şu an için pala elindekini çıkmak için uğraşıyor , pandeminin ekonomik anlamda ne kadar tahribat yarattığı ise az çok tahmin edilebilir..
dikkatli olun derim ben..
Printable View
şu an için pala elindekini çıkmak için uğraşıyor , pandeminin ekonomik anlamda ne kadar tahribat yarattığı ise az çok tahmin edilebilir..
dikkatli olun derim ben..
game of thrones 5.sezon 9. bölum admlar yapmıs aga....muhtesem
Ne liselere giriş ne de üniversite sınavlarını yapabilirsin o zaman..
Kayıp yılın telafisini nasıl karsilayacaksin.?
Zamanı geri veremeyecegine göre , bu yıl oyna devam diyeceksin..
Belki önümüzdeki sezonda da devam edecek , evde online ders ve canlı sınıflara öncelik vermek gerekiyor..
Düzen değişecek galiba..
Ikametim Istanbulda ama salgin basindan beri Antalyadayim. Maske icin iki hafta once mesaj geldi. Ama istanbuldaki eczanelerden alabilirmisim sadece cunku ikametim orada gorunuyor. Kici kirik iki maske icin yaptiklari prosedure bak.
Yabancı yatırımcılar in son zamanlarda hisse den çıkışlarına karşı BIST 100 un yükselişi sizlere mantıklı geliyor mu nereye kadar yükseliş sürecek bilemedim.
Herşey mikemmel yaklaşımlar beni dellendiriyor.
Fed in basmış olduğu para piyasaya sürmesi şirketleri kurtarması nereye kadar surecek.
1 milyon vaka olmuş ABD de bakalım sonuç nasıl olacak
Trump bey. Balonu sisirecek nefesin kaldimi merak icindeyim.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz en kotusune gore, onumuzdeki akademik donemde de uzaktan egitim verecekmis gibi hazirlik yapiyoruz. Tabi once universite sinavinin yapilip ogrenci kayit olmasi lazim. Universiteler ilk ve orta ogretime gore daha tehlikeli. Cogu bolumde mevcutlar cok fazla, yurt hayati yaygin, sosyallesme had safhada.
Ben çocuklarımı tekrar ettirmek için dilekçe vermeyi düşünüyorum
5. Sınıftalar
Hayırseverler Tarafından Ödenmek Üzere Hazır Sahte Veresiye Defterleri Basan Şebeke Çökertildi...
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=375128
Bizim pehlivan 1. Sınıfta okuldan soğudu çocuk
Öğretmenin gayreti çok güzel umarım. Hu şekilde devam eder [emoji120]
aslan,ceylan,sirtlan ve zebra yan yana kosuyorsa orman yanıyor demektir.
Hergun 30 40 firma tavan. Normal zamanda zor giden firmalar bile zirve tazeliyor. Bu tahta yapıcilardan daha iyi bilemeyiz heralde durumu, öyleyse bu tavan serilerinin azalmasını beklemek lazım gibi.
Aynı sınıf, diğer öğrenciler, tümüyle tekrar etmezse bireysel olarak çocukların psikolojisi yeni sınıfa uygun olmayabilir yarardan çok zarar verir bence. Öğrenilemeyen 3 aylık matematik, fen ve Türkçe açığı yıllar içinde kapanır ama psikolojik travma daha zor atlatılır. İşin bilgi kısmı bence en kolayı.
Nicole Webb - Wealth Enhancement Group ne güzel demiş kadın . if yu ar lonk sitey lönk. :halay::halay::oleyo:
1 Evet sadece bir kişiden yayılıp 3 milyon kişiye bulaşan, Dünya genelinde görülmediği ülke kalmayan Allahın belâsı virüs bitti de, okul mu açıyorsunuz arkadaşlar?
Isveç ve galiba Belarusa bakılır, sağlamına tutmazlarsa sal gitsin, okulu da aç AVM'yi de.
Evlatları düşünüyoruz abi bu saatten sonra
Bız bu sene acmayız okulları da... almanya 4 mayısta acıyor.. bızım basımız kel mı, degılse bız de berberlerı acarız...
hocam rakamlara supheyle bakilmasinin nedeni degeri olan her bilginin bir sekilde cografyamizda egilip bukulmesi. 20 sene oncesine gore tek sesliligin daha baskin olmasi. dogru bilgiye ulasim araclarinin azalmasi, ornegin medyanin karartilmasi vs.
akli olan, rakamlara supheyle bakmak . bakmamak degil.
ancak sahadan gelen bilgiler hastaligin artmadigi yonunde.
saglik emekcilerinin hakkini teslim ederek benim bu hususta dusuncem, trnin nufusu yogun ulkelere gore vakalarinin ve durumunun iyi olmasinin nedeni, cocukken oldugumuz verem asilari.
bu konuda soyle bir yazi var ;
https://tr.euronews.com/2020/04/14/c...i-dusuruyor-mu
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
31d
'Sahte limon' haberi şüphelileri serbest bırakıldı https://sptnkne.ws/CkBE
Bu haber %1 yaptırır:)
konyaalti belediyesi baya dagitmusti bizde almistik zatenden bitmek uzereydi ilk kez devleten ucretsiz bisey alcam valahi mutlu oldum
kolanyada kolay almistim bizim bakal 6 tl den satiyidu zam bile yapmadi gerci bakalimizin adi eylem bakkal sahibini adida devrim ozgurdur adam gibi adamdir☺☺
Resmi olarak 3 milyon vaka var ve 1 milyonu abd'nden.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar okulun acılma ıhtımalı yok......o rısklı olur zaten 1 ay kaldı sayın......sıcakta cocuklar 2.3 hafta kala gıtmıyordu....özellıkle 7sınıf ıle 12.sınıf arasındakı kalan konular...sıkıntılı olur takvıye etmek lazım 4.5 sınıf hemen hemen aynıdır...6 sınıfta cok farklı degıl....telefı edılebılr xamanla ......
Japonlar 30 yildir genisliyor. Bir bitmedi genislemeleri
Game of tnrones harika dizi ama son sezon butun iyi sezonlari hice saydi. O kadar kotu
Rusyada vaka sayisi Cini gecti
Ask101 var Netflix te. Genclik dizisi. 8 bolumluk dizi. Dizi neyse de mukemmel sarkilar secmisler. Lise yillarima goturdu beni. Cranberries, natalia imbruglia vs. Bende cok dinlerdim. Ah guzel yillar
Bu aralar endeksten uzagim. Emtia ve dovize takiliyorum. Onlardan cikip donecem endekse bir kac gune kadar.