olmayan şey değilki üstad..yumurta değil kulubeyi söküp götürürler bizde..Ahlak biterse herşey mümkün..Ahlak Reformu lazım bize..
Printable View
bu ahlaksızlık her yere ulaştı..1000 kez yazdım 2000 kez daha yazacam.. faiz inmeden ve bunun dolara ve enflasyona yansımasını görmeden ( ki ortak akıla göre belli ne olacağı ) nasıl yukarı trend başladı diyorsun da kağıtları yukarı zorluyorsun 2 çobanla....burdaki arakadaşlarla en ufak bir alakası yok yazdığımın..onlar ekmek derdinde..piyasa yapıcıya diyorum..koyun gibi gütmeye alıştılar bu halkı
15.00 da konuşucakmış başkan :)
bilen biliyor ne konuşucağını biz bilmeyen taraftayız
vitamin grubu yok miiiiiiiiiiiii
Yalnız bugun makinenin başında kim varsa iyi ince işçilik yapıyor grafta.:)
yeni bir formasyon çalışması var
faizi indirseydinde göreydik sonuçları..bizde mal alaydık borsadan..gerçekleri halı altına süpürünce yok mu oldu bunlar..DÜRÜST OLACAKSIN..şak şak faizi indir, bizde görelim elindeki para doları baskılamaya yetiyor mu..2 tane dingille piyasa olmaz..
HANGİ KÖPRÜDEN ATLIYACAĞIZ ?
Porsuk çayı köprülerinin birinden atlasam, köprü su arası 5-8 metre bişey olmaz.
ha üşütüp zatürre filan olabilirim o ayrı,
ölme can çekiş diyorsan PETKOŞ viopta can çekiştiriyor zaten ne değişecek :he:
bu vade petkoş beni öpecek gibi.
Şuan yapılan ahlaksızlıktan başka bişey değil..buna kızıyorum..olmayan ya da olmayacak trendi var gibi göstermeye çalışmak..AHLAKSIZLIK..bunu yapanlar malesef vatandaş düşmanıdır..
İSO da konuşucakmış merkez bankası başkanı onu haber olarak veriyorlar dünden beri ama soru cvp bölümü basına kapalı olacakmış:)bloomber de şimdi öyle söylüyor.
herşey normal olsa reklamını gerile gerile yaparlar ters soru geliceği için kapılar kapalı ben öyle anladım
Karaduman hiç yorma kendini boşa nefes tüketme gülüm , hiçbirşeyin önemi yok
esas olan heriflerin paşa gönlü, nereye isterlerse oraya
Üzgünüm oyunun kuralı böyle :)
Sen sorumluluk sahibi vatandaş olarak elinden geleni yaptın
sistemle çok da inatlaşmamak lazım
Tamamda başkan merkez bankası aldığı talimata göre kendi verilerinde tutarsız kalarak pıst100 8500 altı kötü olacağı için net söylemlerde bulunmadan çengelli bulmaca mı dersin , metin mühendisliğimi dersin beklentiye sokuldu.Geçen londrada cevdet bey in konuşmalar yaptı onlara özel görüşme , burada iso özel görüşme tamamda bu borsada aynı şartlarda olmazsınki ozaman ince bilgiyi onlara ver bize metin mühendisliği yaptır:)
Öper abi, o taktaci (Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis daytradeci vobcusu olaraktan) beni bile öptüğüne göre sizlere neler yapmaz :)
Dedim ben size öpemezsin diye ama illa öpücem dediniz :he: yabcak bişii yok dayucuğum
Ama
Bikaç tüyo vereyim
Endekis düşerken en önden koşar, hemen yapıştırıcan şortun gözüne gözüne :drunk:
teknik olarak anlayan arkadaşlar baksın saatlik graflara gaz frenle adamlar ortalamayı aşağı kestirmiyor bunu sadece kontrollü borsada yaparsın çünkü arz talebi sen yaratıyorsun koyduğun havuçla:)
Bozkurt şehir efsanesi uydurma durduk yere şimdi ,,öpen öpüyor ,,:)mesela ben senin tahtacını defalarca öptüm
hatta bi keresinde öpmekten ileride gittiydim ayıptır söylemesi :) ))
kimbilir kimler öptü üstünden bile geçmişlerdir senin haberin yok :kahkah:
geçen hafta 3 gün piyasa izleyip işlem yapmadım.
ama en düşük gördüğü gün 17,20 lerdi sanırım
o gün sabah 5 dk bakayım dedim
500 lot satış yaptım en dibi bulmuşum:whistling:
o pozisyon ayın hatası oldu
ekim bear_bull = 20
kasım Palanene = 16
aralık vade maç devam, gol atan yener.
https://i.hizliresim.com/53y8imd.PNG
buda ciğer filmi bu badem bofası çok dillendiğinden beri oyun ınfo ya döndü diğer bölümüne bakın sağ üst en son badem bofası ykbnk bugunkü alış bu yüzden piyasa kontrollü ama paranın gücü değil bence benim seneryomda sistemin gücü iç dış haber , kullanılar makinalar vs.
kaç gündür açın pastaları bu kurumlar baş rolde .
her taraftan işlem yapıp kafasını karıştırırsan sen de öpersin.
bu sefer poz.ları dengeliycem derken benim kafa karıştı :he:
Spot hisseye döndürecektim karar vermiştim ama baktım ay sonu 2000K ya yakın para isteyecek kes parmakları at , kol sağlam kalsın dedim.
Pozisyon dengeledim.
18 altına inerse gene dengeleme yapıcaz.
resimlerde o kadar PETKOŞ poz = 0 poz.
https://i.hizliresim.com/lqiolij.jpg
ben istemezsem 9400 lere gelmez diyor ...hadi bakalım isteme sıkıyosa..8600 lerin altına dahi getirip meleyeceksin alan yok mu diye..çünkü mecbursun ..sisteme para girmeden kasa çalışmaz..
iso başkanı net konuşuyor bakalım Fatih bey nasıl toparlayacak aslında iso başkanının konuşması merkez bankasının konuşmak istediği şeyler yani mali politika desteğinin daha fazla olması gerekiyordu bu yola çıktığımızda ama tam olmadı bu yüzden reel kesimde inanmıyor
saatlik göstergelerde bir süredir 2 li tepe görüntüsü devam ediyor..9600 aşağı kırıldığında netleşir..yukarda 9750 oldu direnç
merkez bankası başkanının konuşmasında makinanın başındaki kalp ritmi gibi çizmek için konuşmayı bekliyor:)
ben istemezsem borsa düşmez diyor ETİKETÇİ..ben de diyorumki ben istemezsem benim paramı alamazsın..
benim paramı alabilmen için dolar-enflasyon dengesini kurmalısın..faizi indir, doları baskılarsan benim paramı gene alamazsın..hileli oyuna girmem..şuan ( şimdiki zaman) %50 potansiyeli olan dolar ve altında dururum ama senin hileli oyununa girmem..AHLAKLI OLACAKSIN..hileli oyunda hırsıza kaptıracak para yok bende..
ayhan başkan son merkez toplantısından farklı şeyler söylemiyor cık cak deniliyor , yine metin mühendisliği 3 aralıktaki veriye kadar havuç ortada diyor benim gördüğüm:)
el turco ,
senin şort pozisyon duruyor mu kapattın mı
hani halk ağzıynen kepenek etkisi:oleyo:
mal benim diyor, akşamdan basarım etiketi yarına satarım diyor etiketçi..
işte sorun burda..alıcı yoksa etiketi kıçına da bassan fiyatı düşüreceksin..
çünküm gerçekte piyasayı alıcı belirler..o da benim işte
eksozdan siyah duman atan dizel gibi
vob24 e geldiği günden bu güne Viop hisselerde durum
% 10 ların % 20 lerin viopta % kaç getiriye denk geldiğini bilmediği için
yıllık % 50 faizde beklesin dursun.
https://i.hizliresim.com/cmfcf0h.jpg
madem düşecek diyorsun alırsın kısa poz.
dediğin yere gelip kapatınca da yazarsın
milletin tebrik etmesine gerek te yok ihtiyaçta
paran faize göre 20-30 kat fazla kazanmış olur :he: