfler 56.5 stopajli ppfler 52.5 gibi.
*1Mayıs öncesi ve sonrası alınan ppfler*
Dün DDKKM doldu 3 aylık burgan
Dövizini boz oyunu boz tl ne 60 faiz dediler 3 aya kadar
70-75 ler yok mu dedim ?
Yok dediler
DDKKM devam 3 ay daha 35 oran primsiz
2.5 puan şimşek stopajıyla beraber
32.4 yıllık net faiz
3 aylığı 8.1 faiz
Başabaş 36,66
* şimşek başkan politika faizinin
% 80 inden % 70 ine
üzerine stopaj da gelince % 20-25 civarı tırtıkladı ddkkm cileri
en azından tlref max oldu,umarım bu şekilde bir süre devam eder..PPF'ler 52 veriyor
Ekonomist Barış Soydan, "Talebi daha da baskılamaya devam" diyerek bir bankanın şirket kredi kartlarına taksiti kaldırdığını ileri sürdü.
Bir emekli "Bugün şirketlere taksiti kaldıran banka yarın da bizlere kaldırır. O zaman biz de dev şirketler gibi iflas ederiz" yorumunu yaptı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/k...or-837072h.htm
DDKKM'de stopaj faiz-kurfarkı tutarına uygulanıyor değil mi? bunu tam olarak bilen varsa yazabilir mi?
Kadiiiirrrrr
Ziyaaaaaa! :)
Odeabank dönüşüm vardı 120 gün % 58 ile başlamıştım tekrar mevduat düşünmedim bgp para piyasası fonu aldım çok istikrarlı mevduat eşleniği 52.3 bugün.
para çoksa DL2, son 40-50 gündür rota portföy RPP ve CFO da oldukça iyi.
BGP ,tlref düşüşünde en çok etkilenen PPFlerden. TLREF'e nazar değmesin tavan devam ediyor.
hemen altta cevapladım. Çıktığından beri en iyi fon DL2 ama 2 milyon adet mim alım şartı var.
Ppn candır gerisi heyecandır
evet güven eksi şuan hatta
kelli felli proflar vs atom formülleri ile enflasyon,büyüme vs hesaplıyorlar
veri kaynağına baktığında bi gülme geliyo
naapsınlar onlarda ekmek yiycek.
devran böyle dönecek işte
DDKM'yi ben de yeniledim. Mevcut ana para üzerine faiz getirisi de eklendi. Ve yeniden bağlandı. Yenileme yaparken MT'size bugünkü kur (saat 11.00 itibariyle) üzerinden paranız şu kadar dolar oldu demiyor. Ama siz hesaplayabilirsiniz. Olayı vadeli TL hesap gibi düşünün. Ta ki, DDKM'nin vade bitiminde ben dolara geçip paramı almak istiyorum dediğinizde İşte o gün saat 11.00 itibariyle dolar kuru üzerinden paranız dolara çevrilir. Yani ilk hesap açılış kuru değişmeyecek mi diye düşünmemelisiniz.
Akbank'ın her 1000 liralık eft'ye 100 chip puan kampanyasından daha önce faydalanan oldu mu?1-2 sorum olacaktı.
Başlıkta vodafone red ya da telekom prime üyesi olan var mı?