dow'a artik ekran yetersiz kaliyor [emoji846]
Printable View
gercenkten islem yapan bir insan 1.19 dan actigi shortlarin ustune 1.22 ye kadar ilave short yapmaz . yapan kisi zaten batmis bitmis gitmis insandir.
daha once 1 kerede dow 28 binlerde iken short actigini okumustum ozamanda yazmistim bu adam 28binde short acip 23.600 lere kadar takviye yapmisti . gazoz kapaginin verdigi cesaret var !!! bende engelli zaten goremiyorum alinti yapmasa oyunagelenadam zaten goremiyecegiz ama alinti yapilinca mecburen goruyoruz :)
mert,
bu consun ya çok değişik bir sistemi var,
veya gazoz kapağı bükücü.
katlamalı gitse, katlarlar adamı özellikle foreksde nefes aldırmazlar.
katlamasız gitse, maliyeti düşüremez.
senin aran iyiyse şunun ilmini bi öğrensen.
peşinen söz, kimseye söylemem. asdas. :he:
Last in first out.. Son giren ilk cikar. Sürekli al sat yapabilirsen bu sayede maliyetin iyileşir. Hatta bilemezsin belki en tepede en yuksek lotu açmıştır. O noktada al sat yaparak maliyeti çok düşürebilir. Teminat meselesi. Ağırlıklı ortalama yapıp pozisyonun tamamını kapatmıyor.
sen kimsin ya tanışmadan etmeden bir de arkadaşlık yollamısın madem denk değilsin amacın ne kardeş..!!!
neyin artistliği bu..!!havalara bak pozlara bak..!!!
madem bir derdin var başkasıyla da yaz adam akıllı gitsin..!!ne laf dolandırıyorsun delikanlı adamsın da..!!!
forumda alınan pozlara sallanan demo hesaptan yapılan işlemlere karşı bir duyarlılık oluştu ise ne mutlu...
biraz ona evrildik gibi..
adam şaka gibi yazmış kar alayımmı burdan diye ulen seni pala zaten yatağa atmış..sayar olmuşssun..uyuşmuşsun..sonra da geçip artislik yapıyorsun...!!!
kar alayım mı...
yalancının karı akşam seansına kadar..!!
şurda tek arkadaşım zülfü hoca..!! şaşaırmış olamazmıyız bir de ne bu taraf yaratma çaban...!!! gör kardeş oku hatta farkındalık kazanmak için oku yazılarımı..!!!
boş yere yazmayız ama şu forumda ilk defa bu kadar mesaj atmak zorunda kalıyorum...
sasa da xtrader diye bir dallama vardı bir de borsacı baba diye ..onlara yaptığım en büyük ceza ip ban oldu sağolsun yöentim haklı tarafımızı gördü..biz boş konuşmayız...efor boşa değil..!!ama sende bir şey ima ederken açıkça sor karışmasın frekanslar..yoksa banane kardeşim ikili ilişkilerinden...
olay mert45 e döndü iyi mi..
cons gel la masaya sahip çık müşterilerine ..!!!!
senin yüzünden herkes yanlış anlar oldu..!!!
Güzelim forum ,güzelim vob topiği ..ne hale geldi ...
Vob ile ilgili yazın dedikçe ..biz suçlanıyoruz ya :kahkah:
oovlum oraya gelecğini biliyoruz zaten :one::kahkah:
https://youtu.be/V6Z7XrEBABo
Çıkaramıyon madem oyunagelenMadam olmu$un.. Dökül git piYasalarda.. )
senin gibi sallamasyon kavurmalıklar da kazanamadığı gibi kazanmış rolü mü keseyim sallamacı seni..!!
at la şuraya işlem geçmişini köylü yiğit gösrsün madem sansürle at...
sallamacı seni...
senin gibi neler gördük biz....
dürüstlük fıtratında yok yarım kaldığınız gibi..
saygılar..!!
Geçen bir forumdaş Davaro dan yazmıştı 27 leşim var hiç böyle adam furmak görmemişem diye aynen öyle avcılar derneginde bile böyle atan yoktur boşuna yorma kendini :D
hiç bilmeyen adama yedirirsin her kademeden terste poz ilave etmeyi paçalı...gerçekler acıdır terste poz ilave edenlerin sonu her zaman batmak olmuştur aksi yok ben görmedim...ortalama yapan sonunda ya vezir ya rezil olur...vezir olsa bile gene elbet bir gün gümleyecektir çok sürmez...
Buradaki bir arkadaşım para kazanıp çoluk çocuğunu sevindirecekse o çocuğun hatırına bin haysiyetim olsa feda ederim, susarım tartışmada; çünkü alınan pozla ilgili bir tartışmam, karşımdakinin yanlış pozuna bilenmesine neden olabilir!.
bu adam bilmeyi kazanmak sanıyor burda çalı arkasıda inanıyor..:halay:
ulen bilgi güçtür eyivallahta yaptığı ile çelişmese vs diyorum atsın maliyei vs böyle yapınca bizde zan altında kalıyoruz vakti zamaında garibim serkana da bunun gibiler böyle yaptı adam çıkardı malı gösterdi...kral..!!!
yiğidin malı meydanda ama yğit nerde masa da pala çağımış sonu mutlu sonlu:halay:
Çok iddialı olan varsa bir topik açsın bakalım ..
Ben topik açtım ve tüm rekorlar bende ..ispatlı ve şahitlidir ..
Tee bu versiyon ve..
Yıllar oldu aynı geyik. Cons'u, koç'u ve şort sapığı bozkurtu ciddiye almayın. Bakın nasıl portföyleriniz canlanacak...
forumda dönen son olayın özetini bir fıkra ile anlatayım..
yaşli dedenin biri bir hanım almış ve hanım hamile kalmış...
doktora gitmişler tabi hamile kadlığını bilmedikleri için doktor sormuş hanımın kocası kim diye..!!
dede benim demiş..!!
dedem karınız hamile demiş..
adam oralı olmamış tabi ama doktor işkillenmiş..
amcacım bu nasıl olur dede bal gibi olur demiş doktor demiş o zaman size bir şey anlatacağım geçen ava çıktık arakdaşlarla ..
biz sıktık ettik eyledik 2 geyik vurmadık
arkadaşın biri de sırtında iki geyikle geldi...demiş..
dede gözleri büyütmüş..
arkadaşa sorduk dede demiş..
biz o kadar sıktık vuramadık sen ne ile vurdun iki geyiği diye sormuşlar..
eleman bastonla vurdum bu iki geyiği demiş...
dedem o garip dedem demiş ki böyle bir şey olabilir mi bastonla geyik mi vurulur demiş...
DOKTOR DA DEMİŞ Kİ BENDE SANA BUNU SORUYORUM DEDE DEMİŞ...!!!
FORUM İKİYE BÖLÜNDÜ DOKTOR GİBİ MANTIK ÇERÇEVESİNDE SORANLAR İLE
CONS GİBİ GEYİK VURDUĞUNU SANIP HAMİLE BIRAKANLAR..!!!
:yahoo:
Yeminle fıkra okuma isteğim köreldi. [emoji21]
Bir topik açın kendinize bakalım 3 kişi bak yazı ile üç kişi gelecek mi :he:
Ula piYasalar az salsa demek kuduracaanız ),
neyse ki onun a$ısı hazır var bizde,
bellki veririzde h0neyy..
Amaç ne topik açma zorunlulugu kendimizi ispat etme zorunlulugumu var... :D varsa de hele bilelim...Hep böyle komikmiydi bu forum yoksa sonradan mı oldu acaba ben eski deilim eskiler bilir bi deyin eskiler :D
stand up cımıyız biz adam toplayalım mutlu edelim herkezi :D