DDKM uzatıldı da ne zamana kadar belli mi?
DDKM uzatıldı da ne zamana kadar belli mi?
Bugün TEB hesaplarımı kontrol ederken vadesiz döviz hesabımda 4 aydır boşta duran doların küsürlü olduğunu fark ettim. İncelediğimde 0,02 dolar bozularak vadesiz tl. hesabına atıldığını oradan da MKK ücreti diye ödeme yapıldığını tespit ettim. Şubeye bizzat giderek ; TEB portföyün 24 saat alınıp satılabilen para piyasası fonu ( TKM ) dururken neden dolar tırtıkladınız diye sordum. Şube , müşteri hizmetlerine , müşteri hizmetleri şubeye derken üstlenen olmadı.
Doları elden çekmek isteyince küsürlü ödeyemeceklerini ifade ettiler. Mobil uygulamadan hemen 1 dolar satın alarak şimdi ödeyin deyince elden çekme ücreti istediler. Yani altta kalanın canı çıksın uygulamasına geçtiler. Şubenin içinde ses geçirmez kulubeye girerek müşteri temsilcisine bağlanarak ( 15 dk. bekleyerek görüntülü görüşmeyle ) doları çektim. Garanti bankasının bankamatiğinden dolarları yatırmak isteyince 2 tane 100 lük banknotu kabul ettiremedim. Şubeye bunları değiştirin deyince buz gibi oldular. Biz vermedikki demeye başladılar.
Yani piyasa da artık kime güveneceğiz ?
%35 + %3 prim ile baglamistim [senelik]
1 ay once bu primleri dusurduler sanirim suan 3 ay bagladigin zaman senelik %1 prim veriyorlar
32.17 baglanis kuru
bugunku kur 33.97
dolar yaklasik %5.5 artmis
faiz getirisi %9
%3.5 +%0.75[prim]=%4.25 getirisi oldu dolar bazinda 3 aylik
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
TEB marifetli %53 yapmış, açıkta kalacak para mevzuları filan benim kafama yatmıyor böyle işler, kullanan var mı?
Yer İmleri