Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. çok ilginç tamam hatalı olur vs. iptal edilir iade olur para. parayı ne hakla askıda tutuyorlar ?

2. Paranın şuan nerede olduğu belli değil ,

Cevap verebilen çıkmadi daha
     Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    çok ilginç tamam hatalı olur vs. iptal edilir iade olur para. parayı ne hakla askıda tutuyorlar ?
    C5-Mobile cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    çok ilginç tamam hatalı olur vs. iptal edilir iade olur para. parayı ne hakla askıda tutuyorlar ?
    Bankayı ilgilendiren kısmı bu zaten tefas parayı iade etmiş bankanın sisteminde sorun.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bankayı ilgilendiren kısmı bu zaten tefas parayı iade etmiş bankanın sisteminde sorun.
    koca bankada bu işi çözecek adam vardır ama yani ne diyeyim bu çağda bu şekilde olaylar moral bozar. sn.oralet iş çözüme kavuşunca burada tekrar yazar mısınız ? ilaki banka bunu çözer. çözmesi lazım. garanti ile çalışıyorum maaş müşterisiyim kaç yıldır en ufak bir hata olmadı. hisse alım satım fon vs.

5. Değerli arkadaşlarım konu dışı birşey sormak istiyorum. Aranızda Almanya’dan ev alma konusunda bilgi sahibi olan var mı acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım konu dışı birşey sormak istiyorum. Aranızda Almanya’dan ev alma konusunda bilgi sahibi olan var mı acaba?
    Konu dışı sohbetleri mevduat cafeden yapıyoruz oraya yazarsanız daha uygun olur.
    Yazmışken cevap vereyim ev alma olayını vatandaşlık için mi soruyorsunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Konu dışı sohbetleri mevduat cafeden yapıyoruz oraya yazarsanız daha uygun olur.
    Yazmışken cevap vereyim ev alma olayını vatandaşlık için mi soruyorsunuz?
    Teşekkür ederim sayın NewsTR, bu konuyu kesinlikle oraya taşıyacağım. Almanya’nın Duisburg kentinde € 60K civarı bir ev buldum ve satın almak istiyorum. Ama böyle bir yatırımın ne kadar doğru olacağı konusundan biraz kafam karıştı üstad [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Oralet hocam sen böyle şeylere düşmezdin
    Keşke sorsaydınız burada bi
    r çok bankanın uygulamaları farklı fonlar konusunda.
    Sadece ziraat değil 2-3 banka daha var uygulamaları sıkıntılı fonlar konusunda.
    bu sıkıntılı bankalar hangileridir acaba? şu sorun bu devirde çok fena. Bir haftadır parasını bekletiyorlar arkadaşın, bınun zararını kim karşılayacak? Bu nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil. Eft yaparken dahi hatalı işlem yapsanız paranız ertesi gün hesabınıza iyade edilir. Gerçekten hayret. Tam da hesabımı ziraate taşımak isterken.

Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •