Bear_Bull
@BearBull26
Şuan yapılan ahlaksızlıktan başka bişey değil..buna kızıyorum..olmayan ya da olmayacak trendi var gibi göstermeye çalışmak..AHLAKSIZLIK..bunu yapanlar malesef vatandaş düşmanıdır..
İSO da konuşucakmış merkez bankası başkanı onu haber olarak veriyorlar dünden beri ama soru cvp bölümü basına kapalı olacakmışbloomber de şimdi öyle söylüyor.
herşey normal olsa reklamını gerile gerile yaparlar ters soru geliceği için kapılar kapalı ben öyle anladım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Karaduman hiç yorma kendini boşa nefes tüketme gülüm , hiçbirşeyin önemi yok
esas olan heriflerin paşa gönlü, nereye isterlerse oraya
Üzgünüm oyunun kuralı böyle
Sen sorumluluk sahibi vatandaş olarak elinden geleni yaptın
sistemle çok da inatlaşmamak lazım
Tamamda başkan merkez bankası aldığı talimata göre kendi verilerinde tutarsız kalarak pıst100 8500 altı kötü olacağı için net söylemlerde bulunmadan çengelli bulmaca mı dersin , metin mühendisliğimi dersin beklentiye sokuldu.Geçen londrada cevdet bey in konuşmalar yaptı onlara özel görüşme , burada iso özel görüşme tamamda bu borsada aynı şartlarda olmazsınki ozaman ince bilgiyi onlara ver bize metin mühendisliği yaptır![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Öper abi, o taktaci (Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis daytradeci vobcusu olaraktan) beni bile öptüğüne göre sizlere neler yapmaz
Dedim ben size öpemezsin diye ama illa öpücem dedinizyabcak bişii yok dayucuğum
Ama
Bikaç tüyo vereyim
Endekis düşerken en önden koşar, hemen yapıştırıcan şortun gözüne gözüne![]()
Hamdım Piştim Yandım
teknik olarak anlayan arkadaşlar baksın saatlik graflara gaz frenle adamlar ortalamayı aşağı kestirmiyor bunu sadece kontrollü borsada yaparsın çünkü arz talebi sen yaratıyorsun koyduğun havuçla![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri