Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Viop LX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün de kazanamadım diyen varsa köprüden aşaya atsın kendini

HANGİ KÖPRÜDEN ATLIYACAĞIZ ?

Porsuk çayı köprülerinin birinden atlasam, köprü su arası 5-8 metre bişey olmaz.
    ha üşütüp zatürre filan olabilirim o ayrı,
    ölme can çekiş diyorsan PETKOŞ viopta can çekiştiriyor zaten ne değişecek

bu vade petkoş beni öpecek gibi.
    Bear_Bull
    @BearBull26

2. Şuan yapılan ahlaksızlıktan başka bişey değil..buna kızıyorum..olmayan ya da olmayacak trendi var gibi göstermeye çalışmak..AHLAKSIZLIK..bunu yapanlar malesef vatandaş düşmanıdır..

3. İSO da konuşucakmış merkez bankası başkanı onu haber olarak veriyorlar dünden beri ama soru cvp bölümü basına kapalı olacakmışbloomber de şimdi öyle söylüyor.
    herşey normal olsa reklamını gerile gerile yaparlar ters soru geliceği için kapılar kapalı ben öyle anladım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Karaduman hiç yorma kendini boşa nefes tüketme gülüm , hiçbirşeyin önemi yok
    esas olan heriflerin paşa gönlü, nereye isterlerse oraya
    Üzgünüm oyunun kuralı böyle
    Sen sorumluluk sahibi vatandaş olarak elinden geleni yaptın

sistemle çok da inatlaşmamak lazım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İSO da konuşucakmış merkez bankası başkanı onu haber olarak veriyorlar dünden beri ama soru cvp bölümü basına kapalı olacakmışbloomber de şimdi öyle söylüyor.
    herşey normal olsa reklamını gerile gerile yaparlar ters soru geliceği için kapılar kapalı ben öyle anladım
    sanırım önceki başkan krediye ulaşma yada faiz muhabbeti yüzünden bir işadamıyla papaz olup basının diline düşmüştü

o yüzden soru cevap kısmı kapalı yapılıyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım önceki başkan krediye ulaşma yada faiz muhabbeti yüzünden bir işadamıyla papaz olup basının diline düşmüştü

o yüzden soru cevap kısmı kapalı yapılıyor
    Tamamda başkan merkez bankası aldığı talimata göre kendi verilerinde tutarsız kalarak pıst100 8500 altı kötü olacağı için net söylemlerde bulunmadan çengelli bulmaca mı dersin , metin mühendisliğimi dersin beklentiye sokuldu.Geçen londrada cevdet bey in konuşmalar yaptı onlara özel görüşme , burada iso özel görüşme tamamda bu borsada aynı şartlarda olmazsınki ozaman ince bilgiyi onlara ver bize metin mühendisliği yaptır
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    HANGİ KÖPRÜDEN ATLIYACAĞIZ ?

Porsuk çayı köprülerinin birinden atlasam, köprü su arası 5-8 metre bişey olmaz.
    ha üşütüp zatürre filan olabilirim o ayrı,
    ölme can çekiş diyorsan PETKOŞ viopta can çekiştiriyor zaten ne değişecek

bu vade petkoş beni öpecek gibi.
    Öper abi, o taktaci (Ortadoğu ve balkanların en mikemmel endekis daytradeci vobcusu olaraktan) beni bile öptüğüne göre sizlere neler yapmaz
    Dedim ben size öpemezsin diye ama illa öpücem dediniz yabcak bişii yok dayucuğum
    Ama
    Bikaç tüyo vereyim
    Endekis düşerken en önden koşar, hemen yapıştırıcan şortun gözüne gözüne
    Hamdım Piştim Yandım

8. teknik olarak anlayan arkadaşlar baksın saatlik graflara gaz frenle adamlar ortalamayı aşağı kestirmiyor bunu sadece kontrollü borsada yaparsın çünkü arz talebi sen yaratıyorsun koyduğun havuçla
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •