Sayfa 905/985 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Viop - XVII

1. Len arkadaş Dow da artı azalır artıları yerler dedik

Elin conisi +0.70 daha üstüne koydu ı.g

Ölür dediğimiz yaşıyor enterasan oluyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Len arkadaş Dow da artı azalır artıları yerler dedik

Elin conisi +0.70 daha üstüne koydu ı.g

Ölür dediğimiz yaşıyor enterasan oluyor
    senin işin zor be dostum..... Ama iyi haber şu ki bugünkü gapı dolduracağız.... Pala sana kısaları kapatma şansı verecek yani.... Bu fırsatı kaçırma sakın

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İlk sokağa çıkma yasağı öncesi de kıyamet koparılmıştı..ne oldu vaka sayıları patladı mı 14 gün sonra...boş iş bu hesap.

Benim anlamadığım sağlık bakanı neden bu kadar titrek...reis neden bu kadar bilim kurulunun ağzına bakıyor...hiç tarzı değil...bilime, bilim adamına çok değer verdiğinden mi?
    virüs yaşlıları götürüyo daha çok derdi o bence

malum gençlerden pek oy alamıyor.

gahrolası amerikaya tonla maske ve malzeme yollamışız bu arada

virüs hakkında çokkez yazdım burda daha yazmaya gerek yok o ikinci dalga gelecek.

umursayan olur olmaz yaygara koparan olur olmaz orası benim derdim değil ...

4. Buradan, sağlık sistemi mucize başarısı mı çıkarılmak isteniyor...ABD den tut İngiltere’ye malzeme göndermediğimiz büyük ülke kalmadı...yurt dışından ambülans uçakla hasta getirtiyoruz.

Ama, vatandaşa maske veremiyor devletimiz...yahu yap şunu 40-50 kuruş, maliyeti neyse ödesin alsın millet..parası olmayana da bedava versin devlet. Ben tanesine 1 tl verip 100 tane almak istiyorum, buna niye engel oluyorsun.,,tamam kazık yemeyelim, maliyeti beyse ödeyip alalım.

5 kişilik aileyiz.,hadi çoluk çocuğu yaşlıyı geçtik.,,karı koca günde bir defa doları çıksak...her gün iki maske lazım...15 gün önce 5 maske geldi.,,başka bşr şey geldiği yok....Allah tan daha önce paramla aldığım maske vardı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. bakalım 200 günlük ho üstüne atabilecek mi????

6. Valla her yerden başvurdum bana maske felan gelmedi

1 tane maskem var yıkayıp yıkayıp onu kullanıyorum

O da dağıldı dağılacak dandik bir maske idi dişçiden almıştım
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

dağıtım bu kadar geç olmaması lazım aynen sat gitsin 25 kuruş millet poşete veriyo yahu

satışı yasak olması düşündürücü.

8. Harbi maske alabilen var mi yahu. Maskeye ulasamadan salgin bitecek. 😂

Sayfa 905/985 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •