Bono fonu mu yoksa para piyasa mı yoksa tahvil özel sektör finansman bonosu eurobond vs olan değişken fon mu .
Tabi değişkenlerde alırken 1 satarken 2 valör olması kötü oluyor
Printable View
Bono fonu mu yoksa para piyasa mı yoksa tahvil özel sektör finansman bonosu eurobond vs olan değişken fon mu .
Tabi değişkenlerde alırken 1 satarken 2 valör olması kötü oluyor
Kartal ustad son durumun jpegini koyarmisiniz
Ziraat bankasinda 15 ekimde alim talimı verdiğim TPF tacirler özel sektör borçlanma araçları fonu , fon talimatları bölümünde askıda bekliyor ,
iptal edemiyorum , müşteri temsilcime , müşteri hizmetlerine , yatırım bölümüne ve portföy bölümü hepsiyle konuştum.
Bir haftadır halen sonuç alamadim.
Ziraat bankası , devlet bankasında sorunumu çözecek bir babayiğit bulamadim.
Bir daha ziraat ve benzeri bankalardan yatırım işlemi yapmak mi tövbee
Ziraatta işlem yapan arkadaşlar varsa dikkat edin,
Talimat durumuz hatalı görünürse iptal edemiyorsuniz
İptal ettirmeyi bırakın, kimseye derdinizi anlayamıyordu buz.
Ek 23486
C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok ilginç tamam hatalı olur vs. iptal edilir iade olur para. parayı ne hakla askıda tutuyorlar ?
Paranın şuan nerede olduğu belli değil ,
Cevap verebilen çıkmadi daha C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koca bankada bu işi çözecek adam vardır ama yani ne diyeyim bu çağda bu şekilde olaylar moral bozar. sn.oralet iş çözüme kavuşunca burada tekrar yazar mısınız ? ilaki banka bunu çözer. çözmesi lazım. garanti ile çalışıyorum maaş müşterisiyim kaç yıldır en ufak bir hata olmadı. hisse alım satım fon vs.
Değerli arkadaşlarım konu dışı birşey sormak istiyorum. Aranızda Almanya’dan ev alma konusunda bilgi sahibi olan var mı acaba?
bu sıkıntılı bankalar hangileridir acaba? şu sorun bu devirde çok fena. Bir haftadır parasını bekletiyorlar arkadaşın, bınun zararını kim karşılayacak? Bu nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil. Eft yaparken dahi hatalı işlem yapsanız paranız ertesi gün hesabınıza iyade edilir. Gerçekten hayret. Tam da hesabımı ziraate taşımak isterken.
Çalıştığım kurumla fon işlemlerinde sıkıntı yaşadığım oldu ama sıkıntıyı aktardıktan sonra birkaç saat içerisinde çözüldü problem :) Hatta bir keresinde, birgün önce verdiğim alış emrini göremedim sistemde :) Arayıp sordum ve dönüş yaptılar bir saat sonra nedeninin kendi sistemlerinden kaynaklı olduğu emri tekrar vermemi oluşan kaybın iadesi yapılacak size dendi ve yapıldı.
GPG günü tahminen yüzde 0,28 değer artışı ile 1,3126 seviyesinde tamamladı tahmini mk %108
4 günlük seri bitti sanırım TIV MK 14.25 :)
ACC ne oldu Webster üstad bilmiştir.
Arada detoks yapmak lazım:
https://youtu.be/5aRy1ofIDRY?t=20
https://resmim.net/f/zeJq0J.png
Tablonun son hali bu şekilde. Önce kısa bir açıklama yapayım. Fon Ağırlıklarını eşit tutmak suretiyle oluşturmuş olduğum portföyün dönemsel getirileri en alt satırda yazılı. 2 adet Tahvil Fon, 2 Adet Altın Fon, 4 adette Değişken Fondan oluşan portföy sadece deneme amaçlı. Son bir düzenleme için araştırmalar yapıyorum, bilgisi olan var ve burada paylaşırsa tablo tamamlanmış olacak. O da şudur: Günlük Getiri sütununun en altındaki Ortalama Getiri bilgisinin rakamsal olarak girdiğim Fon Ağırlıkları verisine göre otomatik değişmesini istiyorum. An itibariyle bu bilgiyi =ORTALAMA(D2;D8;D11;D12;D14;D15;D17;D18) formülü ile almaktayım. Fon Ağırlıkları sütunundaki oranlar değiştiğinde burada hesaplanan ortalamanın da oranlara bağlı olarak değişmesini istiyorum ama o hücreye (0.25 yazan yer) yazacağım formülünü bulamadım.:)
Bugun , acc + tcd girdim %50 %50 hayirlisi
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd aciklamis
Ypg cikmis guvenli bolgeden
Hadi hayirli olsun
Yarin arti3
Türkiye etf 3.13%
Yarın güzel geçecek piyasa.
https://resmim.net/f/Lrze1R.png
Harikasın üstadım. IGA ve TUA'nın oranını artırdığımda otomatik olarak değişti. Ben bu exceli öğreneceğim, başka yolu yok. :)
Valla bende tcd hastalik oldu, bu arada acc de stopaj varmiydi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.