Bear_Bull
@BearBull26
Þuan yapýlan ahlaksýzlýktan baþka biþey deðil..buna kýzýyorum..olmayan ya da olmayacak trendi var gibi göstermeye çalýþmak..AHLAKSIZLIK..bunu yapanlar malesef vatandaþ düþmanýdýr..
ÝSO da konuþucakmýþ merkez bankasý baþkaný onu haber olarak veriyorlar dünden beri ama soru cvp bölümü basýna kapalý olacakmýþbloomber de þimdi öyle söylüyor.
herþey normal olsa reklamýný gerile gerile yaparlar ters soru geliceði için kapýlar kapalý ben öyle anladým
Karaduman hiç yorma kendini boþa nefes tüketme gülüm , hiçbirþeyin önemi yok
esas olan heriflerin paþa gönlü, nereye isterlerse oraya
Üzgünüm oyunun kuralý böyle
Sen sorumluluk sahibi vatandaþ olarak elinden geleni yaptýn
sistemle çok da inatlaþmamak lazým
Tamamda baþkan merkez bankasý aldýðý talimata göre kendi verilerinde tutarsýz kalarak pýst100 8500 altý kötü olacaðý için net söylemlerde bulunmadan çengelli bulmaca mý dersin , metin mühendisliðimi dersin beklentiye sokuldu.Geçen londrada cevdet bey in konuþmalar yaptý onlara özel görüþme , burada iso özel görüþme tamamda bu borsada ayný þartlarda olmazsýnki ozaman ince bilgiyi onlara ver bize metin mühendisliði yaptýr![]()
Öper abi, o taktaci (Ortadoðu ve balkanlarýn en mikemmel endekis daytradeci vobcusu olaraktan) beni bile öptüðüne göre sizlere neler yapmaz
Dedim ben size öpemezsin diye ama illa öpücem dedinizyabcak biþii yok dayucuðum
Ama
Bikaç tüyo vereyim
Endekis düþerken en önden koþar, hemen yapýþtýrýcan þortun gözüne gözüne![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
teknik olarak anlayan arkadaþlar baksýn saatlik graflara gaz frenle adamlar ortalamayý aþaðý kestirmiyor bunu sadece kontrollü borsada yaparsýn çünkü arz talebi sen yaratýyorsun koyduðun havuçla![]()
Yer Ýmleri